Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، بهمن آرمان، تحریم ایشان توسط ایالات متحده را ادامه فضاسازی‌های ضدتوسعه‌ای در ایران دانست و گفت: متاسفانه فضاسازی‌های ضدتوسعه‌ای در ایران ریشه عمیق داشته و جریان های سیاسی داخلی و خارجی روی آن حساس هستند.

وی معتقد است: موضوعات مطرح شده در خصوص انحرافات مالی فولاد مبارکه مخصوص این شرکت نبوده و بسیاری از شرکت ها نیز درگیر این موضوع هستند و نباید این امر را یک تسویه حساب جناحی و یا گروه خاص دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ممکن است هر بنگاه اقتصادی دچار فساد مالی شود. اما چرائی اینکه جریان های خاص سیاسی در داخل و خارج از کشور نسبت به این موضوع حساس شده و واکنش نشان می‌دهند، قابل تامل است. مشابه این موضوع را می‌توان در پرونده واگذاری هفت تپه و یا پارس آباد مغان جست و جو کرد. اخبار این دو پرونده توسط رسانه های داخلی و خارجی بدون توجه به واقعیت موضوع، ‌بزرگ نمایی شده و منتشر می شد.

وی با بیان اینکه شرکت فولاد مبارکه بزرگترین سرمایه‌گذاری صنعتی تاریخ ایران است، عنوان کرد: ارزش تولیدات این مجموعه بیش از 4 میلیارد دلار بوده و حدود 45 درصد کل تولید فولاد کشور را در اختیار دارد. طبیعتا" افرادی هستند که به دنبال رانت و سواستفاده از این گردش مالی بسیار بزرگ باشند.

این کارشناس مسائل اقتصادی با رد ادعای یکی از نمایندگان مجلس مبنی بر کم شدن 2 میلیون تن از تولیدات فولاد مبارکه،‌ گفت:‌ فولاد مبارکه پس از اجرای طرح‌های توسعه‌ای، ‌تولید خود را در سال 99 به بیش از 3 برابر  ظرفیت اسمی رسانده است. این امر نشان می‌دهد عنوان چنین اتهاماتی از سوی برخی از نمایندگان مجلس یک فضاسازی سیاسی است.

وی تحریم مهندس عظیمیان،‌ مدیر عامل فولاد مبارکه از سوی آمریکا را برای منزوی کردن این شرکت دانست.

آرمان معتقد است: با از زیر خاکستر در آوردن طرح توسعه‌ای نورد گرم 2،‌ شدت حملات به فولاد مبارکه افزایش  پیدا کرده است.

وی افزود: فولاد مبارکه با اجرای طرح  های توسعه خود ، می‌تواند محصولاتی را تولید کند که به غیر از چین،‌ ژاپن و کره جنوبی هیچ کشور دیگری توان ساخت آن را در آسیا ندارد و ایران به بازاری دست پیدا خواهد کرد که تا شرق آسیا رقیبی نخواهد داشت. به دنبال اجرای این طرح ها ، شدت حملات بر شرکت فولاد مبارکه تشدید و انواع اتهاماتی و اظهار نظرها عنوان شده است.

وی با اشاره به بازار محصولات فولاد مبارکه در صنایع خودروسازی،  لوازم خانگی، نفت و گاز گفت: به ازای ایجاد یک شغل در فولاد مبارکه‌ 100 شغل دیگر در کشور فعال می‌شود. بنابراین دشمن قصد دارد با ضربه زدن به 20 هزار کارگر شاغل  بطور مستقیم در این مجموعه،‌ شغل 350 هزار نفر در صنایع دیگر را تحت شعاع قرار دهد.

این کارشناس مسائل اقتصادی معتقد است:‌ هدف آمریکا از تحریم مهندس عظیمیان، ‌تحریم یک فرد نیست،‌ بلکه تحریم صنایع مرتبط به فولا مبارکه مانند صنایع خودروسازی، لوازم خانگی، نفت و گاز یعنی سیستم اقتصادی کشور است.

پربیننده ترین داریوش اسماعیلی استعفا کرد پرداخت ۷۵هزار میلیارد ریال وام به بنگاه‌های اقتصادی/ کدام استان بهترین عملکرد را داشت؟ آیا فروشگاه‌های زنجیره‌ای گران فروشی می‌کنند؟/ هجمه سنگین اتهامات علیه فعالیت فروشگاه‌های زنجیره‌ای موفقیت شیوه‌نامه در گروی اجرای آن برای سراسر زنجیره آهن و فولاد است ریسک ساخت و ساز کاهش می‌یابد؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تحریم های آمریکا فولاد مبارکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۰۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم

به گزارش قدس آنلاین، بابک احمدی رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در نشست تخصصی دومین اجلاس ایران و آفریقا با اشاره به اینکه توسعه همکاری با کشورهای آفریقایی در اولویت‌های همکاری‌های بین المللی ایران قرار دارد، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد کشورهای آفریقایی در سال‌های اخیر تحرک خوبی در عرصه توسعه صنعتی داشته اند به طوری که بیشتر اقلام ۱۰ گروه اول وارداتی به این قاره، محصولات و ماشین آلات صنعتی است.

وی افزود: آمارها نشان می‌دهد ۸ کشور از ۱۰ کشور اول صادرکننده به آفریقا جزء فهرست ۱۰ کشور اول واردکنندگان از این قاره هستند که این امر نشان می‌دهد راهکار مناسب همکاری با کشورهای آفریقایی در ایجاد یک رابطه دوطرفه است.

معاون وزیر صمت در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و منابع طبیعی قاره آفریقا در ۳ بخش معادن، نفت و گاز و زمین‌های حاصل‌خیز کشاورزی، هدفگذاری فعالیت ایران در آفریقا را در ایجاد یا تکمیل زنجیره صنایع معدنی، نفت و گاز و صنایع تبدیلی بیان کرد.

احمدی تصریح کرد: ایران نگاه برابر برای همکاری با کشورهای آفریقایی دارد و به دنبال یک رابطه برد- برد و استفاده مکمل از ظرفیت‌های یکدیگر است.

رئیس هیات عامل ایدرو، صدور خدمات فنی و مهندسی و توسعه مدیریت را از دیگر بسترهای همکاری عنوان و ابراز امیدواری کرد: ایران و کشورهای آفریقایی در حوزه همکاری‌های صنعتی با صبر و حوصله و استمرار تعاملات به سطح مناسبی از همکاری‌های دو جانبه برسند.

در ادامه این نشست «انگت روبارد هیپولیت جین پاول» وزیر صنایع کوچک و متوسط کشور آفریقای مرکزی گفت: ما نیاز مبرم به توانمندی‌های صنعتی، دانش فنی و همچنین نیروی انسانی متخصص داریم.

وی با تاکید بر ابنکه سیاست کلی کشورش در گسترش همکاری‌های جنوب-جنوب (کشورهای در حال توسعه) است، تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های بانکی درصدد این هستیم که بحث صادرات و واردات دو طرفه باشد تا بخشی از این مشکلات حل شود.

نشست تخصصی صنعت دومین اجلاس ایران و آفریقا با حضور معاونان وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیران صنایع و تجارت سه کشور آفریقایی و فعالان بخش خصوصی در محل پژوهشگاه سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • برد پرگل هندبال سپاهان در مصاف با پلیمر خرم آباد
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • اعلام برنامه ۴ هفته پایانی لیگ برتر
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • رئیسی: تحریم‌ ایران به نتیجه نرسیده