Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استاندار تهران ضمن انتقاد از سفرهای گسترده از مبدأ تهران ظرف روزهای گذشته تاکید کرد: این سفرها زنگ خطری برای شکل گیری پیک چهارم کرونا است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شکرالله حسن بیگی در پایان جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران گفت: جلسات ستاد مقابله با کرونا استان تهران هر هفته در روزهای دوشنبه برگزار می شود و گزارش هایی از عملکرد اجرایی طرح شهید سلیمانی در این استان ارائه و موضوع مورد ارزیابی قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: در خصوص بازگشایی مدارس ما به مصوبه قبلی ایراداتی داشتیم که نظراتمان را به وزارت کشور اعلام کردیم، اما در این جلسه دکتر زالی اعلام کردند که بر اساس آخرین تصمیمات حضور دانش آموزان در مدارس الزامی نیست و به صورت اختیاری می توانند در مدارس حضور پیدا کنند.   وی ادامه داد: متاسفانه یک درصد در پذیرش بیماران در بخش ویژه شاهد افزایش بودیم و این نشان از کمرنگ شدن رعایت پروتکل ها و فاصله گذاری اجتماعی است. میانگین رعایت فاصله گذاری اجتماعی در حال حاضر ۷۷ درصد است، در حالیکه برای اثرگذاری مطلوب باید این میانگین بیش از ۹۰ درصد باشد.   وی افزود: هر چند که شاهد سیر نزولی آمارها در بیماری کرونا هستیم، اما باید رعایت پروتکل ها را به صورت جد در دستور کار قرار دهیم تا شاهد پیک چهارم نباشیم. ما در اجرای محدودیت ها تابع ستاد ملی کرونا هستیم.   معاون سیاسی اجتماعی استانداری تهران در بخش دیگری از صحبت های خود در خصوص گونه جهش یافته کرونا ویروس با عنوان کرونا انگلیسی گفت: متاسفانه مواردی که از این گونه در کشور مشاهده شده است عموما در استان تهران بوده اما دوستان دانشگاه های علوم پزشکی پیگیر هستند تا افرادی که با مبتلایان به این نوع در ارتباط بودند و همچنین خانواده هایشان مورد رصد و پیگیری قرار گیرند.   به گفته وی، بر اساس آخرین گزارشات ۰.۰۲ درصد در مراجعات به بیمارستان ها شاهد افزایش هستیم. لذا بار دیگر از همه شهروندان درخواست می کنیم که رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را در دستور کار خود قرار دهند. متاسفانه ظرف روزهای گذشته مسافرت های گسترده را از مبدأ تهران شاهد بودیم به ویژه به استان هایی همچون مازندران که عمده شهرهای آن قرمز هستند و این موضوع می تواند موجب انتقال بیماری به تهران شود، لذا به عنوان زنگ خطری برای ما قلمداد می شود.   انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۰۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران

عضو شورای شهر تهران بر لزوم رعایت دستورالعمل استقرار و نظام نگهداشت HSE(بهداشت، ایمنی و محیط زیست) در مناطق تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.

وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است. 

احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است. از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است. 

صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛ نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود. 

وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشارکت گسترده در پای صندوق های رای قوام بخش نظام است
  • شهر بدون چراغ قرمز در ایران کجاست؟
  • ۱۷ درصد وسعت گناباد و شهرهای توابع آن مشمول بازآفرینی شهری قرار گرفت
  • امروز در غرب شاهد تقابل آشکار جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم
  • شادی مردم دیار هگمتانه از بارش باران بهاری
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • تداوم عملیات جست‌وجو جهت نجات کارگر مفقود شده تهران