Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان به مناسبت روز هوای پاک با "شعار هوای پاک تعهد مسئولان، مشارکت مردم" از کارخانه گندله سازی شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور(سهامی عام) واقع در دهستان چهاردولی بخش مرکزی توسط خبرنگاران استان همدان به همراه مدیر روابط عمومی اداره کل محیط زیست استان و رئیس اداره حفاظت محیط زیست اسدآباد بازدید به عمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بازدید نیم روزه خبرنگاران از روند تولید محصول گندله سازی، سرپرست واحد کنترل و کیفیت کارخانه اظهار کرد: صادرات گندله به خارج از کشور غیرمجاز بوده و در حال حاضر تولیدات ما به کارخانه هایی چون فولاد مبارکه و فولاد آذربایجان ارسال می شود ضمن اینکه خریداران دیگری نیز برای فروش محصول گندله کارخانه در برنامه قرار دارد.

مجتبی محبوبی تصریح کرد: کارخانه گندله سازی اسدآباد تنها کارخانه گندله غرب کشور بوده و صنعت گندله سازی از جمله صنایع با سوددهی بالا به شمار می رود. 

وی در ادامه با بیان اینکه میزان نیاز سالانه کارخانه های تولیدی فولاد کشور به گندله افزون بر ۲۶ میلیون تن است، خاطرنشان کرد: با وجود کارخانه های گندله سازی و ایجاد کارخانه های گندله بیشتر قطعا نیاز کشور به گندله مرتفع خواهد شد ضمن اینکه چندین سال پیش نیز نیاز به کنستانتره در کشور بالا بود و با ایجاد کارخانه های کنستانتره بیشتر نیاز کشور به این امر مرتفع و در این امر نیز صادرات این محصول به دیگر کشورها فراهم شد.

محبوبی در رابطه با صادرات گندله گفت: برای این امر  باید تصمیمات کلان مدیریتی گرفته شود چراکه فعلا صادرات گندله به خارج از کشور به علت نیاز کشور ممنوع است. 

وی همچنین با اشاره به بحث کرونا یادآور شد: کارخانه گندله و کنستانتره صبانور اسدآباد از نظر کنترل این امر در بحث پایش ها از جمله واحدهای تاپ استان به شمار می رود و در راستای ورود همکاران به محل کار خود قبل از ورود تب سنجی لازم انجام شده و ماسک و الکل و مواد ضد عفونی کننده به آنها تحویل می شود ضمن اینکه در صورت مشاهده هر گونه مورد مشکوک به این افراد مرخصی ۱۵ روزه می دهند علاوه بر این موارد آزمایش های دوره ای از افراد حتما انجام می گیرد که تاکنون خوشبختانه از این نظر با مشکلی مواجه نبوده ایم و در این رابطه از همکاران HSE کارخانه لازم است قدردانی کنیم. 

محبوبی در رابطه با طرح توسعه کارخانه گندله غرب کشور نیز اعلام کرد: برای طرح توسعه کارخانه باید از سال ۱۴۰۰ به بعد برنامه ریزی شود. 

سرپرست بهره برداری کارخانه گندله سازی نیز در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: عملیات اجرایی ساخت این کارخانه صنعتی در شهریور سال ۶۳ آغاز و طی ۳۶ ماه  این پروژه تکمیل و با صرف هزینه ای افزون بر ۱۵۰ میلیارد تومان در بهمن ۱۳۹۷ افتتاح شده و به بهره برداری رسیده است.

قدرت الله فرهادنیا ظرفیت اسمی سالیانه این طرح را ۵۵۰ هزار تن برشمرد و افزود: در حال حاضر این کارخانه با اشتغال ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم در سه شیفت کاری با تمام ظرفیت در حال فعالیت بوده و روزانه به صورت میانگین بیش از ۱۰۰ ماشین سنگین از این واحد بارگیری محصول گندله دارند.

وی مساحت این واحد را ۲۵ هکتار عنوان کرد و یادآور شد: از نظر زیست محیطی با توجه به اینکه این کارخانه صنعتی در منطقه سبز و کشاورزی قرار دارد، موارد زیست محیطی کاملا رعایت می شود و گندله سازی به صورتی است که در زمان تولید هر چه ضایعات تولید شود، مجدد شارژ و به سیستم تولید بازمی گردد و در این رابطه دور ریز و باطله ندارد ضمن اینکه علاوه بر این موارد در راستای حفظ محیط زیست هشت هکتار فضای سبز ایجاد کرده ایم. 

فرهادنیا با بیان اینکه معدن گلالی واقع در ۲۰ کیلومتری و معدن باباعلی واقع در ۱۵ کیلومتری کارخانه از معادن تامین مواد این کارخانه به شمار می رود، تصریح کرد: سنگ آهن موجود معادن پس از مرحله کنستانتره که در جوار گندله سازی قرار دارد، برای تبدیل به گندله به کارخانه صنعتی گندله سازی انتقال داده می شود.

وی با اشاره به اینکه در این  کارخانه روزانه ۲۰۰۰ تن گندله تولید می شود و این امر نقش بسزایی در رونق  اقتصاد و اشتغال شهرستان اسدآباد دارد، خاطرنشان کرد: این واحد صنعتی در مجاورت کارخانه کنستانتره سنگ آهن احداث شده و از محصول این واحد صنعتی تغذیه می کند. 

فرهادنیا اظهار کرد: کنستانتره سنگ آهن برای استفاده در صنایع تولید آهن آلیاژی باید به گندله تبدیل شود و از این رو احداث چنین کارخانه ای از نظر اقتصادی به صرفه است. 

وی با بیان اینکه کارخانه گندله سازی اسدآباد یکی از باکیفیت ترین کارخانه های گندله سازی کشور به شمار می رود، تصریح کرد: صادرات گندله سازی به خارج از کشور ممنوع بوده و در حال حاضر گندله تولیدی این کارخانه به کارخانه هایی چون فولاد آذربایجان و فولاد مبارکه ارسال می شود. 

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اسدآباد هم تصریح کرد: کارخانه گندله اسدآباد از نظر فضای سبز حدود هشت هکتار فضای سبز ایجاد کرده که نسبتا قابل قبول بوده و باعث کنترل گردو غبار زیست محیطی شده است. 

مجید اسکندری در رابطه با گرد و غبار خروجی دودکش کارخانه نیز گفت: این کارخانه در راستای این امر بگ فیلتر الکترو فیلتر مناسب نصب کرده که موجب شده گرد وغبار خروجی دودکش کارخانه به حداقل و زیر حد استاندارد زیست محیطی برسد. 

وی اضافه کرد: محیط زیست شهرستان به صورت فصلی خروجی دودکش این واحد را نمونه برداری می کند و تاکنون میزان گرد و غبار زیر حد استاندارد زیست محیطی بوده ضمن اینکه کارخانه گندله نیز موظف است به صورت فصلی خوداظهاری انجام دهد که این اقدام توسط کارخانه انجام می گیرد و آزمایشگاه محیط زیست خروجی دودکش و ذرات محیطی واحد را نمونه برداری می کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانها شهرستانها کارخانه گندله سازی محیط زیست گرد و غبار کارخانه گندله سازی شمار می رود صادرات گندله خروجی دودکش زیست محیطی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۱۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتوبان کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی پاکسازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تبریز طرح پاکسازی گسترده و خودجوش به مناسبت هفته سلامت و زمین پاک با هدف حمایت از پویش "امروز من، بدون کیسه پلاستیکی" اجرا شد.

رحمت الله کریم زاده اظهار کرد: پاکسازی اتوبان شهید کسایی اقدام مشترک بین مرکز بهداشت استان، حفاظت محیط زیست، شهرداری، هیأت‌های ورزش همگانی و گروه‌های دوستدار محیط زیست به انجام رسید.

وی هدف از این حرکت مشترک را تاکید بر لزوم توجه به زمین و آلودگی‌های ناشی از رهاسازی پسماند و زباله‌های پلاستیکی در محیط و فضاهای عمومی عنوان کرد که می‌تواند باعث به خطر انداختن سلامت جامعه و صدمات جبران ناپذیر به محیط زیست شود.

کریم زاده افزود: برگزاری این برنامه گسترده پاکسازی در حاشیه اتوبان شهید کسایی و محور اصلی مواصلاتی کلانشهر تبریز، تنها به منظور جمع آوری زباله نیست، بلکه حساس سازی و آموزش چهره به چهره با اولویت فرهنگ سازی برای جلوگیری از تولید زباله و پخش آن در طبیعت، رودخانه‌ها و محیط‌های شهری است.

کد خبر 6087462

دیگر خبرها

  • تغییر مدیریت در کار نیست؛ مدیران سرخابی حداقل تا پایان فصل در استقلال می‌مانند
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد/ حال رودخانه خوب نیست
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد
  • نگرانی از فعال شدن کانون گردوغبار در مرکز ایران
  • ◄ پیدا کنید خروجی جلسات کمیسیون ایمنی راه ها را !
  • اتوبان کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی پاکسازی شد
  • آسمان این شهر نارنجی شد
  • روایتی حقوقی و هنری از کارگران کارخانه چیت‌سازی بهشهر