Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، پس از پایان نشست مجازی روسای کمیسیون های روابط خارجی مجالس کشورهای حامی فلسطین بیانیه ای قرائت شد که متن آن به شرح زیر است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 
به دعوت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، اولین نشست مجازی روسای کمیسیون های روابط خارجی مجالس کشورهای حامی فلسطین و گروه های فلسطینی در روز دوشنبه(29 دی ماه) در تهران با شعار «قدس محور وحدت همه- همه باهم علیه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی» با مشارکت روسا، نمایندگان مجالس و نمایندگان گروه های فلسطینی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
شرکت کنندگان در این همایش با بررسی تحولات جاری فلسطین و منطقه بر موارد زیر تاکید کردند:
 
- رژیم صهیونیستی، رژیمی غاصب و اشغالگر است و مقابله با اشغالگری را از لحاظ شرعی و قانونی وظیفه خود و همه ملت های مسلمان می دانند.
 
- مقاومت شجاعانه و مقدس ملت و نیروهای مقاومت فلسطین در جهت احقاق حقوق طبیعی و مسلم خود که مورد تایید حقوق بین الملل نیز می باشد را پاسخی لازم و مشروع در برابر اشغالگری، نژادپرستی و تجاوزات رژیم صهیونیستی می‌دانند و ضمن ارج نهادن به مبارزه و مقاومت رهایی بخش ملت فلسطین از دول اسلامی، جامعه جهانی و کلیه ملل آزادیخواه می‌خواهند برای احقاق حقوق مسلم و مشروع ملت فلسطین، به یاری این ملت بشتابند.
 
- با تاکید بر حق قانونی و غیرقابل چشم پوشی تمامی پناهندگان و آوارگان فلسطینی در بازگشت به موطن اصلی خود، توطئه صهیونیستی-آمریکایی معامله قرن برای اسکان دائمی و اجباری فلسطینیان در خارج از وطن را محکوم می کنند و ضرورت مقابله با آن را یادآور می شوند. همچنین دولت های میزبان، آوارگان و پناهندگان فلسطینی را ترغیب می کنند تا در جهت تحقق حق بازگشت مردم فلسطین، شرایط لازم برای برخورداری از حقوق انسانی و زندگی شرافتمندانه آنان را فراهم آورند.
 
- با تاکید بر حق انکارناپذیر تعیین سرنوشت، توسط ملت تحت اشغال فلسطین، از برپایی دولت مستقل فلسطینی به مرکزیت بیت المقدس و برگزاری همه پرسی که طرح آن در دبیرخانه سازمان ملل متحد ثبت شده است، حمایت و پشتیبانی می کنند.
 
- با تاکید بر ضرورت وحدت گروه های فلسطینی، حل اختلافات و برگزاری انتخابات ملی، از گروه های فلسطینی می خواهد تمام توان خود را صرف مقابله با رژیم صهیونیستی و شکست آن کند.
 
- اقدامات رژیم صهیونیستی را در اعمال محدودیت های شدید علیه مردم مظلوم فلسطین در شرایط همه گیری کرونا محکوم کرده و بر رفع سریع محدودیت ها به ویژه محدودیت های دارویی و غذایی تاکید دارند.
 
- از همه جهانیان به ویژه دول و ملل مسلمان می خواهند که فلسطینیان را در شرایط سخت اقتصادی ناشی از بیماری کرونا مورد حمایت و پشتیبانی معنوی و مادی قرار داده و با ایجاد ساز و کارهای مناسب مانند تاسیس یک صندوق خاص و تقویت صندوق های موجود به ویژه صندوق الاقصی با مدیریت بانک توسعه اسلامی، کمک های رسمی و مردمی خود را ارائه دهند.
 
- اقدامات رژیم صهیونیستی در تغییر ترکیب جمعیتی-جغرافیایی و هویت معماری عربی-اسلامی قدس و یهودیی سازی آن به ویژه عملیات حفاری در زیر مسجد الاقصی، شهرک سازی و دیوارسازی در این شهر مقدم و اطراف آن و تهدیدات مکرر علیه مقدسات اسلامی و مسیحی آن به ویژه مسجد الاقصی و کلیسای قیامت را محکوم کرده و با تأکید بر یکپارچگی بیت المقدس به عنوان مرکز کشور فلسطین اعلام می دارد، شهر قدس و مقدسات آن قابل معامله و چشم پوشی نیست.
 
- اقدامات رژیم صهیونیستی در احداث و توسعه شهرک های صهیونیست نشین -که با زور اسلحه و تروریسم ایجاد شده اند- را محکوم کرده و از مجامع بین المللی درخواست می کنند تمام تلاش ها و مساعی خود را برای برچیدن شهرک های موجود و جلوگیری از ساخت و توسعه آنها به کار ببندند.
 
- از نهادها و مجامع حقوق بشری و سازمان های حامی حقوق مردم فلسطین می خواهند تا علیه مقامات رژیم صهیونیستی به اتهام ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در دادگاه های بین المللی و کشوری طرح شکایت کنند.
 
- با توجه به تداوم اقدامات تبعیض نژادی و آپارتاید رژیم اسرائیل از جامعه جهانی می خواهد با این پدیده شوم مسئولانه برخورد کرده و در این راستا بر ضرورت احیای قطعنامه 3379 مصوب سال 1975 مجمع عمومی سازمان ملل که صهیونیسم را یکی از اشکال نژادپرستی قلمداد می کند، تاکید می ورزند.
 
- دشمن صهیونیستی و ایالات متحده با تبلیغ و ترغیب کشورها به برقراری روابط سیاسی و دیپلماتیک و بازرگانی و فرهنگی با این رژیم می کوشند تا زمینه های نفوذ فتنه انگیز رژیم صهیونیستی را در میان ملت ها و دولت های مسلمان فراهم آورند لذا از ملل مسلمان درخواست می کند که عبارت «اسرائیل شر مطلق است و رابطه و مراوده با آن حرام می باشد» را شعار همیشگی خود قرار دهند زیرا هرگونه رابطه با دشمن به او مشروعیت می بخشد و همچون خنجری در قلب ملت مقاوم فلسطین و به منزله خیانت به آرمان آزادسازی فلسطین است.
 
- از پارلمان ها می خواهند تدابیر و سازوکارهای قانونی مناسب را به منظور عدم خرید کالاهای تولید و ساخت سرزمین های اشغالی اتخاذ کنند و در کشورهای خود از جنبش ها و جریان های مردمی تحریم علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی حمایت به عمل آورند.
 
- با تاکید بر وظیفه ذاتی سازمان ملل متحد در حمایت از مساله فلسطین به عنوان یکی از قدیمی ترین و مهم ترین مساله سیاسی-انسانی جامعه بشری اعلام می کنند که حمایت موثر از ملت فلسطین و حقوق طبیعی و قانونی آن از جمله اعمال حق تعیین سرنوشت یک آزمون برای اثبات کارآمدی این سازمان بین المللی است.
 
- مخالفت خویش را با سازش و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی که نه تنها حقوق ملت فلسطین را تضییع می کند بلکه موجب تشدید تجاوزات و جنایات این رژیم به کشورهای همسایه نیز می شود، اعلام می کند.
 
- با تاکید بر ضرورت پایان اشغال اراضی اشغالی سوریه و لبنان (مناطق جولان و شبعا) از مبارزات مردم و دولت سوریه و لبنان در بازپس‌گیری اراضی اشغالی خود از دست صهیونیست ها اعلام حمایت می کنند.
 
- بر مسئولیت مراکز و مؤسسات دینی در جهان اعم از اسلام و مسیحیت در انجام مسئولیت دینی خود در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و نیز حفاظت از مقدسات دینی و اسلامی فلسطین تاکید می کنند.
 
- بر همه کشورهایی که در برابر فشارهای آمریکا برای عادی سازی اجباری روابط با رژیم اشغالگر قدس پایداری و مقاومت کرده اند و به حمایت از آرمان های به حق مردم فلسطین برخاسته اند و از پذیرش ذلت سازش با رژیم صهیونیستی اجتناب نموده اند؛ درود می فرستند.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی گروه های فلسطینی ملت فلسطین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۳۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منبع فلسطینی: اسرائیل از مواضع خود عقب‌نشینی کرد

یک منبع فلسطینی با اشاره به اینکه پایبندی حماس به همه شروط خود در مذاکرات موجب عقب‌نشینی طرف صهیونیستی از برخی مواضع خود شده، تاکید کرد که بررسی‌ها برای پاسخ نهایی حماس به پیشنهاد اسرائیل همچنان ادامه دارد اما تا حدی می‌توان خوش‌بین بود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در سایه تحولات اخیر مربوط به مذاکرات آتش بس غزه که در قاهره برگزار شد یک منبع فلسطینی آگاه جزئیات روند این مذاکرات و آخرین نتیجه آن را اعلام و تاکید کرد که در سند پیشنهادی جدیدی که به جنبش حماس ارائه شده شاهد عقب نشینی طرف صهیونیستی از برخی مواضع آن هستیم.

این منبع فلسطینی آگاه در گفت‌وگو با شبکه المیادین اعلام کرد که سند پیشنهادی که اخیراً به جنبش حماس تحویل داده شد شامل نکات مثبت و عقب نشینی در موضع رژیم صهیونیستی است.

این منبع تصریح کرد که البته حماس همچنان باید موضوعات کلیدی به ویژه آتش بس دائمی و عقب‌نشینی کامل نیروهای اشغالگر از نوار غزه را بررسی کند.

منبع مذکور گفت که حماس به سند پیشنهادی خود که در 14 مارس ارائه داد کاملاً پایبند بوده و عدم عقب‌نشینی حماس از هیچ یک از مفاد این سند، رژیم اشغالگر را مجبور کرد تا در مورد مسائل مربوط به آتش بس وعقب نشینی نیروهای اسرائیلی از غزه و بازگشت آوارگان به مناطق خود از موضعش عقب نشینی کند.

این منبع افزود که جنبش حماس بعد از سفری که هیئت آن اخیرا به قاهره داشت، همچنان در حال بررسی پیشنهاد جدید طرف صهیونیستی بوده و در حال انجام رایزنی‌های فشرده است و تماس دائمی با میانجی‌های مصری و قطری دارد.

خروج رهبران حماس از غزه در چارچوب توافق آتش‌بس صحت نداردوی تاکید کرد که هنوز نکات بحث برانگیزی درباره مسئله پرونده اسرا وجود دارد و برای توافق بر سر تعداد اسرایی که باید آزاد شوند و ساز و کار مربوط به آن نیاز به زمان داریم. اما به طور کلی فضا بهتر از قبل بوده و شاهد عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی در موضع خود در زمینه مسئله خروج نیروهای اشغالگر از غزه و بازگشت آوارگان به مناطق خود هستیم.

دیروز هم «ولید کیلانی» مسئول بخش اطلاع رسانی جنبش حماس فلسطین در لبنان گفت که نزدیک شدن به توافق مشروط به موافقت تل آویو با خواسته‌های حماس بوده و این جنبش از شروط اساسی خود مبنی بر آتش بس جامع و عقب نشینی کامل نیروهای اشغالگر از نوار غزه و بازگشت آوارگان به شمال غزه عقب نشینی نمی‌کند. برخی شاخص‌های مثبت در این زمینه مشاهده شده که می‌تواند دروازه‌ای برای ورود به پرونده اسرا باشد.

پیش از این «سامی ابوزهری» یکی از رهبران حماس اعلام کرده بود: ما همچنان در حال بررسی پاسخ رژیم صهیونیستی به موضع حماس که از طریق میانجی‌ها دریافت شد هستیم و هنوز برای تصمیم‌گیری جهت پاسخ به آن زود است.

ابوزهری تأکید کرد: جنبش حماس هرگز هیچ توافقی را که شامل توقف کامل تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه نباشد، نخواهد پذیرفت.حماس به برادران مصری و قطری اطمینان داده است که برای دستیابی به توافق جدی است اما تسلیم هیچ فشار آمریکایی نخواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه حل مسئله فلسطین، ایجاد کشور مستقل در تمامی سرزمین‌های فلسطینی با پایتختی قدس است
  • فلسطین، مسئله‌ای که عادی نمی‌شود!
  • ایران: راه حل مسئله فلسطین، ایجاد کشور مستقل در تمامی سرزمین‌های فلسطینی با پایتختی قدس است
  • جزئیاتی از دیدار بلینکن و نتانیاهو درباره رفح
  • عملیات جدید گروهان های قدس/ شهادت دو فلسطینی دیگر در غزه
  • منبع فلسطینی: اسرائیل از مواضع خود عقب‌نشینی کرد
  • دانشجویان فلسطینی، سفیر آلمان را از دانشگاه فراری دادند+ فیلم
  • نتایج نشست مشترک جنبش فتح و حماس در چین چه شد؟
  • نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل به نخبگان دانشگاه‌های ایالات متحده
  • تحلیلگر اسرائیلی:زمان آن رسیده تا این جنگ متوقف شود/ دیوان کیفری در حال آماده شدن برای صدور حکم بازداشت نتانیاهو/ یدیعوت آحارانوت: این نتانیاهو است که توافق مبادله اسرا را به تاخیر می‌اندازد+ عکس و فیلم