Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشورهای حامی فلسطین از برپایی دولت مستقل فلسطینی به مرکزیت بیت المقدس و برگزاری همه‌پرسی که طرح آن در دبیرخانه سازمان ملل متحد ثبت شده است، حمایت و پشتیبانی کردند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم به نقل از خانه ملت، پس از پایان نشست مجازی روسای کمیسیون های روابط خارجی مجالس کشورهای حامی فلسطین بیانیه ای قرائت شد که متن آن به شرح زیر است:

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

بسم الله الرحمن الرحیم

به دعوت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، اولین نشست مجازی روسای کمیسیون های روابط خارجی مجالس کشورهای حامی فلسطین و گروه های فلسطینی در روز دوشنبه(29 دی ماه) در تهران با شعار «قدس محور وحدت همه-همه باهم علیه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی» با مشارکت روسا، نمایندگان مجالس و نمایندگان گروه های فلسطینی برگزار شد.

شرکت کنندگان در این همایش با بررسی تحولات جاری فلسطین و منطقه بر موارد زیر تاکید کردند:

- رژیم صهیونیستی، رژیمی غاصب و اشغالگر است و مقابله با اشغالگری را از لحاظ شرعی و قانونی وظیفه خود و همه ملت های مسلمان می دانند.

- مقاومت شجاعانه و مقدس ملت و نیروهای مقاومت فلسطین در جهت احقاق حقوق طبیعی و مسلم خود که مورد تایید حقوق بین الملل نیز می باشد را پاسخی لازم و مشروع در برابر اشغالگری، نژادپرستی و تجاوزات رژیم صهیونیستی می‌دانند و ضمن ارج نهادن به مبارزه و مقاومت رهایی بخش ملت فلسطین از دول اسلامی، جامعه جهانی و کلیه ملل آزادیخواه می‌خواهند برای احقاق حقوق مسلم و مشروع ملت فلسطین، به یاری این ملت بشتابند.

- با تاکید بر حق قانونی و غیرقابل چشم پوشی تمامی پناهندگان و آوارگان فلسطینی در بازگشت به موطن اصلی خود، توطئه صهیونیستی-آمریکایی معامله قرن برای اسکان دائمی و اجباری فلسطینیان در خارج از وطن را محکوم می کنند و ضرورت مقابله با آن را یادآور می شوند. همچنین دولت های میزبان، آوارگان و پناهندگان فلسطینی را ترغیب می کنند تا در جهت تحقق حق بازگشت مردم فلسطین، شرایط لازم برای برخورداری از حقوق انسانی و زندگی شرافتمندانه آنان را فراهم آورند.

- با تاکید بر حق انکارناپذیر تعیین سرنوشت، توسط ملت تحت اشغال فلسطین، از برپایی دولت مستقل فلسطینی به مرکزیت بیت المقدس و برگزاری همه پرسی که طرح آن در دبیرخانه سازمان ملل متحد ثبت شده است، حمایت و پشتیبانی می کنند.

- با تاکید بر ضرورت وحدت گروه های فلسطینی، حل اختلافات و برگزاری انتخابات ملی، از گروه های فلسطینی می خواهد تمام توان خود را صرف مقابله با رژیم صهیونیستی و شکست آن کند.

- اقدامات رژیم صهیونیستی را در اعمال محدودیت های شدید علیه مردم مظلوم فلسطین در شرایط همه گیری کرونا محکوم کرده و بر رفع سریع محدودیت ها به ویژه محدودیت های دارویی و غذایی تاکید دارند.

- از همه جهانیان به ویژه دول و ملل مسلمان می خواهند که فلسطینیان را در شرایط سخت اقتصادی ناشی از بیماری کرونا مورد حمایت و پشتیبانی معنوی و مادی قرار داده و با ایجاد ساز و کارهای مناسب مانند تاسیس یک صندوق خاص و تقویت صندوق های موجود به ویژه صندوق الاقصی با مدیریت بانک توسعه اسلامی، کمک های رسمی و مردمی خود را ارائه دهند.

- اقدامات رژیم صهیونیستی در تغییر ترکیب جمعیتی-جغرافیایی و هویت معماری عربی-اسلامی قدس و یهودیی سازی آن به ویژه عملیات حفاری در زیر مسجد الاقصی، شهرک سازی و دیوارسازی در این شهر مقدم و اطراف آن و تهدیدات مکرر علیه مقدسات اسلامی و مسیحی آن به ویژه مسجد الاقصی و کلیسای قیامت را محکوم کرده و با تأکید بر یکپارچگی بیت المقدس به عنوان مرکز کشور فلسطین اعلام می دارد، شهر قدس و مقدسات آن قابل معامله و چشم پوشی نیست.

نبیه بری :همه پارلمان‌های اسلامی را به مقاومت در برابر قرارداد شوم ترامپ دعوت می‌کنمرئیس مجلس سوریه: هرگز از آرمان فلسطین کوتاه نخواهیم آمدرئیس مجلس سوریه: هرگز از آرمان فلسطین کوتاه نخواهیم آمدنایب رئیس مجلس یمن: صلح منطقه در گرو حل مسئله فلسطین استعادی‌سازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی به مردم فلسطین کمک نمی‌کندهنیه: طرح معامله قرن، معامله با شیطان است

- اقدامات رژیم صهیونیستی در احداث و توسعه شهرک های صهیونیست نشین -که با زور اسلحه و تروریسم ایجاد شده اند- را محکوم کرده و از مجامع بین المللی درخواست می کنند تمام تلاش ها و مساعی خود را برای برچیدن شهرک های موجود و جلوگیری از ساخت و توسعه آنها به کار ببندند.

- از نهادها و مجامع حقوق بشری و سازمان های حامی حقوق مردم فلسطین می خواهند تا علیه مقامات رژیم صهیونیستی به اتهام ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در دادگاه های بین المللی و کشوری طرح شکایت کنند.

- با توجه به تداوم اقدامات تبعیض نژادی و آپارتاید رژیم اسرائیل از جامعه جهانی می خواهد با این پدیده شوم مسئولانه برخورد کرده و در این راستا بر ضرورت احیای قطعنامه 3379 مصوب سال 1975 مجمع عمومی سازمان ملل که صهیونیسم را یکی از اشکال نژادپرستی قلمداد می کند، تاکید می ورزند.

- دشمن صهیونیستی و ایالات متحده با تبلیغ و ترغیب کشورها به برقراری روابط سیاسی و دیپلماتیک و بازرگانی و فرهنگی با این رژیم می کوشند تا زمینه های نفوذ فتنه انگیز رژیم صهیونیستی را در میان ملت ها و دولت های مسلمان فراهم آورند لذا از ملل مسلمان درخواست می کند که عبارت «اسرائیل شر مطلق است و رابطه و مراوده با آن حرام می باشد» را شعار همیشگی خود قرار دهند زیرا هرگونه رابطه با دشمن به او مشروعیت می بخشد و همچون خنجری در قلب ملت مقاوم فلسطین و به منزله خیانت به آرمان آزادسازی فلسطین است.

- از پارلمان ها می خواهند تدابیر و سازوکارهای قانونی مناسب را به منظور عدم خرید کالاهای تولید و ساخت سرزمین های اشغالی اتخاذ کنند و در کشورهای خود از جنبش ها و جریان های مردمی تحریم علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی حمایت به عمل آورند.

- با تاکید بر وظیفه ذاتی سازمان ملل متحد در حمایت از مساله فلسطین به عنوان یکی از قدیمی ترین و مهم ترین مساله سیاسی-انسانی جامعه بشری اعلام می کنند که حمایت موثر از ملت فلسطین و حقوق طبیعی و قانونی آن از جمله اعمال حق تعیین سرنوشت یک آزمون برای اثبات کارآمدی این سازمان بین المللی است.

- مخالفت خویش را با سازش و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی که نه تنها حقوق ملت فلسطین را تضییع می کند بلکه موجب تشدید تجاوزات و جنایات این رژیم به کشورهای همسایه نیز می شود، اعلام می کند.

- با تاکید بر ضرورت پایان اشغال اراضی اشغالی سوریه و لبنان (مناطق جولان و شبعا) از مبارزات مردم و دولت سوریه و لبنان در بازپس‌گیری اراضی اشغالی خود از دست صهیونیست ها اعلام حمایت می کنند.

- بر مسئولیت مراکز و مؤسسات دینی در جهان اعم از اسلام و مسیحیت در انجام مسئولیت دینی خود در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و نیز حفاظت از مقدسات دینی و اسلامی فلسطین تاکید می کنند.

- بر همه کشورهایی که در برابر فشارهای آمریکا برای عادی سازی اجباری روابط با رژیم اشغالگر قدس پایداری و مقاومت کرده اند و به حمایت از آرمان های به حق مردم فلسطین برخاسته اند و از پذیرش ذلت سازش با رژیم صهیونیستی اجتناب نموده اند؛ درود می فرستند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس اخبار فلسطین مجلس اخبار فلسطین کشورهای حامی فلسطین رژیم صهیونیستی گروه های فلسطینی مردم فلسطین ملت فلسطین سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۳۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید کلمبیا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه

رئیس‌جمهور کلمبیا از کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواست تا پیشنهاد مصر برای آتش‌بس در غزه را بپذیرد.

به گزارش مشرق، «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهور کلمبیا در صفحه شخصی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: ما امیدواریم ابتکار آتش‌بس پیشنهادی مصر توسط کابینه نتانیاهو جدی گرفته شود. اسرا به طور کامل آزاد و اسرائیل به طور کامل از غزه خارج شود.

رئیس‌جمهور کلمبیا همچنین گفت کشورش آماده ارائه کلیه خدمات مراقبتی به کودکان فلسطینی مجروح در جریان بمباران‌های رژیم صهیونیستی است. پترو همچنین حمایت خود را از دیوان بین‌المللی دادگستری در مورد پرونده نسل‌کشی علیه تل‌آویو ابراز کرد.

به گزارش آناتولی، پترو گفت دیوان بین‌المللی دادگستری با قدرت‌های جهانی مواجه است و «به نظر می‌رسد این یکی از مهم‌ترین درگیری‌های بین بربریت و بشریت باشد.»

پیشتر دولت کلمبیا رسما قطع روابط دیپلماتیک را به رژیم صهیونیستی اطلاع داد و اعلام کرد هماهنگی برای عزیمت دیپلمات‌هایش به کلمبیا را آغاز خواهد کرد.

از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی جنگ ویرانگری را در نوار غزه به راه انداخته است که منجر به تلفات ده‌ها هزار غیرنظامی، که بیشتر آنها کودک و زن هستند، شده است.

به گزارش روزنامه نیویورک‌تایمز، انزوای بین‌المللی رژیم صهیونیستی با آغاز حمله نظامی ویرانگر آن در غزه افزایش یافته است. برخی از کشورها سطح روابط خود را کاهش داده‌اند، در حالی که برخی دیگر روابط را به طور کامل قطع کرده‌اند. شرکای نزدیک مانند ایالات متحده، بریتانیا و آلمان، در حالی که همچنان قویا از تل‌آویو حمایت می‌کنند، آشکارا از رفتار آن و ارسال ناکافی کمک‌های بشردوستانه به غزه انتقاد می‌کنند. ترکیه هم اعلام کرد تا زمانی که «آتش‌بس دائمی» در غزه برقرار نشود، تجارت با رژیم صهیونیستی را از سر نخواهد گرفت.

روز چهارشنبه، پس از بولیوی و بلیز، کلمبیا جدیدترین کشور در آمریکای مرکزی یا جنوبی بود که روابط خود با رژیم صهیونیستی را قطع کرد. کلمبیا و شیلی و هندوراس سفیران خود را از اراضی اشغالی فراخوانده‌اند. کشورهای عربی مانند اردن و بحرین که تل‌آویو با آنها در زمینه امنیت همکاری نزدیک دارد هم در اوایل جنگ در میان اعتراض عمومی نسبت به افزایش تلفات، سفیران خود را به خانه آوردند.

تغییر لحن در واکنش به جنگ غزه، بازتاب هزینه هنگفتی است که فلسطینیان پرداخت می‌کنند. به گفته مقامات بهداشتی محلی، طی هفت ماه گذشته بیش از ۳۴۰۰۰ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • سناریوهای تجاوز به رفح و واکنش جبهه‌های حامی غزه
  • حمایت مغربی‌ها از تجمعات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های غربی
  • بیانیه وزارت علوم در حمایت از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل
  • سازمان همکاری‌ اسلامی نسل‌کشی فلسطینی‌های غزه را محکوم کرد
  • تاکید کلمبیا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه
  • ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند
  • افزایش احتمال توقف جنگ در غزه
  • حمایت مجلس یمن از تشدید مبارزات علیه رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلیس
  • حمله پلیس فرانسه به دانشجویان حامی فلسطین