Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-01@22:01:16 GMT

مسؤول آموزش دانش‌آموزان کیست؟

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۲۴۰۲۸

صراط:

محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در بازدید از اداره کل آموزش‌ و ‌پرورش شهرستان‌های استان تهران و دیدار با مدیران و رؤسای این اداره و مناطق بیست‌گانه، اظهار کرد: هدف از این دیدار، هم‌فکری و هم‌افزایی برای رفع نگرانی و دغدغه‌های موجود و حصول راه‌حل است.

به گزارش فارس وی با بیان اینکه امسال در شرایط ویژه‌ای قرار داریم و پیشینه و تجربیات آموزشی گذشته در شرایط جدید کاربردی ندارند، افزود: در سال تحصیلی جاری، مدیران باید تلاش کنند با ارائه خلاقیت و نوآوری‌ها، فرآیند آموزش را به‌خوبی مدیریت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاجی‌میرزایی با بیان اینکه کار کردن در این شرایط به خلاقیت نیاز دارد، افرود: شرایط فعلی آموزشی، عرصه‌ای جدید و فرصت ارزشمندی است که نباید به سهولت از کنار آن بگذریم؛ در شرایط فعلی نه‌تنها کار مدارس کم نشده، بلکه چند برابر شده است و حجم وسیعی از کارهای پیچیده وجود دارد بنابراین هیچ‌یک از فعالیت‌های آموزش‌ و پرورش تعطیل نیست و همه فعالیت‌ها مانند دوران قبل از کرونا انجام می‌شود.

وی ادامه داد: ممکن است برخی ساده انگارانه به دلیل اینکه دانش آموزان به مدرسه نمی‌روند، بگویند پس مدرسه‌ها تعطیل هستند و فرهنگیان کاری انجام نمی‌دهند درحالی‌که فعالیت‌ها نسبت به دوران قبل از کرونا بسیار بیشتر و پیچیده‌تر شده است و قدردان تلاش‌های معلمان هستیم.
 

وزیر آموزش ‌و پرورش، این وزارتخانه را عرصه افزایش ظرفیت‌ها دانست و گفت: تمرکز همه مسؤولان آموزش ‌و پرورش برخورداری همه دانش‌آموزان از آموزش‌های باکیفیت است و اصل اطمینان از تحقق این موضوع است.

وی افزود: شبکه شاد و سایر موارد مشابه هدف نیستند بلکه ابزار آموزشی هستند بنابراین مدیران باید دائماً بر روند آموزشی نظارت داشته باشند و شرایط سخت آموزشی را همواره به معلمان یادآوری کنند.

حاجی‌میرزایی با بیان اینکه در شرایط فعلی ارائه آموزش‌ها از روش‌های متنوعی از جمله استفاده از شبکه شاد امکان‌پذیر شده است، گفت: از همه فرآیندها نمونه‌گیری کنید تا ارزیابی صحیحی از فعالیت‌ها داشته باشید.

* تفویض اختیار به مدیران مناطق و مدارس شده است

وزیر آموزش و پرورش بر نظارت مدیران بر فعالیت زیرمجموعه‌ها تأکید و عنوان کرد: به مدیران ادارات مناطق و شورای مدرسه تفویض اختیار کردیم تا آموزش‌ها را با توجه به شرایط بومی خود پیش ببرند و تأکید دارم در این مسیر نباید ارتباط دانش آموزان با مدرسه قطع نشود.

وی با تأکید بر اینکه مدرسه باید فعال باشد و کادر اجرایی در مدرسه حضور داشته باشند، اظهار کرد: حجم وسیعی از فعالیت‌های تجربه نشده پیش روی مدیران قرار دارد که مسؤولیت اجرای این فعالیت‌ها با مدیران است.

حاجی‌میرزایی بر لزوم داشتن ارتباط قوی با خانواده‌ها تأکید و عنوان کرد: مدیران برای ارتباط با خانواده‌ها تنها به کانال‌های مجازی اکتفا نکنند بلکه باید خانواده‌ها را با فرآیند آموزشی همراه کنند، همچنین انجمن‌های اولیا و مربیان نیز باید شرایط ارزیابی خانواده‌ها از روند آموزشی را فراهم کنند.

وی خاطرنشان کرد: هیچ‌یک از فعالیت‌های آموزش‌ و پرورش تعطیل نیست همه طرح‌ها باید باقوت دنبال شود؛ مدیران ادارات باید شرکای اجتماعی را بیش‌ازپیش در کارها درگیر کنند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در شرایط کرونایی هرچه قدر خلاقیت و توانمندی بیشتری داشته باشیم کار را بهتر انجام می‌دهیم، تصریح کرد: باید مخاطرات دور بودن دانش‌آموزان از مدرسه برای جامعه بازگو شود زیرا این مخاطرات خاموش، در آینده برای دانش‌آموزان آسیب‌زا خواهد بود.

حاجی‌میرزایی تأکید کرد: مسؤولیت ما این است که همه دانش‌آموزان از آموزش با کیفیت برخوردار شوند و همه موضوعات زیر این مأموریت تعریف می‌شود.

در این دیدار تمامی مدیران و روسای ادارات آموزش‌وپرورش مناطق و شهرستان‌های استان تهران، گزارشی از اقدامات، خلاقیت‌ها و نوآوری‌ها در فرآیند آموزشی و همچنین فرصت‌ها و تهدیدها ارائه کردند.

اجرای طرح‌های مهارتی در برخی شهرستان‌ها، فراهم کردن شرایط حضور دانش‌آموزان برای رفع اشکال هفته‌ای یک روز در برخی شهرستان‌ها، تقویت روحیه همکاری خانواده‌ها در حیطه آموزشی و... از جمله مسائل مطرح‌شده در این دیدار بود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش محسن حاجی میرزایی تهران حاجی میرزایی فعالیت ها دانش آموزان خانواده ها شهرستان ها وزیر آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۴۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین

مدیرکل اداره آموزش و پرورش استان قزوین از بازگشت ۴۶۱ نفر دانش‌آموز بازمانده از تحصیل به تحصیل در سال تحصیلی جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، نقی سیاهکالی مرادی عصر امروز -سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در نشست خبری با خبرنگاران و اهالی رسانه استان اظهار کرد: شعار هفته معلم در سال تحصیلی گذشته ۱۹۹ دانش آموز قزوینی در ۱۴ رشته المپیادی پذیرفته شدند.

وی از ساخت و بهره‌برداری از ۷۴ زمین چمن مصنوعی برای دانش‌آموزان در طول ۲ سال اخیر خبر داد و گفت: عمده این زمین‌های چمن درون مدارس استان ساخته شده و با توجه به تجارب تلخ گذشته آنها را اجاره نمی‌دهیم تا دانش‌آموزان بتوانند حداقل ۱۰ تا ۱۵ سال از آنها بهره بگیرند. در ضمن بنا داریم تا پایان امسال تعداد این زمین‌های چمن مصنوعی را به ۱۰۰ زمین برسانیم.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان قزوین همچنین از شناسایی ۹۹۰ کودک بازمانده از تحصیل خبر داد و افزود: با مساعدت و همراهی خیران ۴۶۱ نفر از دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به تحصیل برگشتند که ۴۷ درصد کل این دانش‌آموزان را شامل می‌شوند.

سیاهکالی مرادی به اختصاص ۳۰ میلیارد تومان بودجه و اعتبار در قالب طرح ملی شهیدسلیمانی برای ساخت این زمین‌های چمن مصنوعی اشاره کرد و گفت: همچنین ساخت استخر دانش‌آموزی شهیدرجایی به ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده و امسال افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات ورزشی معلمان با حضور ۳۵۰۰ نفر معلم از ۱۴ مدرسه ادامه داد: با توجه به موج بازنشستگی معلمان در استان قزوین ۱۱۹۰ نفر جذب معلم از طریق آزمون استخدامی داشتیم.

مدیرکل اداره آموزش و پرورش استان قزوین یادآور شد: در یک‌سال اخیر ۵۶۵ نفر برای انتخاب معلم نمونه در مرحله نخست شناسایی شدند که ۱۶۷ نفر در دوره ابتدایی، ۱۳۷ نفر در مقطع متوسطه اول و ۱۲۷ نفر هم در مقطع متوسطه دوم کار می‌کنند. در نهایت از بین این افراد ۴۰ نفر شامل ۱۵ معلم ابتدایی، ۱۳ نفر معلم متوسطه اول و ۱۲ نفر متوسطه دوم انتخاب شدند که در نهایت ۳ نفر معلم برگزیده کشوری و ملی داشتیم.

سیاهکالی مرادی همچنین با اشاره به تجهیز و تکمیل اردوگاه دانش‌آموزی یانس‌آباد گفت: قرار است این اردوگاه برای اقامت خبرنگارانی که با آموزش و پرورش همکاری دارند، به مدت حداقل یک‌شب در اختیار خبرنگاران و خانواده آنها قرار گیرد.

کد خبر 749461

دیگر خبرها

  • معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • ارتقای سرانه آموزشی هرمزگان با ساخت ۶۰۰ کلاس درس جدید در سال جاری
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج