Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، شناسایی شبکه متخصصان در حل نیازهای صنایع، ارائه مشاوره و آموزش‌ لازم به نوآوران و فناوران در باره تبدیل ایده‌ها به پدیده، حمایت از ایجاد شرکت‌های نوپا برای حل مسائل و نیازهای صنایع کشور و حمایت از تجاری سازی ایده‌های نوآورانه و مرتبط با رویدادها با مشارکت صاحبان سرمایه از جمله اهداف این تفاهمنامه است که روز دوشنبه بین دانشگاه اصفهان، دانشگاه صنعتی این شهر، شبکه پژوهش و فناوری این استان و مرکز شهید فهمیده منطقه مرکزی کشور به امضاء رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در مراسم امضای این تفاهمنامه در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: سال گذشته برنامه حمایت از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا را در عرصه فناوری با ۲ دانشگاه استان، شروع و از ۱۵ پایان ‌نامه این دانشگاه‌ها حمایت کردیم که این رقم در سال جاری به ۶۰ پایان ‌نامه از پنج دانشگاه بزرگ دولتی استان(دانشگاه صنعتی، دانشگاه اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه هنر و دانشگاه کاشان) رسیده است.

جعفر قیصری با بیان‌اینکه در ۲ سال گذشته یک میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در حمایت از پایان نامه‌ها انجام شده است، افزود: ۵۰ درصد این منابع از وزارت علوم تامین، ۲۵ درصد توسط شهرک علمی و تحقیقاتی و ۲۵ درصد هم توسط دانشگاه مربوطه تامین می‌شود.

وی ادامه داد: برنامه حمایت از پایان نامه‌ها در پنج استان دیگر هم اجرا شده و آنها در مجموع از ۸۰ پایان نامه حمایت کردهند اما اصفهان به تنهایی ۶۰ پایان نامه را مورد حمایت قرار داده است که این امر فاصله زیاد این استان را با سایر استان‌ها نشان می‌دهد.

قیصری با بیان‌اینکه با امضای این تفاهمنامه حرکت مثبتی در استان اصفهان ایجاد خواهد شد، اظهار داشت: فرصت‌های دیگری نیز در این استان وجود دارد که از جمله می‌توان به ارتباط خوبی که شهرک علمی و تحقیقاتی با دانشگاه‌های بزرگ استان برقرار کرده است، اشاره کنیم.

وی تاکید کرد: استان اصفهان در یک برنامه مهم فناورانه که هدف آن جهت‌دهی پایان نامه‌ها و رساله‌های دکترا و کارشناسی ارشد به سمت نیازهای فناورانه و صنعتی کشور است، امسال نسبت به همه استان‌ها پیشی گرفته است.

به گفته رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، شبکه پژوهش و فناوری استان را یکی از عناصر مهم این شهرک توصیف کرد که در سال‌های گذشته پایه‌گذاری شده و همواره مورد حمایت این شهرک بوده است.

قیصری با اشاره به اینکه امروز بستر همکاری مشترک فراهم شده و امیدواریم بتوانیم این همکاری‌ها را توسعه دهیم، بیان کرد: زیست بوم علم و فناوری استان اصفهان، بطور قطع نیازمند تلاش و همکاری مولفه‌ها، بازیگران و نقش‌آفرینان مختلف این عرصه است.

وی گفت: سه رکن دولت، صنایع و دانشگاه‌ها در تعریف پارک‌های علم و فناوری در گذشته مورد توجه قرار داشت اما امروز شهرک علمی و تحقیقاتی و بسیاری از پارک‌های خوب دنیا معتقدند که باید با شبکه‌های مختلف و بازیگران بیشتر همکاری داشت و ما این موضوع را سرلوحه کار خود قرار دادیم و با کارگزاران، سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی بیشتر ارتباط داریم تا در مناطق اطراف و کشور بتوانیم نقش‌آفرینی کنیم و نتایج علم و فناوری را بکار بگیریم و راه‌حل‌هایی برای رفع مسائل اساسی استان بدست آوریم.

مدیر اجرایی شبکه پژوهش و فناوری استان اصفهان نیز در این مراسم با اشاره به تاسیس شبکه پژوهش به همت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اظهار داشت: ۱۵۸ نیاز و مساله صنایع سراسر کشور از سال گذشته، احصاء شده که تاکنون ۷۵ طرح از آنها به مرحله تهیه پروپزال و هشت طرح نیز به مرحله عقد قرارداد رسیده است.

مهدی اعتباری افزود: سال گذشته در مجموع ۲۴ عرصه صنعتی با شبکه پژوهش به همت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در تعامل بودند که امسال نیز این برنامه با قوت ادامه خواهد داشت و در سال جاری تاکنون بیش از ۲۰۰ نیاز در سامانه مربوطه احصا شده  است که در حال بررسی آنها هستیم.

وی اضافه کرد:  شرکت‌های تولیدکننده محصولات فناور خود را در سالجاری در اختیار این سامانه قرار می‌دهند تا اطلاع رسانی به صنایع انجام شود.

اعتباری گفت: در حال حاضر، ۱۳ پارک علم و فناوری کشور از شبکه پژوهش و فناوری استان اصفهان خدمات دریافت می‌کنند.

رییس دانشگاه اصفهان نیز با بیان اینکه برخی از تفاهمنامه‌های منعقد شده درحد تفاهمنامه باقی می‌مانند و به مرحله عملیاتی نمی‌رسد، گفت: این مساله در قالب تفاهمنامه مشترک امروز به پایین‌ترین حد ممکن می‌رسد و ضریب عملیاتی شدن طرح در این برنامه بیشتر است.

هوشنگ طالبی تصریح کرد: سطح همکاری‌ها و هم‌افزایی‌ها با پیوستن چند مرکز علمی، بیشتر  و بهم پیوستن تخصص‌ها موجب افرایش ظرفیت‌ها و هم افزایی‌ها می‌شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان نیز تاثیرگذاربودن دانشگاه‌ها را یکی از اهداف این مراکز عالی علمی در تحقق رسالت‌های خود در منطقه خود اعلام کرد و گفت: شبکه‌سازی در این راستا یکی از اقدامات مهم محسوب می‌شود.

بهروز ارباب شیرانی افزود: این تفاهمنامه در مسیر گسترش همکاری‌های علمی و تحقیقاتی بین مراکز علمی و صنعتی است و تحقیقات دانشگاه را به سمت مشکلات جامع هدایت می‌کند و بستری برای تجمیع تحقیقات و توسعه فناوری خواهد بود.

به گزارش ایرنا، اصفهان رتبه دوم کشور پس از تهران را در زمینه شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور دارد و در زمان حاضر ۵۱۹ شرکت دانش‌بنیان و واحد فناور در شهرک علمی و تحقیقاتی این استان فعال است.

این شرکت‌ها با گردش مالی یکهزار و ۴۷۰ میلیارد تومان، زمینه اشتغال هفت هزار و ۱۳۴ دانش‌آموخته دانشگاهی را فراهم کرده‌اند.

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بعنوان نخستین سازمان مؤسس مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در کشور فعالیت اجرایی خود را از سال ۱۳۸۰ با هدف حمایت و هدایت شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان آغاز کرد.

اکنون بیش از ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان و واحد فناور با اشتغال بیش از هفت هزار دانش‌آموخته دانشگاهی در این شهرک مستقر است.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه اصفهان دانشگاه صنعتی اصفهان اصفهان دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه اصفهان دانشگاه صنعتی اصفهان وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه اصفهان دانشگاه صنعتی اصفهان اصفهان دانشگاه اخبار کنکور شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان شبکه پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان فناوری استان دانشگاه صنعتی پایان نامه ها استان اصفهان علم و فناوری دانشگاه ها دانش بنیان سال گذشته شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۴۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده

فرزاد محمدی  اظهار کرد: توسعه فناوری یکی از زیرپروژه‌های اصلی شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان است.

وی با بیان اینکه یکی از چالش‌هایی که در کشور و به تبع آن در استان وجود دارد موضوع فناوری است، گفت: در این راستا به منظور رفع موانع تکنولوژی و فنی واحد‌های صنعتی احیا شده که ماموریت و رسالت آن شناسایی نیاز‌های فناورانه است فن‌بازار در استان تشکیل شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان گفت: در حال حاضر نیاز‌های فناوری چندین واحد صنعتی در استان شناسایی و مرتفع شدند.

محمدی بیان کرد: در استان چندین واحد صنعتی را دانش‌بنیان کردیم؛ همچنین با حمایت‌های مالی واحد‌های تحقیق و توسعه مورد حمایت قرار گرفته شده‌اند.

وی در ادامه اظهار کرد: در منطقه ویژه اقتصادی ازنا، اولین سرمایه‌گذاری خارجی جذب شد و این موضوعی بود که در سال‌های گذشته شاهد آن نبودیم.

مدیرعامل شرکت‌شهرک‌های صنعتی لرستان با بیان اینکه این سرمایه‌گذار چینی پروژه فروسیلیس منگنز را در ازنا در حال احداث دارد، یادآور شد: خوشبختانه این واحد پیشرفت بسیار خوبی دارد و ظرف دوسه ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر