Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، سیدحبیب‌الله حسینی شامگاه دوشنبه در مراسم ایام سوگواری بانوی دوعالم حضرت زهرا (س) اظهار کرد: امروز لیبرال‌ها به جایی رسیده است که خون حاج قاسم را تحریف می‌کنند و می‌گویند حاج قاسم با ما رفاقت دیرینه داشت در صورتی که خط و منش شهید سلیمانی کاملا مشخص است و در بخشی از وصیت‌نامه حاج قاسم آمده است که «من امروز سید علی خامنه‌ای عزیز را مظلوم و تنها می‌بینم» مواضع حاج قاسم معلوم است و انشاالله انتقام سخت ما تشکیل یک دولت انقلابی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* حضرت فاطمه (س) دریای فضیلت است

وی تصریح کرد: پیامبران الهی به عنوان راهنما برای هدایت مردم به سعادت ابدی مبعوث شدند حضرت زهرا (س) به دلیل آقازاده بودن مقامشان بالا نیست اگر فکر کنیم که زهرای مرضیه چون دخت نبی است پس مقام ایشان بالاست اشتباه است زیرا کنعان هم فرزند حضرت نوح (ع) بود چون مسیر پدرش را نرفت و از راه خدا منحرف شد خداوند به نوح (ع) فرمان داد که پسرش را رها کند.

کارشناس مذهبی استان گلستان با بیان اینکه حضرت فاطمه (س) دریای فضیلت است، ابراز کرد: حضرت زهرا (س) تنها یادگار مادرش حضرت خدیجه (س) را به سائل می‌بخشد و لباس عروسی خود را به فقیر می‌دهد و همچنین سه روز با آب افطار می‌کند و غذای خودش را به مسکین و یتیم می‌بخشد و به هیچ وجه تقاضای تشکر از کسی را هم ندارد این‌ها ویژگی یگانه دخت نبی است زنان ما باید از این بانوی بزرگ درس بیاموزند.

حسینی شهیده راه ولایت بودن را از بالاترین فضیلت حضرت زهرا (س) برشمرد و گفت: یکی از ویژگی‌های بارز حضرت فاطمه (س)، شهیده راه ولایت بودن است او با تمام وجود از امام علی (ع) دفاع کرد دفاع با مال اولین شیوه دفاع حضرت زهرا (س) از امیرالمومنین (ع) بود اگر فاطمه (س) فدک را طلب کرد به این معنا نبود که او دلش به یک تکه زمین بود بلکه می‌خواست به عنوان پشتوانه امیرالمومنین (ع) و دفاع از شیعیان و ولایت باشد.

 

* از اعتبار خودمان برای ولی‌فقیه خرج کنیم/ افرادی درصددند که «خط تحریم» را با «خط تحریف» ادامه دهند

وی خاطرنشان کرد: امانت‌داری باعث شد که شهید قاسم سلیمانی اینچنین در دل مردم جا باز کند همه ما باید از اعتبار خودمان برای ولی‌فقیه خرج کنیم در شرایط امروز جمهوری اسلامی که یک عده خط تحریم را می‌خواهند با خط تحریف ادامه دهند افرادی که در جامعه اعتبار دارند باید برای مردم روشنگری کنند.

کارشناس مذهبی استان گلستان در خصوص اشرافی‌گری اظهار کرد: امام خمینی (ره) انقلابی را تشکیل داد که عاری از اشرافی‌گری بود در آن زمان به امام مستضعفین گفتند که در کاخ سعدآباد بنشینید و امام خمینی (ره) فرمودند: «اگر من در کاخ بنشینم چطور می‌توانم جواب افراد کوخ‌نشین را بدهم». منش و سیرت امام‌خمینی (ره) اینچنین بود و مکتب این امام شخصی مانند شهید سلیمانی تربیت می‌کند که حتی یک ریال برای ماموریت برون‌مرزی خودش دریافت نکرد.

* امروزه دشمن از طریق سلبریتی‌ها و برخی از اپوزیسیون داخلی اقدام به تخریب نظام می‌کنند

حسینی با اشاره به اینکه امروزه دشمن از طریق سلبریتی‌ها و برخی از اپوزیسیون داخلی اقدام به تخریب نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می‌کنند، اذعان کرد: همان‌طور که دیدیم  یک نفر از سلبریتی‌ها هیچ‌ واکنشی نسبت به ترور و شهادت حاج قاسم سلیمانی از خود نشان ندادند به جز یک عده معدودی و البته بیشتر سلبریتی‌ها حتی یک پست در فضای مجازی خود منتشر نکردند.

وی افزود: وقتی در صدر لیست سیاه «fatf» شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید فخری‌زاده قرار می‌گیرند عده‌ای «fatf» را علم کردند تا حاج قاسم سلیمانی را از مرز اسراییل برگردانند و خنجر روی حنجره ولی‌فقیه گذاشتند که ایران باید از منطقه عقب‌نشینی کند و جریان تحریف را جلو انداختند.

* عده‌ای عمدا می‌خواهند با فشار اقتصادی به مردم نشان دهند که ما نمی‌توانیم تحریم‌ها را شکست دهیم

کارشناس مذهبی استان گلستان گفت: قبل از اجرای برجام بارها و بارها مقام معظم رهبری آن را خسارت محض خواندند اما آنها گفتند که ما زبان دنیا را بلدیم و هنگامی که برجام به فضاحت رسید آن را تقصیر رهبری انداختند در صورتی که مقام معظم رهبری کاملا مخالف برجام بودند.

وی ادامه داد: عده‌ای سعی کردند شهید فخری‌زاده ما را تحریف کنند و بعد از شهادت دانشمند هسته‌ای شهید فخری‌زاده‌، عکسی از او را در فضای مجازی منتشر و او را برجامی معرفی کردند که فرزند این شهید بزرگوار در تلویزیون و رسانه‌ها اعلام کرد پدرم مخالف برجام بود و وقتی پدرم فهمید برجام منعقد شد گریه کرد.

حسینی خاطرنشان کرد: یک عده‌ای امروزه عمدا می‌خواهند با فشار اقتصادی به مردم نشان دهند که ما نمی‌توانیم تحریم‌ها را شکست دهیم ۱۴ سال است که مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند.

انتهای پیام/83019

منبع: فارس

کلیدواژه: انتقام سخت تشکیل دولت انقلابی قاسم سلیمانی سلبریتی ها حضرت زهرا حاج قاسم عده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۴۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق(ع)‌ پرچمدار ترویج معارف شیعه و مبارزه با تحریف دین بود

ایسنا/اصفهان یک کارشناس مسائل دینی گفت: تبلیغ امامت و تبیین این مسئله به‌عنوان یکی از اصول اساسی دین اسلام، بیان احکام دین به روش فقه شیعه، تفسیر قرآن به روال بینش شیعی و وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک و سیاسی، از نکات برجستۀ زندگی امام صادق(ع) بود.

حجت‌الاسلام محمدرضا احمدی، در گفت‌وگو با ایسنا و با اشاره به اینکه چند ویژگی در سیره و شخصیت امام صادق(ع) بارز و واضح است، اظهار کرد: مبارزه، علم و دانش و راه‌اندازی تشکیلات، سه عنصر بارز در سیره امام صادق(ع) بود که از این بین تنها درباره علم و دانش امام صحبت شده که البته درباره ویژگی علم و دانش ایشان باید توجه داشت که جمع علمی امام صادق(ع) و زمینه آموزشی که ایشان فراهم کرده بود، در تاریخ زندگی ائمه(ع) بی‌نظیر بود. همه اصول و مفاهیم اصیل اسلامی که طی سال‌ها تحریف‌شده‌ بود توسط این امام بزرگوار به شکل صحیح و درست بیان شد.

او ادامه داد: ویژگی دیگر امام صادق(ع) که کمتر درباره آن صحبت شده، مبارزات ایشان بود. امام صادق(ع) مشغول یک مبارزۀ دامنه‌دار و پیگیر برای روی کار آوردن حکومت علوی بود. اما سومین ویژگی در سیره امام صادق(ع) راه‌اندازی تشکیلات توسط ایشان بود؛ به این معنا که این حضرت، مجموعه عظیمی از مردم را که حامی، علاقه‌مند و معتقد به حکومت علوی و امامت امام صادق بودند را از سراسر دنیای اسلام گرد آورده بودند. وکلا و نمایندگان ایشان در سراسر دنیای اسلام آن زمان از شمال آفریقا تا مدیترانه و ایران آن زمان حضور داشتند تا از یک‌سو موارد و دستورات مورد نیاز را از امام به مردم برسانند و از سوی دیگر برای سوالات، شبهات و مسائل دینی خود به آنها مراجعه کنند.

این کارشناس مسائل دینی با بیان اینکه امام صادق(ع) با راه‌اندازی چنین تشکیلاتی ۱۸ سال با حکومت بنی امیه مبارزه کردند، گفت: در زمانی که پیروزی بر بنی‌امیه قطعی بود، بنی عباس به‌عنوان یک جریان مذهبی‌نما و فرصت‌طلب آمدند و میدان را گرفتند. درواقع حکومت بنی عباس با شعارهای اهل‌بیت(ع) روی کار آمدند یعنی در ظاهر، آل علی و عمل‌شان بنی امیه بود؛ به همین دلیل امام صادق(ع) در زمان حکومت بنی امیه مبارزه را صریح و بدون پرده‌پوشی انجام می‌دادند، چراکه حاکمان بنی امیه آنقدر سرگرم بودند که فرصتِ آمدن سراغ این امام بزرگوار را نداشتند، درحالی‌که بنی عباس یک حکومت پر از تزویر، نیرنگ و در عین حال زیرک بود. حکومت بنی عباس بود که انقلابی که امام صادق(ع) ایجاد کرده بودند را منحرف کرد، به‌طوری‌که تا ۳۰ سال بعد، مردمِ نواحی دوردستِ اسلام فکر می‌کردند این حکومت، آل علی است و خبر از غاصب بودن آنها نداشتند.

احمدی اضافه کرد: در واقع امام صادق(ع) دو دوره را در زندگی خود طی می‌کنند؛ دوره اول از سال ۱۱۴ تا خلافت منصور که دوران آسایش و گشایش اهل‌بیت(ع) است و دوره دوم دوره از خلافت منصور تا شهادت امام صادق(ع) که دوران سختی  ایشان است.

او با اشاره به اینکه چند نقطه و کار برجسته در زندگی امام صادق(ع) وجود دارد، در توضیح آن چنین بیان کرد: تبلیغ امامت و تبیین این مسئله به‌عنوان یکی از اصول اساسی دین اسلام، بیان احکام دین به روش فقه شیعه، تفسیر قرآن به روال بینش شیعی و وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک و سیاسی، اقدامات برجستۀ این امام بزرگوار بود. امام صادق(ع) همچون سایر ائمه(ع)، نقطه مهم تبلیغ خود را بر مسئله امامت استوار کرده بودند و در این زمینه روایات زیادی از ایشان نقل شده است.

این کارشناس مسائل دینی با بیان اینکه تبلیغ احکام دین به روش شیعه در سیره امام صادق(ع) پررنگ‌تر از سایر ائمه است و به همین دلیل فقه شیعی را «فقه جعفری» نامیده‌اند، گفت: فقه اسلامی از سال‌های اولیه به دو جریان کلی تقسیم شد؛ یکی جریان فقه وابسته به دستگاه‌های حکومت که اغلب حقیقت و اصول دینی را بنا به مصلحت و خواست دستگاه‌های سیاسی تحریف می‌کردند. بنابراین رویارویی فقه جعفری در برابر فُقهای رسمی نه تنها یک اختلاف عقیده ساده، بلکه از یک‌سو صلاحیت نداشتن حکومت برای در دست داشتن زمامداری و از سوی دیگر  موارد تحریف اصول دین را عیان می‌کرد.

احمدی افزود: امام صادق(ع) در دوره خود بیشترین تعداد شاگردان را در زمینه فقه اسلامی به روش شیعی پرورش دادند و کمک‌تشکیلات عظیمی که قبلا بیان شد را به سراسر عالم اسلام برای پاسخگویی به مردم فرستادند، که این موضوع در گسترش اسلام شیعی و رفع شبهات و اقدامات دستگاه‌های حاکم تأثیر زیادی داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • روایت رهبر انقلاب از توجه امام صادق(ع) به هیئت؛ قربان آن دل!
  • شهید ندادیم که یک خودی به ناموس ایران توهین کند
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • علم‌الهدی: امامتِ سیاسی دشمن دارد و تا امروز هم این دشمنی ادامه داشته
  • علم الهدی: امامت سیاسی دشمن دارد/ امام فقط شاگردپرور و عالم نیست؛ اصل امامت به تشکیل نظام رهبری و تشکیلات حکومت اجتماعی است
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • چه افرادی امام صادق(ع) را شهید کردند؟
  • امام صادق(ع)‌ پرچمدار ترویج معارف شیعه و مبارزه با تحریف دین بود