Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمدالله مشتاقی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: از آنجایی که تصمیم‌گیری در خصوص مجازی بودن یا نبودن کلاس‌ها بر اساس دستور وزارت علوم تعیین می‌شود تا کنون دستوری برای حضوری شدن کلاس‌ها در ترم آینده صادر نشده است.

معاون آموزش دانشگاه دولتی شهرکرد افزود: برنامه‌ریزی‌ها برای ترم آینده بر اساس مجازی بودن است البته‌ به گونه‌ای برنامه‌‌ریزی می‌شود که اگر شرایط مساعد شود بتوان کلاس‌های مجازی را به حضوری برگزار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشتاقی با بیان اینکه درحال حاضر آزمایشگاه نیز تنها برای تحقیقات پایان‌نامه‌ای فعال است، افزود: آزمون‌های ترم جاری نیز به صورت مجازی و از طریق دو سامانه تستی و تشریحی برگزار می‌شود، که اولین روز امتحانی ترم حاضر شنبه هفته جاری بود و تا پایان همین روز 120 آزمون از طریق این دو سامانه برگزار شد.

مشکلات معدود سامانه آزمون دانشگاه ناشی از بی‌احتیاطی دانشجویان است

وی در پاسخ به علت ناراضی بودن برخی از دانشجویان و اساتید از سامانه آزمون، اظهار کرد: از این تعداد آزمون تنها دو آزمون با مشکل مواجه شد که در یکی از این آزمون‌ها استاد باید یک گزینه را در سامانه فعال می‌کرد تا نمرات بعد از آزمون توسط سامانه محاسبه می‌شد که متأسفانه این امر صورت نگرفته و در حین برگزاری آزمون زمان را به وقت دیگری تغییر داده و اعلام کرد آزمون در زمان دیگر و به شکل دیگری برگزار خواهد شد.

مشتاقی تصریح کرد: چند دانشجو نیز قبل از انتخاب گزینه ثبت نهایی از سامانه خارج شدند لذا آزمون در سامانه ثبت نشده و غیبت برای دانشجویان لحاظ شده است.

وی افزود: کارشناسان بررسی می‌کنند اگر اختلالات پیش آمده بخاطر سرعت پایین اینترنت، قطعی برق و یا سامانه بوده دانشجویان در آزمون مجدد شرکت می‌کنند اما اگر بخاطر بی‌احتیاطی دانشجو باشد از آنجایی که فیلم‌ها و جزوات آموزشی از هفته قبل در اختیارشان قرار گرفته هیچ توجیهی پذیرفته نیست.

انتهای پیام/3339/م

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون آموزشی دانشگاه دولتی شهرکرد آزمون مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۴۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • نمایشگاه «صدرا» در دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد آغاز به کار کرد + فیلم
  • مهلت تغییر محل آزمون دانشجویان پیام نور تمدید شد
  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی ۱۷ خرداد ماه برگزار می شود
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی پزشکی ۱۷ خردادماه برگزار می‌شود
  • انتقاد شدید ماکرون از اعتراضات دانشجویی علیه جنگ غزه
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش