Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اقتصادنیوز، به نظر می‌رسد امروز شاخص کل بورس با از دست دادن خط حمایت مهم ۱.۲ میلیون واحد، حرکت خود را به سمت رقم‌های پایین‌تر ادامه خواهد داد. با وجود اینکه در چند روز اخیر خروج پول حقیقی قابل توجه بوده است اما همچنان پول‌های سرگردان در بازار حضور داشته و احتمال خروج بیشتر آن همچنان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش نرخ دلار سودآوری اکثر شرکت‌ها را نیز تحت تاثیر قرار داده و بازار با واکنش به آن، روند نزولی را در پیش گرفته است. با توجه به جو منفی حاکم بر کلیت بازار احتمالا امروز نیز شاهد منفی شدن بازار خواهیم بود.

بورس با افتی شدید به کار خود پایان داد | کاهش ۳۶ هزار و ۹۸۹ واحدی شاخص کل

بعضی از کارشناسان تاکید می‌کنند: هیجان فروشی که ایجاد شده در حال سپری کردن روزهای پایانی خود است. از اوایل بهمن برگشت بازار را شاهد خواهیم بود و مهم ترین عامل در این میان گزارش های  ۹ماهه شرکت ها با توجه به افزایش نرخ جهانی نفت، فلزات و... است و با نگاهی به نرخ دلار نیما می توان به آینده بازار امیدوار بود.  اما برگشت بازار به معنی حرکت شارپ نیست و همانگونه که در بازار مسکن شاهد کاهش معاملات و رکود هستیم این رکود به سایر بازارها از جمله سکه و دلار و بورس نیز سرایت کرده است.

همچنین گفته می‌شود: روند فعلی اصلی بازار دو دلیل اصلی دارد یکی مداخله دولت و ارکان مدیریت بازار که روال را از حالت منطقی خارج کرده است و نکته دوم عدم توجه سرمایه گذاران جدید الورود به خبرها و متغیرهای اقتصادی است. این سهامداران درست در زمانی که جو منفی بر بازار غالب می شود بدون توجه به این که چه سهمی دارند و چه ارزشی دارد اقدام به فروش می کنند. این ها مهم ترین پارامترهای منفی بازار به حساب می آیند. تا زمانی که اعتماد به بازار بازنگردد و رفتار سهامداران به تعادل نرسد، نمی توان امیدی به بازگشت بازار داشت.  

آشنایی با ۱۰ اصطلاح پرکاربرد بورس در روزهای رونق بازار سرمایه

باتوجه به عدم اطمینان ایجاد شده نسبت به بازار سرمایه و تصمیم گیری بر مبنای هیجان، شاهد روند منفی و عرضه های سنگین هستیم. از طرفی ارزش معاملات خرد نیز ناامیدکننده است و علی رغم ارزندگی، خریداری وجود ندارد. کاهش نرخ دلار و اظهارنظرهای غیرمنطقی نیز بر ادامه این روند تاثیر گذار بوده است. بی توجهی به گزارش های ارائه شده از جانب شرکت ها منجر شده تا تصمیم گیری ها منطقی نباشد. تا زمانی که شرایط فوق ادامه دار باشد بازار نزولی ادامه دار خواهد بود اما با رسیدن به مرز روانی یک میلیون انتظار می روند تا از فشار فروش ها کاسته و روند منطقی بازار شکل گیرد.      

کد خبر 579949 برچسب‌ها بورس تهران بورس - فرا بورس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بورس تهران بورس فرا بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۶۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت

به گزارش خبرآنلاین ، دنیای اقتصاد نوشت: تحلیلگران ۳عامل مختلف سیاسی-اقتصادی را به‌عنوان محرک‌های کاهشی نرخ ارز مطرح می‌کنند.

نخست کاهش سطح ریسک‌های سیاسی، دوم وجود احتمالاتی مبنی بر شروع مذاکرات هسته‌ای و سوم اخبار مثبت درآمدهای نفتی.

نرخ دلار آزاد در حال ادامه دادن به روند کاهشی خود است. تحلیلگران 3 عامل مختلف را برای توجیه این روند کاهشی ارائه می‌دهند. خروج ریسک‌های غیراقتصادی از بازار، خبرهای جسته‌وگریخته مبنی بر مذاکرات هسته‌ای و آمار خوب صادرات نفتی این عوامل را تشکیل می‌دهند. دلار در بازار دیروز به مرز کانال‌های 61 و 62هزار تومانی رسید. روند کاهشی بازار ارز تشدید شد.

دلار در بازار روز گذشته از کانال 63 خارج شد و سطوح قیمتی کانال 62 را نیز پشت سر گذاشت. بسیاری از تحلیلگران ارزی روند نرخ دلار در سال جدید را با مدت مشابه سال گذشته مقایسه می‌کنند.

در بازار ماه‌های ابتدایی سال گذشته نیز قیمت شاخص‌های ارزی پس از یک دوره نوسانات افزایشی دچار افت شد و پس از آن به ثبات رسید. به‌طور مثال نوسانات افزایشی و کاهشی دلار در سال گذشته تا روزهای ابتدایی تابستان به طول انجامید و پس از آن قیمت اسکناس آمریکایی زیر سقف 50 هزار تومانی به ثبات نسبی رسید.

علل آغاز روند افزایشی در سال جدید عمدتا به سیگنال‌های منفی و ریسک‌های سیاسی باز می‌گردد. این موارد با تشدید انتظارات تورمی سبب ایجاد تقاضای کاذب در بازار شد و قیمت‌ها را افزایش داد. اما تحلیلگران فشار کاهشی روزهای اخیر بازار را متشکل از 3 نیرو می‌دانند. نیروی نخست؛ کاهش سطح ریسک‌ها و سیگنال‌های منفی مذکور است. پس از اتمام درگیری‌های منطقه‌ای و کمرنگ شدن احتمال گسترش این درگیری‌ها هیجانات موجود در بازار نیز تخلیه و زمینه افت نرخ در بازار سکه و ارز فراهم شد. عامل دومی که تحلیلگران از آن به عنوان نیروی کاهشی یاد می‌کنند سیگنال‌های مثبت، اما غیررسمی در رابطه با مذاکرات هسته‌ای است و آخرین عامل که برخی آن را به‌واسطه اثرگذاری برطرف عرضه مهم‌ترین عامل می‌دانند، مساله افزایش درآمدهای نفتی است که هم رسانه‌های خارجی و هم برخی از مقامات رسمی از آن خبر می‌دهند. بازار ارز تهران در روز گذشته با توجه به موارد ذکر شده افت قیمت‌های نسبتا شدیدی را تجربه کرد. هر برگ دلار آزاد در بازار روز گذشته با افت هزار و 450 تومانی خود در رقم 62 هزار تومان به فروش رسید. البته گفتنی است که نرخ ارز مذکور در بازار فردایی عصر دیروز وارد کانال 61 هزار تومانی شد. یورو و پوند نیز در بازار دیروز به ترتیب هزار و 500 و هزار و 620 تومان کاهش یافتند. 23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900409

دیگر خبرها

  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • مهار آتش در هتل محدوده میدان ولیعصر تهران و آخرین وضعیت مسافران آن
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • بورس در سکوت
  • گزارش روزانه بورس ۸ اردیبهشت/ بورس در سکوت
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس
  • پیش‌بینی قیمت ارز و نرخ تورم در سال ۱۴۰۳ | وضعیت رشد اقتصادی به کدام سو؟