Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار  مجلس گروه  سیاسی  باشگاه  خبرنگاران  جوان، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤال جواد کریمی قدوسی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مبنی بر اینکه «چرا سه هفته بعد از شهادت سردار سلیمانی کد مذاکره با آمریکا را می دهید؟» گفت: هدف سیاست خارجی کشور جلوگیری از موفقیت سیاست‌های آمریکا و سیاست‌های رقبا و دیگران است و این ابزارها هم مشخص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه سیاست خارجی مستظهر به قدرت ملی است، اما ابزاری که در اختیار مسئول سیاست خارجی قرار دارد، مصاحبه، مذاکره و اعتماد سازی است.

او ادامه داد: خدا را شاکریم که امروز به عنوان آخرین روز ریاست منحوس ترامپ در آمریکاست و توانستیم با همان ابزارها البته با پشتوانه مقاومت مردم، ترامپ را در حوزه سیاست خارجی شکست دهیم.

ظریف تصریح کرد: تمام وسایل ارتباط جمعی و تحلیلگران قبول کردند که سیاست فشار حداکثری شکست خورد و باید تأکید کنم دلیل شکست فشار حداکثری مقاومت مردم بزرگ ایران بوده است، اما دیپلماسی در حدی که می‌توانست تأثیر داشته باشد، با استفاده از همین ابزارها تأثیر گذاشته است.

وزیر امور خارجه با اشاره به عدم حضورش در جلسه کمیسیون امنیت ملی برای پاسخگویی به سؤال نمایندگان اظهار کرد: همزمان با جلسه کمیسیون اجلاس سمیناری سران آستانه تشکیل شده بود و ناگزیر بودم در آن جلسه شرکت کنم و نتوانستند و قصد جسارت به مجلس نداشتم؛ وظیفه ما حضور در جلسات است. البته به کمیسیون حق می‌دهم چون بار دوم بود و من به دلیل مشغله زیاد نتوانستم حاضر شوم.

این خبر تکمیل می‌شود...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس یازدهم صحن علنی مجلس سوال از وزیر مذاکره با آمریکا شهید سلیمانی حاج قاسم سلیمانی سیاست خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۶۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ سند آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت اقتصاد، علی فکری امروز در حاشیه آغاز به کار رسمی ششمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق، اظهار کرد: امروز در آغاز به کار این کمیسیون کمیته‌های مقدماتی به بررسی می‌پردازند تا طی امروز و فردا طرفین متون یادداشت تفاهم و اسنادی که دو کشور در سفر مقامات بلندپایه طرفین به امضا برسد، با یکدیگر نهایی کنند.

وی ادامه داد: صورتجلسه مذاکرات طرفین فردا بعد از ظهر در نشست صحن علنی کمیسیون مشترک بین وزیر اقتصاد ایران و وزیر تجارت عراق به امضا خواهد رسید.

فکری به کمیته‌های بررسی اشاره کرد و گفت: پنج کمیته شامل کمیته‌های انرژی، حمل و نقل، تجارت، صدور خدمات فنی و مهندسی و سرمایه گذاری و مالی و بانکی می‌شود.

وی در خصوص دستاورد‌های این کمیته تصریح کرد: اکنون ۱۰ سند از سمت ایران در دست مذاکره است و ۱۳ سند دیگر نیز آماده است که اگر دو کشور به تفاهم برسند این ۲۳ سند برای مذاکرات و امضای نهایی در جریان سفر مقامات عالی رتبه می‌تواند آماده شود.

معاون وزیر اقتصاد اضافه کرد: علاوه بر این اسناد، برخی از پروژه‌های ویژه از جمله توسعه شهرک‌های صنعتی، متوازن سازی روابط اقتصادی بین دو کشور، سرمایه گذاری‌های مشترک بین دوطرف و رفع موانع تجاری چه حوزه مالی و بانکی و چه حوزه مقررات و قوانین وجود دارد را در این نشست پیش میبریم تا با تفاهم ایجاد شده، روابط دو کشور توسعه بیشتری نسبت به حال پیدا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • دور اول انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه ورامین بدون شکایت برگزارشد
  • استقرار ده ها هزار نیروی نظامی روسیه در اطراف شهر راهبردی اوکراین
  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • ۲۳ سند آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور
  • مذاکره جمهوری آذربایجان و اروپا برای توسعه کریدور میانه
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • اهتمام مجالس آسیا به‌ تقویت ابعاد نظارت همگانی
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت