Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیدمناف هاشمی روز سه شنبه در آیین تجلیل از سفیران هوای پاک شهر تهران توضیح داد: ۸۲.۵ درصد هزینه اتوبوس را دولت باید بپردازد و در مترو هم نتوانستیم منابع خوبی را از دولت بگیریم.

وی ادامه داد: تنها منابعی که دریافت کردیم ۲ هزارمیلیارد تومان منابع ناشی از فروش اوراق مشارکت است که امسال با این پول ۱۲ ایستگاه افتتاح می شود و امیدواریم که برای تحقق اوراق مشارکت ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ هم رسانه ها کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی گفت: افکار عمومی نقش مهمی در پیشبرد اهداف دارد و آلودگی هوا در روزهای اخیر و فشار افکار عمومی موجب شد تا دولت دریابد که ۵ هزار اتوبوس تهیه کند یا کمیسیون اصل نود به اجرای قانون هوای پاک ورود کند.

وی با اشاره به قانون هوای پاک گفت: قوانین مهم است اما اگر پایش و نظارتی نشود این قوانین فراموش می شود چون بار مالی دارد.

به گفته هاشمی، امسال موضوع هوای پاک ردیف بودجه گرفت و همچنین دولت ۵۰۰ میلیارد برای خرید اتوبوس تصویب کرد که قابل تقدیر است.

وی ادامه داد: برای خرید ۲۵۰ اتوبوس قرارداد امضا کرده ایم و برای ۲۵۰ اتوبوس هم در حال عقد قرارداد هستیم و اگر دولت سهم خود را بدهد تعداد اتوبوس های تهیه شده به یکهزار دستگاه خواهد رسید.

هاشمی خاطرنشان کرد: شهردار همچنین دستور دادند که معاینه فنی خودروهایی که به شهر تهران می آیند باید از تهران اخذ شود.

راهکار اصلی برای کاهش آلودگی هوا، عمل به قانون پاک است

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران هم در این مراسم با بیان اینکه تمامی شهروندان باید نسبت به موضوع آلودگی هوا مطالبه گر باشند، گفت: راهکار اصلی در کاهش آلودگی هوا عزم و اراده جدی دستگاه های متولی در انجام تکالیفی است که در قانون هوای پاک به آنها محول شده است.

شینا انصاری توضیح داد: پویشی که در ابتدا توسط کنشگران محیط زیست در اراک شروع شد با حمایت فعالان محیط زیست گسترش یافت و دو سال است که در شهر تهران با حمایت تمام قد شهردار تهران هر هفته اجرا می شود.

وی درباره تاریخچه این رویداد گفت: ۲۵ سال پیش در اواخر دهه ۷۰ خورشیدی برنامه جامع کاهش آلودگی هوا تدوین شد و به تصویب رسید و توجه متولیان امر به موضوع آلودگی هوا جلب شد اما متاسفانه به سرانجامی که انتظار می رفت نینجامید.

این مقام شهری با بیان اینکه آلودگی هوا بحرانی ملی است، ادامه داد: بیانیه هوای تهران در سال ۷۴ در پارک شهر قرائت شد و سپس برنامه کاهش آلودگی هوای شهر در دستور کار قرار گرفت؛   اقدامات خوبی انجام و حذف سرب از سوخت اجرا و استانداردسازی یورو ۲ در خودروها اجباری شد.

انصاری درباره قانون هوای پاک نیز گفت: این قانون خوبی است و مزایای فراوانی دارد اما در طول سه سال گذشته آنطور که باید و شاید توسط دستگاه های مسئول اجرا نمی شود؛ از جمله در حوزه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده،   سوخت پاک خودروها و سوخت نیروگاه ها به ویژه در ۶ ماهه دوم.

وی خاطرنشان کرد: تجربیات موفق در شهرهای بزرگ دنیا در مقابله با آلودگی هوا نشان می دهد که عزم و اراده مردم در کنار دستگاه های حاکمیتی بوده که موجب به نتیجه مطلوب می شود. آگاهی بخشی و استفاده از ظرفیت های موجود برای پرسشگری منجر به نتایج خوبی شود و امیدوارم این برنامه نویدبخش افزایش شهروندان مسئولیت پذیر در محیط زیست شود.

برچسب‌ها معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران شهرداری تهران قانون هوای پاک واحدهای آلاینده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران شهرداری تهران قانون هوای پاک معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران شهرداری تهران قانون هوای پاک واحدهای آلاینده اخبار کنکور کاهش آلودگی هوا قانون هوای پاک محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۷۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای ۲ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی آلودگی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، براساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۱۱ صبح امروز، شنبه ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ طبق اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون، وضعیت هوا در ایستگاه‌های استانداری و نیوساید اهواز به ترتیب با شاخص‌های ۱۳۲ و ۱۱۱ و خرمشهر ۱۱۱ میکروگرم بر متر مکعب در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت.

وضعیت هوای شهر‌های آبادان، اندیمشک، ایستگاه حفاری و پست برق شماره سه اهواز، بهبهان، حمیدیه، دزفول، شوش، شوشتر، کارون، ماهشهر، مسجدسلیمان و هندیجان به علت نبود آلودگی، قابل قبول اعلام شده است.

همچنین وضعیت هوای رامشیر و شادگان با شاخص زیر ۵۰ در وضعیت سالم و پاک قرار دارند.

افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان در شرایطی که هوا " ناسالم" است، باید از فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل خودداری کنند و سایر افراد نیز باید این گونه فعالیت‌ها را کاهش دهند.

براساس طبقه‌بندی پنجگانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

استان خوزستان ۲۵ ایستگاه پایش کیفی هوا دارد.

دیگر خبرها

  • ورود اتوبوس‌های نو­ به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)
  • هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس
  • هوای ۲ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی آلودگی
  • پایداری هوای قابل قبول در پایتخت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز شنبه هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳ | هوا در این منطقه شرقی تهران پاک است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق