Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزیزاله شهیدی فر در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه براساس برنامه ششم توسعه نیاز سالانه صنایع کشور حدود هشت میلیون تن چوب است، افزود: ۷۵ هزار هکتار برنامه توسعه زراعت چوب بوده که سهم استان طی برنامه دو ساله چهار هزار هکتار است.

وی افزود: تاکنون ۴۶ درصد برنامه کشت زراعت چوب در استان عملیاتی شده است ودوهزار و ۲۵۷ هکتار اراضی مستعد کشت شناسایی و هزار و ۸۵۷ هکتار تأیید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهیدی فر با اشاره به مزیت‌های اقتصادی زراعت چوب، نقش آن را در تأمین اکسیژن، کاهش گرد و غبار و جلوگیری از فرسایش و ذخیره آب مؤثر دانست و گفت: دوره رشد اقتصادی زراعت چوب هفت تا ۱۰ سال و درآمد اقتصادی آن در هرهکتار بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، سهم بری در برنامه توسعه زراعت چوب را ۷۵ هزار هکتار و سهم استان طی برنامه دو ساله را چهار هزار هکتار اعلام کرد.

کد خبر 5125327

منبع: مهر

کلیدواژه: طرح زراعت چوب جهادکشاورزی مازندران ویروس کرونا کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا شیراز شهرکرد ایام فاطمیه عکس استانها شهادت حضرت زهرا س شیوع کرونا گرگان عزاداری شهادت حضرت فاطمه الزهرا س شهرستان کرج بوشهر هزار هکتار زراعت چوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۷۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است

به گزارش خبرنگار مهر، بختیار خلیقی ظهر پنج شنبه در جلسه توجیهی اهداف و برنامه‌های عملیاتی تحقق شعار سال ۱۴۰۳ صنعت، معدن و تجارت کردستان، اظهار کرد: امسال مقام معظم رهبری «جهش تولید با مشارکت مردم» را به عنوان شعار سال جاری معرفی کردند و باید برای تحقق این شعار همه دست به دست هم دهند.

وی افزود: شعار امسال بیانگر توجه به تولید ملی در سایه مشارکت همگانی است و مقام معظم رهبری با تعیین این شعار امسال این مهم را مورد تاکید قرار دادند.

وی خاطرنشان کرد: جهش تولید می‌تواند خسارت‌های اقتصادی ناشی از اختلال در بازار ارز و کاهش ارزش پول را جبران کند و ارتباط بین صنعت و دانشگاه و فعالیت‌های دانش بنیان را رونق ببخشد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان یادآور شد: این اداره‌کل برتامه‌های خود را برای تحقق شعار سال برنامه‌ریی و مشخص کرده و انتظار داریم مردم در این راستا همراهی لازم را داشته باشد.

خلیقی با بیان اینکه دستیابی به توسعه اقتصادی و رشد پایدار نیازمند تقویت بنیه تولید داخلی کشور است، تصریح کرد: کردستان در حال حاضر ظرفیت‌های صنعتی، معدنی و تولیدی مناسبی دارد اما برای بهره‌برداری از آن نیاز به برنامه ریزی مناسب و مشارکت هر چه بیشتر مردم است.

وی همراهی مردم، صنعتگران، معدن کاران، بازاریان و تمامی طیف‌ها و گروه‌های جامعه را در توسعه مؤثر دانست و گفت: زمانی می‌توانیم شاهد توسعه کشور و استان باشیم که همه خود را برای تحقق آن مسؤول بدانیم.

خلیقی اضافه کرد: در حال حاضر جهش تولید امکان جبران خسارت‌های اقتصادی ناشی از اختلال در بازار ارز و کاهش ارزش پول ملی در کشور را فراهم خواهد کرد.

کد خبر 6095089

دیگر خبرها

  • توقیف شمش‌های قاچاق در ساری
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • نقش سامانه مودیان در شناسایی خودکار معاملات مشکوک و کاهش فرار مالیاتی مشاغل خاص
  • دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر اضافه کند
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • مناطق ییلاقی و قشلاقی مستعد لرستان شناسایی شده است
  • شناسایی ۷۲۳ فرصت سرمایه گذاری در مازندران
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • صدور ۱۶۵ میلیون دلار مجوز سرمایه گذاری خارجی در مازندران