Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@20:01:26 GMT

کُشنده‌ترین سرطان در ایران را بشناسید

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۲۹۷۸۱

آفتاب‌‌نیوز :

محمدعلی برومند، دبیر اجرایی پنجمین کنگره بین‌المللی کلینیکال انکولوژی ایران در آستانه برگزاری پنجمین کنگره بین‌المللی و پانزدهمین کنگره سالانه انجمن کلینیکال انکولوژی ایران که دوم و سوم و نهم و دهم بهمن برگزار می‌شود اظهار داشت: به دلیل همه‌گیری کرونا، کنگره امسال به صورت وبینار برگزار می‌شود و ما تلاش کردیم محدودیت‌های ناشی از آن را در این زمینه تبدیل به فرصت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس، حضور اساتید بین‌المللی را در مقایسه با سال‌های گذشته که مشکلاتی در رفت و آمد و حضور آنها وجود داشت، افزایش دادیم.

وی با اشاره به اینکه شعار کنگره امسال «درمان سرطان ورای محدودیت‌ها» است، گفت: با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته داخلی و خارجی، در خصوص موضوعاتی همچون سرطان‌های سینه، معده، رحم، سر و گردن، پروستات، تومور مغزی و لنفوم بحث و تبادل نظر می‌شود.

دبیر اجرایی پنجمین کنگره بین المللی کلینیکال انکولوژی ایران افزود:همچنین از آن جایی که پزشکان با چالش‌های اخلاقی در تصمیم‌گیری برای بیماران مبتلا به سرطان روبرو هستند، امسال میز گردی با موضوع اخلاق پزشکی در کنگره طرح می‌شود. هدف از توجه به این موضوع این است که بهترین تصمیم برای بیمار و حمایت از خانواده او انجام گیرد.

برومند با اشاره به اینکه سرطان معده کشنده‌ترین سرطان در کشور ما محسوب می‌شود، گفت: بر همین اساس نیز در کنگره امسال به درمان سرطان معده به صورت مفصل می‌پردازیم.

وی درباره تأثیر همه‌گیری کرونا در تشخیص و درمان به موقع سرطان گفت: در ابتدای شیوع کرونا بیماران هراس و نگرانی زیادی برای مراجعه به پزشکان و مراکز درمانی داشتند؛ به طوری که با تأخیر تشخیص در مبتلایان جدید و قطع درمان در بیماران تحت درمان‌های ضدسرطان مواجه می‌شدیم.

دبیر اجرایی پنجمین کنگره بین المللی کلینیکال انکولوژی ایران متذکر شد: ولی به مرور این مشکل برطرف شد و در حالی که در اوایل شیوع کرونا شاهد کاهش آمار مراجعه بیماران به مراکز درمانی بودیم، با گذشت زمان مراجعات به مراکز درمانی و پیگیری افراد در خصوص بیماریشان تقریبا بیشتر شده است‌.

برومند گفت: انجمن رادیوتراپی و انکولوژی در ابتدای شیوع کرونا، تهیه گایدلاین کشوری درمان سرطان در همه‌گیری کرونا را مد نظر قرار داد و در همکاری با وزارت بهداشت، این موضوع به سرعت محقق شد.

وی ابراز داشت: در حال حاضر نیز درمان و تشخیص بیماران مبتلا به سرطان به خوبی در حال انجام است و می‌توان گفت که با تهیه این گایدلاین، همه‌گیری کرونا تنها بر درمان درصد اندکی از بیماران مبتلا به سرطان تأثیر گذاشت.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سرطان سرطان معده کلینیکال انکولوژی ایران پنجمین کنگره بین المللی همه گیری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۹۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان

رئیس اتاق بازرگانی الجزایر در بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران از دستگاه شتاب‌دهنده خطی پزشکی امید بازدید کرد. تکنولوژی ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده و ایران چهارمین کشور در جهان است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، فناکمال حمنی؛ رئیس اتاق بازرگانی الجزایر که در رأس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود اما قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالا تکنولوژی، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم شد.

به گفته وی، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان آمادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاوردهای ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون تکنولوژی ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این تکنولوژی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

ایران جزو 10 کشور سازنده دستگاه "شتاب‌دهنده خطی درمان سرطان" شد

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین دستگاه هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است؛ این امر نشان‌دهنده قدرت ایرانی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان