Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@03:17:20 GMT

واردات بنزین روسیه افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۳۰۰۴۶

واردات بنزین روسیه افزایش یافت

واردات بنزین روسیه در پی پایان ممنوعیت چهار ماهه واردات فرآورده های نفتی پالایش شده، در نوامبر نسبت به اکتبر هشت برابر افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، پس از ریزش قیمت نفت و فروپاشی تقاضا در نتیجه شیوع ویروس کرونا در سال ۲۰۲۰، دولت روسیه در فاصله ژوئن تا اکتبر واردات فرآورده های نفتی پالایش شده شامل بنزین، دیزل و سوخت جت را ممنوع کرد تا از صنعت پالایش خود در برابر واردات ارزان حمایت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت روسیه در آن زمان در فرمانی اعلام کرده بود ممنوعیت واردات بنزین، دیزل، سوخت جت و گازوئیل اجرایی شد تا امنیت انرژی فدراسیون روسیه و ثبات بازار داخلی سوخت تضمین شود.

روسیه از اوایل آوریل که قیمت نفت سقوط کرده و باعث ارزانتر شدن فرآورده های نفتی خارج از روسیه شده بود، سرگرم بررسی چنین اقدامی بود. با این حال در روسیه قیمت سوختها به دلیل ماهیت مقررات این کشور تغییر چندانی پیدا نکرد.

الکساندر نواک، وزیر انرژی سابق و معاون نخست وزیر روسیه در اواخر آوریل اظهار کرده بود تقاضا برای فرآورده های نفتی در جایگاههای سوخت روسیه به دلیل قرنطینه در بهار ۴۰ تا ۵۰ درصد سقوط کرد.

تولید بنزین در پالایشگاههای نفت روسیه در ماه مه که این کشور تولیدش را در راستای توافق جدید محدودیت عرضه اوپک پلاس محدود کرد و همچنین به دلیل تقاضای کمتر برای سوخت در دوران قرنطینه، به پایینترین سطح در ۱۵ سال اخیر کاهش یافت.

انجمن فروشندگان سوخت مستقل روسیه در ژوئن اعلام کرده بود بازار تا شش ماه دیگر نباید منتظر بازگشت تقاضا به سطح پیش از شیوع ویروس کرونا باشد.

بر اساس گزارش اویل پرایس، پس از این که ممنوعیت واردات سوخت در اول اکتبر پایان پذیرفت، واردات در نوامبر نسبت به اکتبر از نظر حجمی هشت برابر و از نظر ارزش هفت برابر افزایش یافت. طبق آمار سرویس گمرک فدرال روسیه، ارزش واردات بنزین در نوامبر ۴.۹ میلیارد دلار بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واردات بنزین روسيه فرآورده های نفتی واردات بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۰۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی پرونده متهمان فروش سوخت یارانه‌ای در تعزیرات حکومتی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ مظفری گفت: پرونده قاچاق فروش غیرمجاز ۱۵ هزار و ۶۴۳ لیتر نفت گاز یارانه‌ای به ارزش یک میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال در شعبه ششم بدوی تعزیرات حکومتی زنجان رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود، تخلف را محرز و علاوه بر ضبط کالای کشف شده و تحویل آن به شرکت پخش فرآورده‌های نفتی زنجان برای توزیع در جایگاه‌های سوخت، متخلف را به پرداخت ۲ میلیارد و ۳۱۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان ادامه داد: شعبه همچنین به دلیل بهای مال از دست رفته، یک میلیارد و ۱۵۹ میلیون ریال معادل ارزش سوخت به جریمه اضافه و متخلف را جمعاً به پرداخت سه میلیارد و ۴۷۷ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.


مظفری  گفت: بازرسان شرکت پخش فرآورده‌های نفتی گزارش این تخلف را کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

دیگر خبرها

  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • معمای بنزین در ایران
  • بررسی پرونده متهمان فروش سوخت یارانه‌ای در تعزیرات حکومتی زنجان
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می شود
  • ۲ قاچاقچی سوخت یارانه‌ای در زنجان جریمه شدند
  • رسیدگی به پرونده متهمان فروش سوخت یارانه‌ای در تعزیرات حکومتی زنجان