Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز فرشته زارعی :

 کرمانشاه- خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه با همراهی مدیریت توسعه فناوری سلامت چهارمین رویداد «ایده شو سلامت» مربوط به فراخوان دهم طرح های فناورانه دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه را برگزار کرد .

این رویداد با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم‌ پزشکی، هیئت رییسه و جمعی از اعضای خانه صنعت و معدن، کارآفرینان و پژوهشگران و ایده پردازان حوزه سلامت در سالن آمفی تئاتر خانه صنعت و معدن برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر اجرایی خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه بیان داشت: خلا همکاری صنعت و دانشگاه در دهه های اخیر در جامعه احساس می شد.

مهندس فرهاد مرزی گفت: خانه صنعت و معدن در چند سال اخیر تلاش کرده است این خلا را پر کند و ارتباط خوبی با دانشگاه‌ها برقرار کند و دفاتر ارتباط صنعت و دانشگاه با خانه صنعت و معدن فعال شده است.

وی با اشاره به شرایط حاکم بر جامعه و برگزاری جلسات با رعایت پروتکل های بهداشتی اظهار داشت: تعداد جلسات در چند وقت اخیر کم شده است و این جلسه را نیز به صورت محدود برگزار کرده ایم و امیدواریم در آینده نزدیک با ریشه کن شدن این ویروس منحوس ارتباط صنعت و دانشگاه هرچه بیشتر فعال شود.

دبیر اجرایی خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: مسئولین دانشگاه و معاون پژوهشی دانشگاه نیز به برقراری این ارتباط اعتقاد داشتند و امیدواریم با ایده شو و برنامه های این چنین و مراسم های دیگر ارتباط بیشتر برقرار کنیم.

وی تاکید کرد: واحدهای تولیدی ما نیاز به این دارند که دانش فنی و اطلاعات دانشگاه را در اختیار بگیرند تا صنعت و تولید را بهتر رشد دهند. چه بهتر که این اتفاق در سالی که مزین به جهش تولید است این تحرک و حرکتی را داشته باشیم .

مرزی تصریح کرد: علاوه بر این ارتباطات، در جهت بالابردن و بروز رسانی دانش فنی نیروهای کار و متخصص واحدهای تولیدی و صنعتی استان، خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه اقدام به تاسیس مجتمع آموزشی فنی و حرفه ای به عنوان اولین خانه صنعت و معدن کشور کرده است. این اتفاق مبارک با همکاری و کمک واحدهای تولیدی و صنعتی استان و تلاش‌های اداره کل فنی و حرفه‌ای صورت گرفته است. در این راستا 12 واحد با این مجتمع تفاهم نامه بسته شده تا از فضاهای کار آنها برای آموزش متقاضیان در جهت قرار گرفتن در محیط واقعی کار و شرایط کارگاهی استفاده شود.

وی با تشکر از مدیرکل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه گفت: خانه صنعت و معدن ایران یک سالی است که به دنبال تشکیل چنین آموزشگاهی بود که نتوانستند این کاررا عملی کنند.

دبیر اجرایی خانه صنعت و معدن استان یادآور شد: خانه صنعت و معدن کرمانشاه یکی از فعال ترین خانه های کشور است.

وی ابراز امیدواری کرد: با برگزاری چنین جلسات و همایشهایی واحدهای تولیدی استان به نحو احسن از این فرصت استفاده کنند شاید در سرمایه گذاری  و تولیدات خود از این ایده ها استفاده کنند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم‌ پزشکی نیز در این رویداد بیان داشت: ارتباط صنعت و دانشگاه یک مولفه خیلی مهم در توسعه اقتصاد دانش بنیان است که در ارتباط دو طرفه حاصل می شود.

دکتر رضا خدارحمی با بیان اینکه پدیده انتقال دانش عموما به آنچه که مردم باید از میزان پیشرفت دانش بدانند اطلاق می شود تصریح کرد: این فرآیند باعث افزایش آگاهی عمومی مردم شده است و خیلی از مواردی که امروز عموم مردم می دانند قبلا مسائل پیچیده علمی بوده که دانشمندان و محققان آنرا به یک واقعیت علمی تبدیل کرده‌اند .

وی افزود: در دنیای مدرن این نیاز احساس می شود که با توجه به خواسته های جامعه یکسری تکنولوژی یا خلق شود یا تکنولوژی قدیمی تکمیل شود.

خدارحمی گفت: باید از کارهای افراد بدیع و نوآور باخبر باشیم و بتوانیم در این زمینه به آنها کمک کنیم تا برای آیند‌ه‌ای روشن نیازهای مالی و اعتباری پروژه  و طرح خود را جذب کنند.

در این همایش 10 طرح پژوهشی و ایده سلامت محور به اطلاع شرکت کنندگان رسید تا سرمایه گذاران، تولید کنندگان و کارآفرینان از بین آنها طرح های مورد توجه خود را انتخاب و زمینه همکاری با صاحب ایده را فراهم کنند.

این طرح ها شامل: تولید نانو بانداژ آنتی باکتریال با خاصیت ترمیم کنندگی زخم ، تولید کیک فنجانی فرا سودمند برای بیماران سلیاکی و دیابتی، پوشش ماسکی کامل سر و گردن ضد ویروس با قابلیت خنک کننده دما و تصفیه جریان هوا، فرمولاسیون مکمل پروتئینی غنی سازی شده با لیکوپن برای ورزشکاران، ساخت تمپلیت خودکار اندازه گیری و برش پریکارد در جهت ساخت لت های دریچه آئورت (اتوگرافت) و میترال، جداسازی و خالص سازی آنزیم تریپسین 1:250 گاوی از پانکراس، گیج دیجیتال فشارسنج پزشکی، ساخت دستگاه بینی الکترونیک(تشخیص بلادرنگ غلظت استالدهید و دی استیل) در صنعت روغن کرمانشاهی، سنتز ماده موثره دارویی آتوموکستین و مکمل خوراکی تیلاکوئید(عصاره اسفناج) در این ایده شو ارائه شد.

در پایان این مراسم در محل نمایشگاه توانمندی های تولیدی خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه میزهایی برای دیدارهای چهره به چهره شرکت کنندگان و تبادل نظر و پیشنهادات در نظر گرفته شده بود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: کرمانشاه خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه واحدهای تولیدی صنعت و دانشگاه دانشگاه علوم ایده شو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۰۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات

  حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاه زرد زاهدان گفت: مراکز خدمات جامع سلامت روستایی بعنوان خط مقدم ارائه خدمات سلامت هستند، باید با بهره گیری از ظرفیت و توانمندی همکاران بهداشتی کیفیت ارائه خدمات سلامت به مراجعین را ارتقاء دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استقرار نظام ارجاع الکترونیک مبتنی بر سطح بندی خدمات و پرونده الکترونیک سلامت را از مهمترین برنامه های راهبردی نظام سلامت کشور عنوان کرد و افزود: اجرای دقیق و اصلاح نظام ارجاع الکترونیک به گونه ای که پزشکان سطح یک از اقدامات سطح 2 و 3 مطلع گردند ضروریست.

 

 وی در حاشیه این بازدیدگفت: در حال حاضر تمامی مناطق روستایی  و عشایری که تحت پوشش بیمه سلامت روستایی هستند، درصورت نیاز به دریافت خدمات تخصصی می توانند با مراجعه به پزشک خانواده مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری روستایی و اخذ کد ارجاع و دریافت نوبت بدون معطلی در بیمارستانهای دانشگاه پذیرش و خدمات تخصصی و فوق تخصصی را با کمترین هزینه دریافت نمایند.

وی ادامه داد: 20 تا 30 درصد نوبت های کلینیک های تخصصی بیمارستانهای دانشگاه به صورت روزانه به مراجعینی که از طریق نظام ارجاع مراجعه می کنند تخصیص می یابد، لذا از تمامی روستائیان عزیز تقاضا داریم که قبل از مراجعه به مراکز تخصصی نسبت به دریافت کد ارجاع و نوبت از پزشک خانواده خود اقدام نمایند.

  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت زاهدان  از مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد زاهدان بازدید کردند.

 مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد در فاصله 60 کیلومتری زاهدان قرار دارد و بیش 8 هزار نفر از هموطنان عزیز در این منطقه از خدمات سلامت شامل ویزیت پزشک، دندانپزشکی، مشاوره روان شناس، واکسیناسیون، داروخانه و خدمات مامایی  بهره مند هستند .

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته سلامت
  • همایش پیاده روی در یاسوج