Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از ایستگاه تامین‌کننده گاز طبیعی فشرده، راهکاری برای انتقال این ماده به شهرها و روستاهای کوچک و مناطق صعب‌العبور ارائه کردند.

به گزارش ایمنا و به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری‌، نوید خاصه‌باف، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان، تولید و تامین مخازن تحت فشار را از زمینه‌های فعالیت این شرکت دانست و گفت: در بعضی از شهرهای کوچک، روستاها و یا مناطق صنعتی به دلیل جمعیت کم، صعب‌العبور بودن یا سایر مشکلات، احداث خطوط انتقال گاز امری بسیار دشوار و هزینه‌بر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در روش ایستگاه تامین‌کننده گاز طبیعی فشرده، این ماده حیاتی توسط تریلر حامل مخازن گاز طبیعی فشرده به مناطق فاقد گاز منتقل می‌شود. در این روش برای شهر، روستا یا منطقه صنعتی سرویس‌گیرنده یک شبکه داخلی لوله کشی تعبیه می‌شود که توسط یک پایانه به مخازن گاز طبیعی فشرده متصل است. این مخازن حاوی گاز طبیعی فشرده توسط خودروهایی مستقر در ایستگاه مبدا بارگیری شده و به مناطق مورد نظر ارسال می‌شوند.

خاصه باف ادامه داد: در این روش گاز طبیعی فشرده به وسیله تریلرهای حاوی مخازن مخصوصCNG به مناطق فاقد خط لوله گاز حمل و پس از تقلیل فشار در ایستگاه مقصد به شبکه داخلی گاز آن منطقه متصل می‌شود. اجرای این طرح از ارسال گاز مایع به صورت کپسول برای مصارف خانگی و صنعتی جلوگیری می‌کند که این امر با توجه به کمبود منابع گاز مایع در کشور امری مطلوب به شمار می‌رود.

این فعال دانش‌بنیان تاکید کرد: بسیاری از روستاهای حاشیه جنگل‌ها برای زمستان و مصارف خانگی از سوخت‌های فسیلی مانند نفت و گازوئیل استفاده یا با قطع درختان نیاز خود را رفع می‌کنند. بنابراین استفاده از این روش گازرسانی، فواید زیست‌محیطی نیز به دنبال خواهد داشت.

خاصه‌باف افزود: در این طرح گاز طبیعی در مناطق دارای خط لوله به ایستگاه مادر می‌رود و در آنجا به صورت فشرده در می‌آید. سپس به داخل مخازن موجود بر روی تریلرهای حمل گاز تزریق و ذخیره می‌شود. گاز طبیعی فشرده توسط تریلر به محل مصرف (که فاقد خط لوله گاز است)، انتقال می‌یابد و بعد از کاهش فشار به شبکه توزیع تزریق و به مصرف کننده تحویل داده می‌شود.

کد خبر 469425

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان دانش بنیان گازطبیعی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق گاز طبیعی فشرده دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۰۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران جزو ۱۰ کشور صادرکننده سند الکترونیکی است

به گزارش قد سآنلاین بابایی  در آیین اهدای اسناد مالکیت شهرک‌های صنعتی، پارک علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان سمنان در سالن شهید پازوکی دانشگاه این شهر گفت: سند الکترونیکی، نسل سوم صدور اسناد مالکیت محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: سند چند برگی نسل اول، سند تک برگی نسل دوم و سند الکترونیکی نسل سوم صدور اسناد است

رییس سازمان ثبت‌اسناد و املاک کشور با اشاره به قانون مربوط به حمایت از دانش بنیان‌ها در سال ۱۴۰۱ و تعیین تکلیف برای سه قوه مجریه، مقننه و قضاییه افزود: قوه قضاییه با تمام توان رویه‌های قانونی حمایت از شرکت‌های دانش بنیان را دنبال می‌کند.

وی با بیان اینکه حمایت از شرکت‌های دانش بنیان یک موضوع فراقوه‌ای است، تاکید کرد: برای توسعه و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، بخش‌های مختلف باید همراهی کنند.

رییس سازمان ثبت‌اسناد و املاک کشور گفت: صدور سند برای اعیان ساختمان‌های احداثی در پارک‌های علم و فناوری اقدامی ارزشمند در حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است.

به گفته بابایی، سمنان از استان‌های پیشرو کشور در صدور سند اعیان برای شرکت‌های دانش بنیان در پارک‌های علم و فناوری است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • حمایت از پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان یک وظیفه فراقوه‌ای‌ است
  • ایران جزو ۱۰ کشور صادرکننده سند الکترونیکی است
  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت
  • اوجی: شرکت‌های دانش بنیان به بیش‌از ۶۷۶ شرکت افزایش یافته است
  • امضای ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب
  • قوانینی که می‌تواند ناجی علم و فناوری باشد
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان جز سه استان برتر کشوراست
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود