Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از ایستگاه تامین‌کننده گاز طبیعی فشرده، راهکاری برای انتقال این ماده به شهرها و روستاهای کوچک و مناطق صعب‌العبور ارائه کردند.

به گزارش ایمنا و به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری‌، نوید خاصه‌باف، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان، تولید و تامین مخازن تحت فشار را از زمینه‌های فعالیت این شرکت دانست و گفت: در بعضی از شهرهای کوچک، روستاها و یا مناطق صنعتی به دلیل جمعیت کم، صعب‌العبور بودن یا سایر مشکلات، احداث خطوط انتقال گاز امری بسیار دشوار و هزینه‌بر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در روش ایستگاه تامین‌کننده گاز طبیعی فشرده، این ماده حیاتی توسط تریلر حامل مخازن گاز طبیعی فشرده به مناطق فاقد گاز منتقل می‌شود. در این روش برای شهر، روستا یا منطقه صنعتی سرویس‌گیرنده یک شبکه داخلی لوله کشی تعبیه می‌شود که توسط یک پایانه به مخازن گاز طبیعی فشرده متصل است. این مخازن حاوی گاز طبیعی فشرده توسط خودروهایی مستقر در ایستگاه مبدا بارگیری شده و به مناطق مورد نظر ارسال می‌شوند.

خاصه باف ادامه داد: در این روش گاز طبیعی فشرده به وسیله تریلرهای حاوی مخازن مخصوصCNG به مناطق فاقد خط لوله گاز حمل و پس از تقلیل فشار در ایستگاه مقصد به شبکه داخلی گاز آن منطقه متصل می‌شود. اجرای این طرح از ارسال گاز مایع به صورت کپسول برای مصارف خانگی و صنعتی جلوگیری می‌کند که این امر با توجه به کمبود منابع گاز مایع در کشور امری مطلوب به شمار می‌رود.

این فعال دانش‌بنیان تاکید کرد: بسیاری از روستاهای حاشیه جنگل‌ها برای زمستان و مصارف خانگی از سوخت‌های فسیلی مانند نفت و گازوئیل استفاده یا با قطع درختان نیاز خود را رفع می‌کنند. بنابراین استفاده از این روش گازرسانی، فواید زیست‌محیطی نیز به دنبال خواهد داشت.

خاصه‌باف افزود: در این طرح گاز طبیعی در مناطق دارای خط لوله به ایستگاه مادر می‌رود و در آنجا به صورت فشرده در می‌آید. سپس به داخل مخازن موجود بر روی تریلرهای حمل گاز تزریق و ذخیره می‌شود. گاز طبیعی فشرده توسط تریلر به محل مصرف (که فاقد خط لوله گاز است)، انتقال می‌یابد و بعد از کاهش فشار به شبکه توزیع تزریق و به مصرف کننده تحویل داده می‌شود.

کد خبر 469425

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان دانش بنیان گازطبیعی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق گاز طبیعی فشرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۰۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: البته در سال‌های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در سبزوارشناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.

وی گفت: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

او افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری گفت: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • بهره‌مندی ۲۳۷ روستای آذربایجان‌غربی از نعمت گاز‌طبیعی
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • انتقال آب دریا به اصفهان روزهای خوشایندی برای زاینده‌رود رقم می‌زند
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • انتقال آب به اراضی روستای رحیم آباد شهرستان کیار
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق