Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@04:24:33 GMT

۸۷ درصد دانش‌آموزان کردستانی عضو شبکه شاد هستند

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۳۰۴۹۲

۸۷ درصد دانش‌آموزان کردستانی عضو شبکه شاد هستند

به گزارش ایرنا، رشید قربانی روز سه‌شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش کردستان که با رویکرد هفته بزرگداشت شوراهای آموزش و پرورش و بصورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، اظهار داشت: پس از شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس بویژه مدارس شهری، شبکه آموزشی شاد راه‌اندازی شد که هر چند در ابتدا استفاده از این شبکه با مشکلاتی مواجه بود اما هم‌اکنون از قابلیت‌های زیادی برخوردار بوده و دانش‌آموزان روند آموزشی خود را از این طریق پیش می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه درحال حاضر ۸۷ درصد دانش‌آموزان استان عضو شبکه شاد هستند، گفت: از ۱۳ درصد باقی مانده نیز حدود ۱۱ درصد دانش‌آموزان مناطق روستایی کم جمعیت بوده و حضوری آموزش می‌بینند و روند آموزشی ۲ درصد نیز از طریق تلویزیون و بسته‌های آموزشی تحولی پیگیری می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: به همت خیرین و بخش‌های مختلف دولتی تعدادی تبلت و گوشی برای دانش‌آموزان نیازمند خریداری شد که این مقدار تنها جوابگوی نیاز ۱۰ درصد دانش‌آموزان نیازمند است و انتظار می‌رود این مهم مورد توجه مسوولان باشد.

قربانی به هفته شوراهای آموزش و پرورش نیز اشاره کرد و گفت: شوراهای آموزش و پرورش استان در چند سال اخیر با پیشرفت‌های قابل توجهی روبرو شده و به پیشبرد برنامه‌های آموزش و پرورش استان کمک کرده‌اند.

وی بر تشکیل جلسات شوراهای آموزش و پرورش در شهرستان‌ها و مناطق مختلف تاکید کرد و افزود: از فرمانداران انتظار می‌رود به مصوبات شوراها توجه کرده تا از طریق آن بتوان بخشی از مشکلات پیش روی آموزش و پرورش رفع کرد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان نیز در این نشست اظهار داشت: آموزش و پرورش استان در راستای برنامه ششم توسعه گام‌های موثری برداشته و افتخارات زیادی در بخش‌های مختلف کسب کرده است.

مهدی نامدار افزود: اولین افتخاری که نصیب استان بوده در بخش پرورشی است و این استان موفق به کسب رتبه عالی و شایسته تقدیر در ارزیابی معاونت سوادآموزی شده است.

وی ارتقای جایگاه تربیت بدنی از رتبه ۲۸ در سال ۹۲ به رتبه ۶ کشوری در سال گذشته را از دیگر افتخارات استان اعلام و اضافه کرد: کسب عنوان برتر کشوری شورای آموزش و پرورش استان در حوزه برنامه‌ریزی و سیاست گذاری از دیگر افتخارات  و دستاوردهای استان است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان اضافه کرد: ارتقای پوشش تحصیلی نوآموزان دوره پیش‌دبستانی استان به میزان ۹۳ درصد و قرارگیری در بین پنج استان برار، کشور، ارتقای پوشش تحصیلی دختران در دوره‌هاب مختلف تحصیلی از دیگر دستاوردهای آموزش و پرورش استان است‌.

وی افزایش سهم دانش‌آموران فنی و حرفه‌ای و کاردانش در پایه دهم به ۳۷.۲ درصد، افزایش گرایش به رشته ریاضی و علوم انسانی، ارتقای رتبه استان در درصد قبولی کنکور و راهیابی ۹۷ نفر به مرحله نهایی المپیادهای علمی را از دیگر دستاوردها اعلام کرد.

در ادامه این نشست  فرمانداران و مدیران آموزش و پرورش تعدادی از شهرستانهای استان به بیان  اقدامات و دستاوردهای آموزشی شهرستان خود و مشکلات موجود پرداختند.

 استان کردستان ۳۰۰ هزار دانش‌آموز دارد که در سه هزار و ۸۰۰ واحد آموزشی تحصیل می‌کنند.

برچسب‌ها مدارس کردستان دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس کردستان دانش آموزان مدارس کردستان دانش آموزان اخبار کنکور شوراهای آموزش و پرورش آموزش و پرورش کردستان آموزش و پرورش استان آموزش و پرورش درصد دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۰۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش گفت: خوشبختانه علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نادر کریمی بیرانوند پیش‌از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران که در آموزش و پرورش کردستان برگزار شد ضمن تبریک هفته معلم، اظهار داشت: یکی از موارد بسیار مهم سند بنیادین وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان است به گونه‌ای که دانش‌آموز در پایان دوره تحصیلی خود مهارتی برای ورود به بازار کار را کسب کرده باشد.

وی گفت: بسیاری از دانش‌آموزان در رشته‌های نظری بعد از فارغ‌‌التحصیلی توانایی برقراری ارتباط با بازار کار را ندارند و دلیل آن این است که 6 ساعت آموزشی که در اختیار داریم ساعت اقتصادی برای دانش‌آموز به درستی انجام نشده است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه موضوع مهارت‌آموزی بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: در دوسال اخیر این موضوع با جدیدت پیگیری شده و خوشبختانه روز چهارشنبه هفته گذشته علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه به واسطه برگزاری 2 کار بزرگ در استان کردستان حضور پیداکرده‌ایم، افزود: امسال دوره‌های توانمند‌سازی مدیران مدارس شبانه‌روزی برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در سه قطب غربی، مرکزی و شرقی کشور را در دستور کار قرار داده‌ایم و بر این اساس این دوره در مدارس شبانه‌روز استان کردستان نیز اجرا خواهد شد.

بیرانوند تصریح کرد: به منظور تحقق ترویج روحیه کار‌آفرینی دانش‌آموزان و آشنایی آنان با مهارت‌های بومی محلی، نمایشگاهی با عنوان نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌‌روزی در سنندج برگزار شده است.

وی با بیان اینکه تغییر ساختار آموزشی دوره متوسطه را در دستور کار قرار دادیم، اظهار کرد: با تغییر ساختار آموزشی، حدودا 300 ساعات آموزش مهارت‌آموزی در طول سه سال تحصیلی برای هر دانش‌آموز پیش‌بینی شده است که بعد از این دوره دانش‌‌آموز مهارت کافی برای ورود به بازار کار را کسب خواهد کرد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری با بیان اینکه مدراس شبانه‌روزی استان ظرفیت مناسبی برای کسب مهارت دانش‌آموزان است، عنوان کرد: باید از فضای این مدارس استفاده و تجربیات به دست آمده را به مدارس کل کشور انتقال داد.

وی اظهار کرد: خوشبختانه هنرستان‌های استان تجهیزات لازم جهت برگزاری دوره‌های مهارت آموزی را دارند و جدا از این مورد، این ماموریت از طریق استاد شاگردی و همچنین سازمان فنی و حرفه‌ای انجام خواهد شد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: یکی از مشکلات عمده آموزش و پرورش کمبود نیرو است که این مشکل حداقل تا چهار سال آینده نیز تداوم خواهد داشت. بازنشستگی همکاران و پذیرش کم نیروی جدید در سالیان اخیر، ما را با کمبود شدید نیرو مواجه کرد.

بیرانوند با ذکر اینکه خوشبختانه امسال با شناسایی نقاط ضغف این روال تغییر خواهد کرد، اضافه کرد: در استان کردستان نیز با کمبود نیرو  مواجه هستیم و برای جبران از نیروهای بازنشسته استفاده کردیم و 9 هزار ساعت آموزش در حوزه نظری به صورت غیر موظف انجام شد.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان در سنندج