Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضوان حکیم زاده روز سه شنبه درنشست تخصصی مدرسه خوانا، گفتمان تحول ساز آموزش و پرورش البرزکه دربسترشبکه شاد برگزارشد، افزود: افزایش مهارت های شنوایی، بینایی، خواندن و نوشتن  از اهداف مهم این بسته آموزشی  که بر مبنای کتاب های درسی دانش آموزان طراحی و تدوین شده است.

وی بیان داشت: طرح مدرسه و بسته خوانا از آذرماه سال جاری با آموزش معلمان در سراسر کشور آغاز شد و از از ابتدای دی ماه در بستر شاد برای  پنج درصدمدارس ابتدایی و پیش دبستانی  اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حکیم زاده گفت: این مهارت‌ها به صورت تلفیقی و در قالب بسته تقویت مهارت زندگی، مشارکت مدرسه محور، مهارت‌های زبانی و آداب زندگی درمدارس ابتدایی آموزش داده می شود.

وی تصریح کرد: در این طرح دانش آموزان با استفاده از زبان درست و استفاده از کلمات مناسب تربیت می شوند تا خواسته‌های خود را به شکلی رسا بیان کرده و از ابزار نوشتن نیز به‌ خوبی استفاده کنند.
حکیم زاده اضافه کرد: با اجرای این طرح مهارت « آداب‌دانی » در دانش آموزان افزایش می‌یابد زیرا دانش آموزان رفتاردرست را درموقعیت‌های مختلف فرامی‌گیرند.
وی با بیان اینکه دوره پیش دبستانی وابتدایی بهترین دوران برای تعمیق واثربخشی آموزش مهارت های چهارگانه زبانی و زندگی است، عنوان کرد: دراین طرح به علاوه برپرداختن به دغدغه اساسی آموزش مهارت های پایه خواندن، نوشتن و آداب زندگی ، شاهد یکی ازبرنامه های سند تحول بنیادین نیز درمدارس نیزهستیم.

 معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد:  دانش آموزان  در مدرسه روخوانی و رونویسی را آموزش می بینند در حالی که مهارت خواندن و درک مطلب که خوب صحبت کردن و ابراز وجود را در پی داشته باشد، کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
وی به ناتوانایی اغلب فارغ‌التحصیلان در استفاده صحیح از زبان پرداخت و افزود: دانش آموزان باید توان استفاده ازواژگان را داشته باشند که دربسته خوانا این مهم به آنان درقالب بازی و هنرآموزش داده می شود.
حکیم زاده گفت: بسته تحولی خوانا ترکیبی ازمهارت های خواندن نوشتن و آداب زندگی است.
وی تاکید کرد: اجرای بسته تحولی خوانا درمداس کشور تداوم دارد تا دانش آموزان از رویکرد دانش محوری به سمت مهارتی هدایت شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش البرزنیز در این نشست تخصصی ضمن قدردانی از تلاش معلمان و مدیران دوره ابتدایی درآموزش فضای مجازی اظهارداشت: طرح خوانا در مدارس ابتدایی استان با هدف تمرین گفت و گو و مهارت ورزی درنوشتن و خواندن اجرایی شده است.
سالار قاسمی خاطرنشان کرد: طرح تحولی خوانا از ابتدای دی ماه در ۵۲ مدرسه البرز با مشارکت ۶۵۰ آموزگاربه مرحله اجرا درآمد.
وی با بیان اینکه دراین طرح ۲۵ هزاردانش آموز زیرپوشش قرارگرفته اند، تصریح کرد: تمرین گفت و گو، گوش دادن و مهارت ورزی درنوشتن و خواندن ، تمرین برای درک مطالب و انتقال درست آن به دیگران از جمله اهداف این طرح است.
وی بیان داشت: تمرین مهارت های مسئولیت پذیری موجب بهبود مهارت های زندگی و انتقال آن به زندگی واقعی می شود.
قاسمی ادامه داد: آموزگاران البرز پس ازکسب آموزش های لازم درحال اجرای موضوعات پنجگانه اهداف این بسته تحولی درمدارس هستند.
استان البرز ۴۷۳ هزار دانش آموز دارد که نیمی ازآن درمدارس ابتدایی تحصیل می کند.

برچسب‌ها البرز وزارت آموزش و پرورش دانش‌آموزان پروندهٔ خبری آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان البرز وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان اخبار کنکور آموزش و پرورش تحولی خوانا دانش آموزان بسته تحولی حکیم زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۱۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مسئول برگزاری این همایش وکارسوق آموزشی گفت: نخستین کارسوق آموزشی تحلیل و سواد رسانه‌ای وفضای مجازی برای دانش آموزان با هدف ارتقاء سطح سواد رسانه‌ای وتحلیل آنها دراین بخش درحوزه فضای مجازی با حضور دانش آموزان چند مدرسه به محوریت دبیرستان علامه حلی آمل برگزار شد.

مهناز خاکی داودی، با اشاره به اینکه درعصر کنونی که با گسترش هزاران شبکه رسانه ای، اخبار و مطالب با کسری از ثانیه در جهان منتشر می‌شود، داشتن سواد رسانه‌ای برای همه افراد جامعه به خصوص دانش آموزان مهم است، افزود: داشتن سواد رسانه به ما کمک می‌کند که اگر مطلبی یا سخنی با شدت کم یا زیاد منتشر شود می‌تواند تبعات زیادی داشته‌باشد.

وی ادامه داد، اگر افراد جامعه سواد رسانه‌ای نداشته باشند، قدرت تشخیص واقعیت را ندارند و می‌توانند تحت تاثیر شایعات کذب، دچار هیجانات زود گذر شده و تصمیمات بی نهایت سطحی را بگیرند، این نوع تصمیمات می‌تواند صدمات زیادی به ساختار جامعه و امنیت مردم وارد کند.

مدیردبیرستان علامه حلی آمل، همچنین با بیان اینکه سواد رسانه‌ای نوعی تکنیک عملی ومهارت بسیار ویژه است که در عصر حاضر یکی از مهمترین آموزش‌ها در جهان تلقی می‌شود، تصریح کرد، سواد رسانه‌ای به فرد این توانایی را می‌دهد که تحلیل مناسبی از مطالب منتشر شده در انواع شبکه‌های رسانه‌ای را داشته باشد.

به گفته خانم خاکی داودی، سواد رسانه ۵ مهارت را به ما می‌آموزد که شامل تشخیص چیزی که رسانه‌ها قصد ایجاد آن در باور مردم را دارند، تشخیص تعصبات و دروغ‌های رسانه ها، کشف داستان‌های پنهان در خبرها، ارزیابی رسانه‌ها با تجربیات، باور‌ها و ارزش‌های خود طراحی و ایجاد پیام‌های رسانه‌ای خود است.

وی با بیان اینکه سواد رسانه‌ای به هر فردی مهارت دسترسی و استفاده از اطلاعات و محتوا، مهارت تحلیل و ارزیابی آن، مهارت ارزیابی انتقادی و مهارت تولید خلاق و ارتباط با پیام‌های رسانه‌ای را می‌دهد، اضافه کرد: امروز نوع استفاده از فضای مجازی که دانش آموزان استفاده می‌کنند، باید هوشیار باشند که خیلی‌ها با نوع مطالب وانتشار گسترده آنها به دنبال پیاده کردن برخی هدف‌های خاص هستند و نمونه آن که دشمن امروز در فضای مجازی بدنبال جداسازی نوجوانان ما از ارزش‌های دینی و اسلامی است تا افکار نوجوانان ما را به سمت باورپذیری‌های غیرمتعارف سوق دهد.

مدیردبیرستان علامه حلی آمل ادامه داد، برگزاری کارسوق و کارگاه‌های سواد رسانه‌ای با هدف آگاهی بخشی و توانمند سازی دانش آموزان و پیشگیری از آسیب‌های احتمالی در حوزه فضای مجازی در قالب این دوره آموزشی یک روزه برگزار شد.

در این دوره یکی از اساتید حوزه سواد سانه‌ای وفضای مجازی به مفاهیم کلی از فضای مجازی و نقش آن در زندگی امروزی و نقش‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی این فضا اشاره کرد.

در ادامه مباحث مرتبط با امنیت در فضای مجازی، شیوه‌های کلاه برداری، حملات سایبری، حساسیت نسبت به آمادگی در برابر تکنولوژی هوش مصنوعی و تاثیرات عمیق‌تر آن در زندگی آینده بشر بیان شد.

دیگر خبرها

  • طرح شنابرای۴۰۰۰دانش آموز کهگیلویه و بویراحمدی اجرا می شود
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • هدف گذاری آموزش مهارت‌های دیجیتال به ۳۰۰ هزار نفر در کشور
  • اجرای طرح تابستانه ویژه مهارت آموزی دانش آموزان سنین 7 تا 18 سال
  • اجرای طرح خانواده سالم در ۳۶۰۰ مرکز بهداشت | خانواده‌ها در این طرح چه آموزش‌هایی می‌بینند؟ | انجام غربالگریِ روان برای متقاضیان