Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان با تأکید بر اینکه این شهر می‌تواند به دیپلماسی عمومی بین کشورها کمک کند، گفت: تمام بخش‌های وزارت امور خارجه از طرح شهروند دیپلمات استقبال کرده و نامه‌هایی به سفارتخانه‌ها ارسال کرده اند. این طرح در کانال‌های ارتباطی کشورها به اشتراک گذاشته شده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا علیرضا سالاریان صبح امروز سه شنبه ۳۰ دی ماه ۹۹ در هفتاد و دومین نشست «سه شنبه‌ها با رسانه، پاسخگویی در مسیر امید» با موضوع تشریح طرح شهروند دیپلمات اظهار کرد: در خواهرخواندگی تصور بر این است که هفته‌های فرهنگی یا نشست‌هایی از این قبیل برگزار شود که در وضعیت کنونی دنیا می‌توانیم روابط خود را با خواهرخوانده‌ها به دانشگاه‌ها، تجار رسانه‌ها و ارتباط بین مردمان شهرها و کشورها تأمین دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهرداری در ارتباط مردم با مردم می‌تواند تسهیلگر باشد و ارتباطات گسترده‌تری در بخش شهری ایجاد کند و در نهایت به فهم و شناخت مردمان شهرها برای ارتقا فهم سیاسی کمک کند.

رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان با تأکید بر اینکه این شهر می‌تواند به دیپلماسی عمومی بین کشورها کمک کند، تصریح کرد: تمام بخش‌های وزارت امور خارجه از طرح شهروند دیپلمات استقبال کرده و نامه‌هایی به سفارتخانه‌ها ارسال و این طرح را در کانال‌های ارتباطی کشورها به اشتراک گذاشته شده است.

سالاریان ادامه داد: در این راستا از سایت اطلاع رسانی ایرانیان خارج از کشور کمک گرفتیم تا مخاطبان به ویژه ایرانیان خارج از کشور در جریان طرح قرار گیرند؛ به عنوان مثال بیش از ۱۵۰ هزار نفر اصفهانی مقیم خارج از کشور بخش‌های مختلف تجاری، دانشگاهی و غیره فعال هستند که با شهر اصفهان مرتبط شده اند.

وی گفت: نمونه بارز این موضوع برگزاری هفته فرهنگی اصفهان در پاریس با همکاری ایرانیان خارج از کشور بود و سفارت در این رابطه نقش هماهنگی و اطلاع رسانی را داشت.

رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان با ابراز خرسندی از سازمان ارتباطات و روابط بین‌الملل شهرداری اصفهان با مؤسسه اکو که دفتر آن در تهران قرار دارد اظهار کرد: به زودی قرارداد خواهرخواندگی اصفهان با شهروندان «حیدرآباد» هندوستان منعقد خواهد شد؛ البته پیشنهادهای دیگری از سوی سایر شهرهای دنیا برای خواهرخواندگی با اصفهان مطرح شده که در حال بررسی پارامترهای لازم برای انعقاد قرارداد هستیم.

سالاریان تصریح کرد: هر شهری که پیشنهاد خواهرخواندگی با اصفهان را مطرح کند، در خواست آن با توجه به هم خوانی‌هایی در زمینه فرهنگی، اقتصادی و… دو شهر مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه پیگیری‌های لازم برای خواهرخواندگی اصفهان و سمرقند در حال انجام است اظهار کرد: خواهرخواندگی اصفهان با «پورتو» پرتقال و یکی از شهرهای اندونزی در حال بررسی است.

رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان افزود: در حال حاضر تعداد خواهرخوانده‌های شهر اصفهان اندک است؛ بنابراین باید دیپلماسی شهری را تقویت کنیم؛ اگر ۱۰۰ شهر دنیا تمایل به امضا سند همکاری و دوستی با اصفهان را داشته باشند، دوستی بین مردمان دو شهر یک اعتبار بین‌المللی برای اصفهان خواهد بود.

سالاریان با بیان اینکه برای افزایش دیپلماسی شهری نباید نگران هزینه‌ها بود، گفت: بسیاری از سفرهای انجام شده بین شهرهای خواهرخوانده در راستای افزایش ارتباطات و ارتقا دیپلماسی شهری تأثیرگذار بوده است؛ به عنوان مثال به مناسبت روز نکوداشت اصفهان نماد این شهر از طریق سفارتخانه‌ها برای شهرداران شهرهای خواهرخوانده ارسال شد که یک اقدام ارزشمند به شمار می‌آید.

وی با انتقاد از اینکه یک بروشور معرفی اصفهان در عرصه بین‌المللی نداریم، گفت: شاید ظرفیت رسانه‌های محلی در مسائل بین‌المللی شهر تأثیرگذار نباشد، اما می‌توانند با تولید محتوا و فرهنگ سازی اقدامات خوبی انجام دهند؛ بنابراین صدا و سیما، مطبوعات و فعالان فضای مجازی می‌توانند برای فرهنگ‌سازی هرچه بیشتر در این راستا اقدام کنند.

رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان تأکید کرد: در این راستا سوالی که از فعالان رسانه‌ها وجود دارد اینکه به عنوان رسانه برای پیشبرد دیپلماسی شهر چه اقداماتی انجام داده اند؟ چرا تنها برای افزایش دیپلماسی شهری از وزارت امورخارجه انتظار وجود دارد، در حالی که یک رسانه می‌تواند همگرایی و هم افزایی در داخل ایجاد کرده و در دنیا تأثیرگذار باشد.

سالاریان تصریح کرد: سال گذشته گروهی از سرمایه گذاران کشور قطر برای سرمایه گذاری در ایران اعلام آمادگی کردند که یکی از شهرهای کاندید «اصفهان» بود، از این رو جلساتی در تهران برگزار و پروژه‌های قابل سرمایه گذاری معرفی شد و قرار شد سرمایه گذاران قطری بازدیدهایی را انجام دهند که با جریان ناآرامی‌های آبان ماه و پس از آن شیوع ویروس کرونا این طرح معطل ماند.

وی با بیان اینکه تحریم‌ها توسط آمریکا اعمال می‌شود، اما همه کشورهای دنیا مجبور به تبعیت از آن هستند، تصریح کرد: تا زمانی که تحریم‌های غیرمنطقی وجود دارد، نمی‌توانیم در مباحث اقتصادی اقدامات زیادی انجام دهیم، اما با گذر از این شرایط بی شک تحولات خوبی را شاهد خواهیم بود.

رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان تأکید کرد: اصفهان برای گسترش تعاملات بین‌المللی با شهرهای مختلف در ایران سردمدار بوده است.

کد خبر 469462

منبع: ایمنا

کلیدواژه: نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان شهروند دیپلمات طرح شهروند دیپلمات اصفهان شهرداری اصفهان خواهرخوانده های اصفهان شهرهای خواهر خوانده شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق طرح شهروند دیپلمات دیپلماسی شهری دیپلماسی شهر خارج از کشور بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۱۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟

علی فرهادی، با بیان اینکه سال گذشته مجوز به کارگیری دوباره بازنشستگان براساس مصوبه سران قوا تعیین شد گفت: در این مصوبه ظرفیت به کارگیری ۷۰ هزار معلم بازنشسته با فعالیت ۲۴ ساعت در هفته در مدارس دولتی دریافت شد.

وی با بیان اینکه از ۷۰ هزار مجوز ظرفیت اخذ شده، تنها ۳۴-۳۵ هزار نفر از آن استقبال کردند افزود: علت این استقبال کم، پایین بودن نرخ حق التدریس‌ها است.

سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه پرداخت حق التدریس در مدارس دولتی انجام می‌شود ادامه داد: افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان در دستور کار شورای حقوق و دستمزد قرار گرفته است.

وی پیش از این گفته بود: افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان تصویب می‌شود چرا که سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه با آن موافق هستند که با این کار معلمان ماده ۲۸ کمتری استخدام می‌شوند چرا که نیاز مدارس به معلم از روش‌های حق‌التدریس تامین می‌شود.

گفتنی است نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور به وزارت آموزش و پرورش اجازه دادند تا در صورت نیاز، نسبت به بکارگیری معلمان بازنشسته و افراد دارای سابقه خرید خدمتی و حق‌التدریسی در وزارت آموزش و پرورش و آموزش‌یاران و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی، مدرسین طرح امین و معلمان قرآنی، به صورت حق التدریسی اقدام کند و با تصویب بند خ تبصره ۱۵ این لایحه به شرح زیر موافقت کردند:

خ- وزارت آموزش و پرورش در صورت نیاز، مجاز است نسبت به بکارگیری معلمان بازنشسته (تا ۲۴ ساعت در هفته) و افراد دارای سابقه خرید خدمتی و حق‌التدریسی در وزارت آموزش و پرورش و آموزشیاران و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی، مدرسین طرح امین و معلمان قرآنی، به صورت حق التدریسی اقدام کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • استقبال تهران از پاسخ حماس به طرح سیاسی پایان جنگ علیه غزه
  • روسیه سفرای انگلیس و فرانسه را احضار کرد
  • برگزاری ششمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی ایران و تاجیکستان
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟
  • برنامه همکاری طالبان و ترکیه
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • استقبال یک میلیون خانوار اصفهانی از کالابرگ الکترونیک