Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@00:08:05 GMT

تنها راه نجات کلانشهر تهران

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۳۱۸۵۴

تنها راه نجات کلانشهر تهران

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه اگر تصمیمات جدی‌تری بویژه برای ناوگان حمل و نقل در کلانشهر تهران گرفته نشود در آینده با مشکلات زیادی در این شهر مواجه خواهیم شد، تصریح کرد: توسعه به‌روز مترو در تهران، استفاده از خودروهای هیبریدی، ساماندهی صنایع و ارتقای استانداردها و کاهش بار جمعیتی در این کلانشهر تنها راه نجات تهران خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا سعید محمودی همزمان با گرامیداشت هفته هوای پاک با شعار "هوای پاک، تعهد مسئولان، مشارکت مردم" صبح امروز ازشرکت بهره برداری و خط ۷ درحال احداث متروی تهران بازدید کرد و با اشاره به اینکه باید به این نکته توجه داشته باشیم که اگر در کلانشهری مانند تهران مترو وجود نداشت شهروندان تهرانی امروز با مشکلات عدیده ای مواجه بودند، گفت: در صورت نبود مترو قطعا مشکلات حمل و نقل بیشتر و درنتیجه آلودگی هوا و دیگر مشکلات محیط زیستی نیز بیشتر می شود.

وی با بیان اینکه اهداف مترو که یکی از آن‌ها خدمت رسانی به شهروندان است هدفی محیط زیستی است، اظهارکرد: اهداف مترو جدا از اهداف محیط زیست و توسعه پایدار نیست و محیط زیست برای حمایت از این اهداف تمام تلاش خود را خواهد کرد.

محمودی ادامه داد: مفهوم توسعه پایدار در دنیا از کودکی آموزش داده می‌شود و زمانی که کودکان به بزرگسالی می‌رسند و تصمیم‌ساز می شوند، اصول آن را درک می‌کنند و می فهمند که این کار یک هدف محیط زیستی برای بهتر کردن زندگی است و باید در اولویت قرار گیرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در ادامه سخنان خود به پیچیدگی مسائل محیط زیستی تهران اشاره کرد و گفت:  استقرار لجام گسیخته صنایع از سال‌های دور و افزایش جمعیت و تعداد خودرو در این کلان شهر از عمده‌ترین مسائل محیط زیستی تهران است.

هیچ قانونی از مترو حمایت نمی‌کند

در ادامه فرنوش نوبخت - مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه - نیز در این نشست با بیان اینکه شرکت بهره‌برداری مترو در دنیا جایگاه و رتبه ویژه‌ای دارد، اظهارکرد: به رغم این جایگاه و رتبه، هیچ نگاه حمایتی در خصوص مترو در کشور وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه در تهران روزانه ۲۱۰۰ قطار اعزام شده و ظرفیت جا به جایی دو میلیون نفر را داشته  است و حدود ۱۳ هزار نفر در سه شیفت در این شرکت مشغول فعالیت هستند، گفت: مترو پاک‌ترین ناوگان حمل و نقل کشور است اما هیچ قانونی از آن حمایت نمی‌کند.

نوبخت با بیان اینکه شرکت بهره برداری متروی تهران نتیجه ۳۰ سال تلاش، توسعه وساخت است و زحمات و هزینه زیادی برای آن شده است، اظهارکرد: بر همین اساس بهره‌برداری از مترو و خدمت‌رسانی به شهروندان کار بسیار پرمسئولیت و سختی است و نیاز به حمایت بیشتری دارد.

مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه درادامه با اشاره به اینکه حضور متولیان محیط زیست استان آن هم در هفته هوای پاک و در پاک ترین ناوگان حمل و نقل کشور را به فال نیک می گیریم، گفت: همه ما نیازمند محیط زیست سالم هستیم و این مهم با حمایت از حمل و نقل پاک قابل دستیابی است.

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران در آغاز این نشست گزارشی از آخرین وضعیت و اقدامات محیط زیستی مترو تهران از سوی مسئولان این مجموعه ارائه شد. مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران همچنین از مرکز مونیتورینگ و راهبری مترو تهران ودر ادامه خط ۷ در حال احداث متروی تهران بازدید کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هواي پاك مترو آلودگی هوا اداره کل محیط زیست استان تهران حفاظت محیط زیست استان تهران شرکت بهره برداری مترو متروی تهران محیط زیستی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۱۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است

رضا محمدی اظهار کرد: حدود ۷۰ سال است که زباله‌ها در مجموعه آرادکوه دفع می‌شود و انتقال این مجموعه به همین راحتی نیست.

وی ادامه داد: منابع طبیعی با همکاری محیط زیست باید زمین مورد نیاز را در اختیار شهرداری قرار دهند تا اقدامات برای انتقال این مجموعه صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران تاکید کرد: شهرداری تهران نیز موافق جابجایی این مجموعه است، اما هنوز زمینی برای انتقال آرادکوه به شهرداری تحویل داده نشده است.

محمدی با اشاره به خرید دستگاه زباله سوز ۶ هزار تُنی افزود: در صورت راه اندازی این دستگاه زباله سوز مشکلات محیط زیستی آرادکوه تا حدودی برطرف می‌شود و شهرداری تهران تلاش دارد هر چه زودتر این دستگاه زباله سوز را راه‌اندازی کند.

تاکید سازمان محیط زیست بر جابجایی بازیافت آرادکوه

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست روز گذشته با تاکید بر اینکه نظر این سازمان در بحث مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه جابجایی آن است، گفت: رودخانه پسماند جنوب تهران در حال تخلیه است چرا که منابع آب و خاک را با مشکل مواجه می‌کرد.

علی سلاجقه افزود: در منطقه آرادکوه پیش از این اقدامات خوبی انجام گرفته است، اما نظر سازمان حفاظت محیط زیست جابجایی آن است. شهرداری تهران نیز استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای حل مساله آرادکوه را مطرح کرده است و این موضوع در قالب کارگروه ملی مدیریت پسماند و به منظور تولید سوخت کارخانه‌های صنعت سیمان در دست پیگیری است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: همچنین اقداماتی در جهت مکلف شدن صنایع منطقه جنوب تهران به انجام وظایف زیست‌محیطی در دست انجام است.

 مجتمع پردازش و بازیافت زباله «آرادکوه» حدود ۷۰ سال پیش در مساحتی یک هزار و ۴۰۰ هکتاری در ابتدای جاده قدیم تهران برای دفع زباله‌های پایتخت راه اندازی شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • دسترسی بزرگراه همت غرب تا خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم
  • تلاش می‌کنیم ایستگاه دارک تا قدس در خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • آخرین وضعیت تالاب بندعلیخان