Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- برترین‌های نخستین مسابقه قصه‌گویی شب چله ویژه مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها در گیلان معرفی و تجلیل شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، مراسم اختتامیه نخستین مسابقه قصه‌گویی شب چله ویژه مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها صبح امروز با حضور فرهیختگان گیلانی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سالن اجتماعات مرکز گیلان‌شناسی دانشگاه گیلان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان گیلان در این مراسم با اشاره به‌ جایگاه قصه‌گویی در فرهنگ بومی این استان اظهار داشت: قصه‌ها حاوی پندهای بسیار برای رقم زدن آینده‌ای بهتر است و باعث حفظ آیین‌های کهن و سنتی می‌شود.

پریسا کرمی به نقش قصه‌گویی در ترویج فرهنگ‌ بومی گیلانی و ایرانی اشاره کرد و افزود: اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان گیلان اجرای برنامه‌های فرهنگی و قصه‌گویی با عنوان "مثبت 60" را نیز به‌صورت مجازی با قصه‌گویی پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها در دستور کار دارد.

مسابقه «بانوی خوب ایرانی» به‌مناسبت ایام فاطمیه در گیلان برگزار می‌شوددلایل حضور دانش‌آموزان در مدارس گیلان با وجود شرایط کرونایی تشریح شدشرح حماسه رزمندگان گیلانی در کربلای 5/ کتاب خاطرات «سردار حق‌بین» رونمایی شد

وی با اشاره به برگزاری مسابقه قصه‌گویی شب چله ویژه مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها از 12 آذرماه تا 30 آذرماه خاطرنشان کرد: این جشنواره در دو بخش فارسی و محلی برگزار شد و حدود 40 اثر برگزیده از شرکت‌کنندگان دریافت شد و 9 نفر از شرکت‌کنندگان نیز به‌عنوان برترین‌ها با اهدای جوایز تجلیل می‌شوند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان گیلان اظهار داشت: در این مسابقه شاهد حضور شرکت‌کنندگان بین‌المللی هم بودیم و امیدواریم در سال‌های آینده از لحاظ کمی و کیفی شاهد آثار بهتری باشیم.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی استان گیلان نیز در این مراسم با بیان اینکه قصه در سرتاسر زندگی انسان وجود دارد اظهار داشت: وقتی به دور و اطراف‌مان نگاه می‌کنیم وجود قصه را مشاهده می‌کنیم و نمی‌توان گفت که بخشی از زندگی فاقد قصه است.

عابدین قاسمیان به پیشینه شب یلدا در تاریخ این کشور و گیلان اشاره کرد و افزود: "مناسبت شب یلدا" در روایت‌ها و تاریخ این کشور ثبت شده است و همه‌ساله در کشورمان آن را گرامی می‌داریم.

وی قصه‌گویی را یکی از سنت‌های خوب برشمرد و ابراز داشت: حدود 300 هزار سالمند در گیلان داریم که می‌توان از وجود آن‌ها در قصه‌گویی بهره‌مند شد البته محتوای قصه‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که شادی و نشاط کودکان شنونده را به‌همراه داشته باشد.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی استان گیلان با اشاره به ضرورت توجه به نشاط، تحرک و امید در جامعه خاطرنشان کرد: قصه‌گویی در ترویج انتقال فرهنگ، سنت، دین و دانش موثر است و باید بتوانیم بخشی از این نشاط، امید و فرهنگ را به آیندگان منتقل کنیم.

به گزارش تسنیم، در پایان این مراسم از برگزیدگان نخستین مسابقه قصه‌گویی شب چله در گیلان تقدیر به‌عمل آمد.

جواد اصغری از رشت، انسی خسروی از رودسر، طاهره آرمیون از رشت به‌‌ترتیب مقام نخست تا سوم را کسب کردند و نبی‌الله صالحی‌نژاد از رضوانشهر، فریده صفرنژاد از رشت، صفورا ایجه‌ای از لاهیجان و زهرا اکبرزاده از رشت در این مراسم تجلیل شدند.

همچنین پرستو سام از هموطنان مقیم آمریکا نیز به‌عنوان یکی از برترین‌های مسابقه قصه‌گویی شایسته تقدیر شناخته شد و در بخش قصه‌گویی فارسی، معصومه یداللهی از آستانه اشرفیه تجلیل شد.

برنامه نخستین مسابقه قصه‌گویی شب چله ویژه مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها، داستان‌سرایی و فال شب یلدا به‌همت سازمان بهزیستی استان گیلان و اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان برگزار شد‌.

انتهای پیام/612

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کتابخانه های عمومی استان استان گیلان برترین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۱۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی چهار هزار معلم برای طرح معلم ماندگار

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیر کل آموزش و پرورش استان در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: امسال فراخوان طرح معلم ماندگار در سطح استان صورت پذیرفت و از مردم استان خواسته شد تا معلم‌های ماندگار در زندگی خود را معرفی کنند.
مولوی افزود: مردم محوری از خصوصیات این طرح است و در اختتامیه این طرح ۱۰ معلم برتر استانی از بین چهار هزار معلم معرفی شده به این فراخوان معرفی و تجلیل می‌شوند.
او ادامه داد: اگر چه مراسم‌های روز معلم هر سال رنگ و بوی مردمی دارد و با همت اولیاء و دانش آموزان برگزار می‌شود، اما امسال هم در ۱۵ منطقه استان مراسم روز معلم برگزار و در مرکز استان نیز مراسم استانی تقدیر از معلمان نمونه برگزار خواهد شد.
۱۷ هزار معلم در بیش از دو هزار واحد آموزشی استان مرکزی تدریس می‌کنند.

 

دیگر خبرها

  • چهره برتر هنر انقلاب اسلامی خوزستان معرفی شد
  • رئیس جدید سازمان قضائی نیروهای مسلح استان یزد معرفی شد
  • معرفی برترین‌های مسابقات پرش با اسب جام صدران پیشرو
  • معرفی شهردار جدید گوراب زرمیخ
  • تجلیل از خانواده‌های شهدای ورزشکار در رشت
  • معرفی برترین‌های روز سوم هفته سوم کورس سوارکاری بهاره گنبدکاووس
  • معرفی برترین‌های ۵ وزن نخست کشتی فرنگی نوجوانان جام صفوی
  • معرفی برترین‌های روز دوم هفته سوم مسابقات سوارکاری گنبدکاووس
  • چهار هزار معلم برای طرح معلم ماندگار توسط مردم معرفی شدند
  • معرفی چهار هزار معلم برای طرح معلم ماندگار