Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع خبری بامداد روز سه شنبه از وقوع چندین رشته انفجار و احتمال حمله هوایی به اهدافی در منطقه «جرف الصخر» در شمال استان بابل عراق خبر دادند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه خبری الجزیره قطر در گزارش اولیه از خبرهایی مبنی بر حمله هوایی آمریکا به مراکزی در منطقه «جرف الصخر» در شمال استان بابل در عراق خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش‌های اولیه حکایت از آن داشت که حمله به جرف‌‌الصخر با جنگنده‌های اف‌-16 آمریکایی انجام شده است.

برخی منابع از شنیده شدن صدای سه یا چهار انفجار قوی در جرف الصخر در جنوب غرب بغداد خبر دادند.

شبکه خبری اسپوتنیک روسیه گزارش داد که چندین رشته انفجار در ساعت‌های اولیه بامداد روز سه شنبه در منطقه جرف الصخر در شمال استان بابل رخ داده است.

المیادین: انفجارهای جرف الصخر در نتیجه حمله هوایی بوده است

خبرنگار المیادین گزارش داد که انفجارها در جرف الصخر در نتیجه حمله هوایی بوده است. برخی منابع هم از حمله پهپادی به این مناطق خبر دادند.

این شبکه در گزارش خود به پرواز جنگنده‌های آمریکایی بر فراز منطقه «القائم» در مرز عراق و سوریه اشاره کرد.

خبرنگار این شبکه خبری گزارش داد که صدای انفجارهایی در جرف الصخر در شمال استان بابل در منطقه «البهبهانی» شنیده شده است.

به گفته منابع امنیتی، منطقه‌ای که در الجرف الصخر هدف قرار گرفته در محدوده و کنترل نیروهای مسلح عراق بوده است.

برخی منابع از جان باختن 9 نفر و زخمی شدن چندین نفر از نیروهای ارتش عراق در این حمله خبر می‌دهند.

وقوع چندین انفجار در جرف الصخر عراق/ آمریکا: حمله هوایی صورت نگرفته است

آمریکا: حمله هوایی در کار نبوده است

فرماندهی مرکزی آمریکا بلافاصله پس از انتشار این خبر، هرگونه حمله هوایی در عراق را رد کرد.

یک مقام ارشد پنتاگون در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز گزارش‌ها در خصوص حمله جنگنده‌های آمریکا به جرف‌الصخر را تکذیب کرد و گفت: آمریکا امشب هیچ حمله‌ای در نزدیکی بغداد انجام نداده است.

واکنش رسمی عراق به خبر حمله هوایی به جرف الصخر

پس از گذشت چندین ساعت از خبرهای منتشر شده درباره حمله شبانه به مراکزی در جرف الصخر، ستاد اطلاع رسانی امنیتی این کشور بیانیه‌ای صادر و در این بیانیه حمله هوایی به مراکز ارتش این کشور را تکذیب کرد.

در این بیانیه آمده است: برخی رسانه‌ها و سایت‌های شبکه‌های اجتماعی اخباری نادرست از حمله به نیروهای امنیتی در شمال استان بابل منتشر کردند.

این ستاد همچنین از رسانه‌ها خواست تا در انتقال اطلاعات دقت به خرج داده و شایعات را منتشر نکنند.

این ستاد در عین حال برای تکمیل بیانیه اولیه خود در توضیح این حادثه آن را اقدامی خرابکارانه از سوی عناصر تروریستی دانست.

در این بیانیه آمده است: برق دکل‌های انتقال برق در منطقه البهبهانی در شمال استان بابل از سوی عناصر تروریستی داعش هدف حمله و اقدامات خرابکارانه قرار گرفته است که برخی آن را حمله هواپیماهای جنگنده تصور کرده‌اند.

این ستاد تاکید کرد که در پی این حمله خرابکارانه، نیروهای امنیتی به جستجو برای یافتن عناصر تروریستی پرداختند.

سخنگوی ارتش عراق: عملیات خرابکارانه تلفات جانی نداشته است

«یحیی رسول» سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق امروز سه شنبه اعلام کرد که عملیات خرابکارانه در منطقه «جرف الصخر» در شمال بابل تلفات انسانی نداشته است.

وی تاکید کرد، یک گروه غیرقانونی یکی از برج‌های انرژی در منطقه نظامی جرف الصخر را طی عملیاتی خرابکارانه مورد هدف قرار دادند.

سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق افزود که این حمله منجر به آسیب تنها یکی از دکل‌های برق شده و خسارت انسانی در پی نداشت.

یحیی رسول تصریح کرد که «علی الهاشمی» فرمانده عملیات کربلا به محل حادثه رسیده و بر اوضاع امنیتی این منطقه نظارت دارد، ضمن اینکه واحدهای امنیتی نیز شرایط را تحت کنترل گرفته‌اند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه کارگران برق برای تعمیر بخش‌های آسیب دیده دکل‌های برق که مورد هدف قرار گرفته بود به منطقه جرف الصخر رسیده‌اند از رسانه‌ها خواست تا با عدم انتشار شایعات مغرضانه افکار عمومی را سردرگم نکنند.‎

به گفته «احمد موسی» سخنگوی وزارت انرژی عراق، خطوط انتقال برق به دیالی و کرکوک و همچنین منصوریه به کرکوک و نیز دکل‌های برق منطقه جلولاء عراق از سوی داعش هدف اقدامات خرابکارانه قرار گرفته است.

واکنش سفارت آمریکا در بغداد به انفجارهای جرف الصخر

سفارت آمریکا در بغداد نیز امروز سه شنبه بیانیه‌ای در خصوص انفجارهای منطقه جرف الصخر در استان بابل صادر کرد.

دفتر رسانه‌ای سفارت ایالات متحده در این بیانیه اعلام کرد، گزارش‌هایی از احتمال وقوع انفجارهای در نزدیکی جرف الصخر را ملاحظه کردیم.

در این بیانیه آمده است: تاکید می‌کنیم که هیچ یک از عناصر یا واحدهای آمریکایی در نزدیکی جرف الصخر حضور ندارند و ایالات متحده در این حادثه ادعایی دخالتی نداشته است.‎

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار عراق اخبار عراق شمال استان بابل جرف الصخر جرف الصخر حمله هوایی سه شنبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۲۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موجودات فضایی احتمالا به این دلیل منقرض شده‌اند!

ایتنا - یک ستاره شناس معروف با ارائه نظریه‌ای جدید احتمال می‌دهد موجودات فضایی در اثر انفجارهای پرتو گاما منقرض شده باشند.
دکتر فردریک والتر، استاد نجوم دانشگاه استونی بروک نیویورک، معتقد است که انفجارهای پرانرژی پرتو گاما که در کهکشان‌های دوردست مشاهده شده‌اند، می‌توانند دلیل اصلی عدم برقراری ارتباط میان موجودات فضایی و انسان‌ها باشند.

بر اساس گزارش روزنامه دیلی میل، والتر در نظریه جدید خود می‌گوید: محتمل ترین سناریو این است که تمدن‌های فضایی در اثر انفجارهای پرتوگاما نابود و منقرض شده اند.

انفجارهای پرتو گاما یا GRB که ناسا آنها را قوی ترین انفجارهای جهان می نامد، هنگامی رخ می دهند که سوخت هسته ای قلب ستارگان غول پیکر پایان می یابد و آنها زیر فشار وزن خود فرو می‌ریزند و انرژی گرانشی عظیمی را آزاد می کنند.

والتر توضیح می دهد: این پرتوها بسیار متمرکز هستند و اگر در سطح یک کهکشان گسترش یابند، می توانند تقریباً ۱۰ درصد از سیارات آن کهکشان را تحت تاثیر قرار دهند.

وی معتقد است که این تنها یکی از تفسیرهای ممکن است و آن را "نوعی بیماری" توصیف می کند.

بر اساس مطالعات چندین دهه رصدخانه پرتو گامای کمپتون ناسا، این انفجارها در کهکشان راه شیری که زمین در آن قرار دارد، نسبتاً نادرند. اما در کهکشان‌های دوردست، این پدیده بسیار رایج‌تر است.

به گفته والتر، برآوردها نشان می دهد که هر ۱۰۰ میلیون سال یا حدود آن، یک انفجار پرتوگاما در هر کهکشان رخ می دهد.

وی اضافه کرد: در فاصله یک میلیارد سال، می توان انتظار داشت که تعداد زیادی از تمدن ها، در صورت وجود، نابود شوند.

دیگر خبرها

  • ویدئوی مقاومت عراق از حمله به حیفا
  • یک کشته و چهار زخمی در حمله به کاروان نیروی هوایی هند در کشمیر
  • تصاویری از حمله مقاومت عراق به «هدف حیاتی» رژیم اسرائیل
  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • موجودات فضایی احتمالا به این دلیل منقرض شده‌اند!
  • برای اولین بار؛ حمله به تل‌آویو از خاک عراق + فیلم
  • دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها
  • حملات داعش در عراق شروع شد
  • حمله هوایی دشمن صهیونیستی به حومه دمشق