Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرین وطن پرست در گفت و گو با خبرنگار مهر در مورد قطعی برق واحدهای تولیدی، اظهار داشت: اواخر آذر و دی ماه تماس مکرر داشتیم که کمتر برق مصرف کنیم که ما متناسب با این فشارها، حجم استفاده را کم و زیاد می‌کردیم تا روز چهارشنبه که نامه‌ای به ما دادند مبنی بر اینکه «تا اطلاع ثانوی مصرف کامل قطع و فقط برای روشنایی، مصرف خواهید داشت در صورت تخطی برق قطع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» مشکلی که در این نامه وجود داشت استفاده از عبارات «قطع برق کامل» و «تا اطلاع ثانوی» بود.

این فعال صنعت فولاد افزود: ما چهارشنبه برق را قطع کردیم و شروع به صحبت با فرمانداری و … کردیم. از شرکت برق منطقه‌ای زنجان با ما تماس گرفتند و گفتند که می‌توانید ۷ مگاوات برق داشته باشید در حالی که سهمیه اختصاصی ما بنا بر قراردادی که با وزارت نیرو داریم، ۵۷ مگاوات است.

وطن پرست ادامه داد: ۹۰ درصد ظرفیت را تعطیل کردیم و فقط ۱۰ درصد را نگه داشتیم و سپس در ساعت‌های انتهایی شب چهارشنبه تماس گرفتند و گفتند که سریع این ۷ مگاوات را هم قطع کنید، این در حالی بود که ۲۰ تن مذاب به ارزش ۲۰۰ میلیون تومان داخل کوره بود و ما مجبور به خارج کردن این مواد شدیم.

وی گفت: این رفتار فقط تحکم بر صنعت است زیرا قطع برق صنعت به مثابه مرگ آن صنعت است. اصل اعتراض ما به توزیع ناعادلانه برق است چراکه در استان قزوین و زنجان صنایع فولادی هستند که برقشان قطع نشده و همچنان در حال فعالیت هستند. ما کمبود برق در کشور را قبول داریم و می‌پذیریم که مثل سنوات گذشته تعاملی کار کنیم. ولی این نوع تحکم با واحد صنعتی ما در حالی است که در چند روز اخیر که نیروگاه‌ها با کمبود سوخت مواجه شده اند و اجازه استفاده از سوخت مازوت را نیز ندارند برای اینکه به صنایع آسیب جدی وارد نشود برق واحدهای صنعتی را در اوج پیک مصرف قطع کرده و به صورت سهمیه ای و حتی تا ۵۰ درصد کاهش مصرف و یا فعالیت در شب اعلام کرده اند.

وطن پرست افزود: ۱۲۰۰ نیرو در کارخانه ما فعال هستند که ۷ خط تولید وجود دارد وقتی «تا اطلاع ثانوی» تعطیل می‌شود، جواب کارگران و ضرر و زیان روزانه ده میلیارد تومانی کارخانه را چه کسی می‌دهد؟ ظرفیت اسمی واحد ما دو میلیون تن انواع میلگرد، تیر آهن، نبشی و ناودانی است اما از چهارشنبه تا یکشنبه تعطیل بودیم و روز گذشته مدیرعامل برق منطقه‌ای زنجان به ما اجازه استفاده از ۱۲ مگاوات برق را داد که ۲۰ درصد از قرارداد ماست و از ۵ خط، یک خط تولید را فعال کردیم؛ با این حال هیچ تضمینی نیست که برق را همچنان داشته باشیم.

کد خبر 5125502

منبع: مهر

کلیدواژه: برق قطعی برق واحد صنعتی قیمت دلار ویروس کرونا قطع برق شاخص کل بورس قیمت طلا اقتصاد چین لایحه بودجه ۱۴۰۰ بانک مرکزی ایران شرکت توانیر قیمت نفت بورس تهران قیمت یورو قیمت سکه بهار آزادی اقتصاد آمریکا تا اطلاع ثانوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۲۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود

ناصر اسکندری با اشاره به اینکه ۹۴ درصد برق مورد نیاز کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی تولید می‌شود، گفت: با توجه به اینکه بخش اعظم تامین برق کشور بر عهده نیروگاه‌های حرارتی است، از این رو آمادگی کامل این واحد‌ها برای تولید برق پایدار در فصول گرم سال از اهمیت بسیار مضاعفی برخوردار است.

وی فصول گرم سال را به عنوان روز‌های اوج مصرف برق کشور معرفی کرد و گفت: همه ساله پس از عبور از فصل گرم سال و شروع مهرماه فصل تعمیراتی نیروگاه‌های حرارتی آغاز شده و بایستی تا قبل از خردادماه سال بعد به پایان برسد. چرا که از خردادماه با افزایش مصرف برق کشور بایستی نیروگاه‌ها آمادگی کاملی برای پاسخگویی به بار مصرف این بازه زمانی داشته باشند.

اسکندری تاکید کرد: در همین راستا از ابتدای مهرماه سال گذشته به منظور آماده‌سازی این واحد‌ها برای تولید انرژی پایدار در فصول گرم سال، بالغ بر ۱۰۵ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی در دستور کار قرار گرفته است که تاکنون ۹۳ هزار مگاوات از این برنامه عملیاتی شده و امیدواریم با اتمام به موقع برنامه‌های یاد شده تا نیمه اردیبهشت‌ماه بتوانیم تمامی واحد‌های نیروگاهی را برای تامین برق پایدار روز‌های اوج مصرف برق کشور در اختیار داشته باشیم.

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی یادآور شد: سال گذشته برای نخستین بار حدود ۹۷ هزار مگاوات برنامه تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی را پیش از شروع پیک مصرف برق تابستان به پایان رساندیم.

وی در پایان گفت: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته در تلاشیم تا نیمه اردیبهشت نیز با انجام ۱۰۵ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی بتوانیم رکورد جدیدی در زمینه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی به ثبت برسانیم و برق مطمئن و پایداری را برای مشترکان سراسر کشور فراهم کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • الهلال از سبیل متنفر است - تا اطلاع ثانوی
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • کنارگذرهای رودخانه خشک شیراز تا اطلاع ثانوی مسدود شدند
  • ضرورت نصب ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در صنایع تهران تا ۱۴۰۶
  • افزایش ۶ درصدی مصرف برق
  • کنارگذر‌های رودخانه خشک شیراز تا اطلاع ثانوی مسدود شدند/ شهروندان از تردد در حاشیه کنارگدر‌ها و رودخانه‌ها خودداری کنند
  • «تا اطلاع ثانوی تعطیل»، نگاهی متفاوت به انقلاب فرهنگی!
  • حضور زنان در ورزشگاه تبریز تا اطلاع ثانوی ممنوع
  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود
  • محور کلاله -گنبدکاووس (حدفاصل پل بایلر) تا اطلاع ثانوی مسدود شد