Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نماینده ولی فقیه در مازندران با تاکید بر رونق کسب و کار در واحدهای راکد صنعتی استان، گفت: جهش تولید در واحدهای صنعتی مازندران تقویت شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی صبح امروز در مراسم معارفه مدیرعامل جدید شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران  اظهار داشت: مشکلات شرکت چوب و کاغذ غم سنگینی بود و اینکه در سال جهش تولید، یک مجموعه که تولیدکننده یک کالای راهبردی است، مایه ناراحتی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امیدواریم با مدیریت جدید و توانمندی‌هایی که در مدیریت جدید سراغ داریم امیدواریم در سال جهش تولید، شاهد تحقق جهش تولید باشیم هرچند در دو سه ماه اخیر ما شاهد تحولات مثبت زیادی بودیم.

لائینی بیان کرد: چوب و کاغذ درحقیقت چشم و چراغ مردم مازندران است  و روشن بودن چراغ تولید در این مجموعه، کمک بزرگی به اقتصاد استان است  و از همه کارگران و مدیران زحمتکش این مجموعه قدردانی می‌کنم.

عضو مجمع نمایندگان استان گلستان: رونق اقتصادی و جهش تولید با ایجاد منطقه آزاد تجاری اینچه برون رقم می‌خوردراهکارهای نماینده مجلس برای کاهش قیمت مسکن/طرح جهش تولید را دنبال می‌کنیمطرح جهش تولید مسکن در دستور کار مجلسورود بسیج مهندسین قزوین برای تحقق جهش تولید / 631 واحد تولیدی عارضه‌یابی شدبررسی طرح «تامین ارز با استفاده از جهش تولید صنعت استخراج رمزارز» در مجلس5 پروژه اقتصاد مقاومتی با محوریت جهش تولید در قم اجرایی می‌شود‌

نماینده ولی فقیه در مازندران بیان کرد: مدیر اصلی در جهان خداوند است و مدیریت ما نیز باید همانند مدیریت خداوند، دانش بنیان، عدالت بنیان و اخلاق بنیان باشد و ما باید در این امر، به مدیریت خدا تاسی کنیم و ازجمله ما نیز باید مدیریت خود را دانش بنیان، عدالت بنیان و اخلاق بنیان باشد.

وی به اهمیت مدیریت در ساماندهی امور گفت: شما اگر مواد مرغوب را به آشپز ناشی بدهید، غذای نامرغوب به شما تحویل می دهد و مدیر قوی هم اینگونه می تواند کارها را تدبیر کند و مشکلات را شناسایی و کاهش دهید.

لائینی گفت: شرط اصلی مدیریت موفق در مجموعه صنایع چوب و کاغذ مازندران، مدیریت بر خود است و مدیر موفق باید از لابی‌گری‌های غلط بپرهیزد، با تلاش فراتر از وظیفه به بهره وری مطلوب برسد.

پناهیان مدیرعامل شرکت آینده پویا وابسته به بانک ملی و سهامدار اصلی مجموعه در این جلسه گفت: تنها سهامدار مجموعه یعنی شرکت آینده پویا وابسته به بانک ملی نیست بلکه مردم و ساکنان این منطقه، محیط زیست، کارگران زحمتکش همه در شمار ذینفع این مجموعه هستند اما یک ذینفع بزرگ دیگری داریم که مالک همه است و او همان خداوند توانا است. 

پناهیان گفت:افزایش بهره وری عوامل تولید  ، کلید حل مشکلات این مجموعه است و من از تمام دوستان حاضر در هیات مدیره می خواهم کار تیمی بکنند و ید واحده باشند و  اصلاح ساختار مالی شرکت و تمرکز بر سلامت سازمانی نیز موجب خواهد شد همه ذینفعان رسالت خود را به درستی انجام دهند.

وی افزود: هنر یک سرمایه گذار چینش درست مدیریتی است و اینکه افراد لایق و صاحب صلاحیت را در  مجموعه به کار بگیرد و به خاطر داشته باشد که این مجموعه یک گنج است که مورد بی مهری قرار گرفته است.

 چوب و کاغذ مازندران، مجموعه ای پیشتاز در تولید کاغذ در خاور میانه است

صفری رئیس هیئت مدیره مجموعه چوب و کاغذ مازندران نیز گفت: شرکت چوب و کاغذ مجموعه ای پیشتاز در تولید کاغذ در کشور و حتی در خاورمیانه است.

وی گفت: خوشبختانه در شرایط خوبی هستیم و با تولید بالای 11 هزار تن رکورد تولید را شکستیم و اعتماد به نفس به همه عوامل برگشته به رغم اینکه مشکلات ناشی از تحریم دشمن و فضای اقتصادی را شاهد بودیم.

صفری در مورد مشکلات چوب و کاغذ مازندران گفت:مطالبات به حق چندین ساله شرکت از سازمان جنگل ها امری است که با حضور جناب صفریان و همراهی همه مدیران استانی، تا قبل از پایان دولت باید پرداخت شود تا شاهد رفع مشکلات این مجموعه باشیم.

استمرار تولید به مدت یک سال، زیان انباشته شرکت را جبران خواهد کرد

صفریان در مراسم معارفه خود گفت: همه افرادی که در سنگرهای مختلف نظام خدمت می کنند شایسته تقدیر هستند و جا دارد من از جناب صفری که مدتی کرسی مدیرعاملی این مجموعه را عهده دار بودند، قدردانی کنم.

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم با حمایت، هدایت و دعای خیر همه شما عزیزان  بتوانم مسئولیت خطیری که امروز به من واگذار شد را به درستی به انجام برسانم.

مدیرعامل جدید شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران افزود: این مدیریت برای من فرصتی برای ادای دین من به استان و زادگاهم است و امیدوارم در انجام درست این تکلیف موفق شوم.

وی با اشاره به خطر ورشکستگی که شرکت را دنبال و  این مجموعه بززگ تولیدی را به ماده 141 نزدیک کرد، افزود: در صورت تامین نشدن مواد اولیه، ضمن تحمیل ضرر روزانه یک میلیارد تومان، احتمال ورشکستگی وجود دارد و ما برای جلوگیری از تکرار آن باید  نهایت تلاش را در افزایش تولید به انجام برسانیم.

انتهای پیام/ 681/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: چوب و کاغذ مازندران صنایع چوب و کاغذ جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۲۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری محمدعلی خزایی، رییس هیأت مدیره شرکت ماشین سازان البرز پیمان در خصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد: شرکت ماشین‌سازان البرز پیمان در دو حوزه فعالیت می‌کند. یکی از محصولات ما ربات هفت درجه آزادی است که موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان برای آن شده‌ایم. این ربات نمونه خارجی مشابهی ندارد و برای نخستین بار در سطح ایران و دنیا توسط ما ارتقا یافته است.

وی گفت: ربات مذکور در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. خوشبختانه تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ با همت نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

وی گفت: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

کد خبر 6090820

دیگر خبرها

  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • زنجیره تولید پتروشیمی‌ها باید تکمیل شود
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • تأکید نماینده ولی فقیه در لرستان بر رفع موانع تولید
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • عملکرد هلال احمر در تسکین آلام رنج‌دیدگان قابل تحسین است
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد