Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت اسیران فلسطینی در نوار غزه نسبت به سوء استفاده از اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی و بهره جویی از آن ها به عنوان "نمونه آزمایشی" برای سنجش میزان کارآمدی واکسن کرونا ابراز نگرانی کرد.

 به نقل از المیادین، عبدالناصر فروانه، مسئول پرونده اسیران اعلام کرد: هراس این را داریم که از اسیران به عنوان نمونه آزمایشی استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروانه خواهان استقرار یک کمیته پزشکی بی طرف شد که نظارت بر واکسیناسیون اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی را برعهده بگیرد.

مسئولان رژیم صهیونیستی روز یکشنبه اعلام کردند که تصمیم دارند تمامی بازداشت شدگان در زندان‌های خود از جمله اسیران فلسطینی را برای مقابله با کرونا واکسینه کنند.

عمیر اوهانا، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی قبلا گفته بود، زندانیان فلسطینی واکسینه نمی‌شوند؛ اظهاراتی که با انتقادات شدیدی روبرو شد.

باشگاه اسیران فلسطینی اعلام کرد، حدود ۴۴۰۰ اسیر فلسطینی در زندان‌های این رژیم وجود دارند که ۲۵۰ تن به کرونا مبتلا هستند.

دیده بان حقوق بشر از مسؤولان رژیم صهیونیستی خواسته بود تا واکسن‌های کرونا را برای بیش از ۴.۵ میلیون فلسطینی در کرانه باختری و نوار غزه تامین کنند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی اسیران فلسطینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۲۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • درباره یحیی سنوار رهبر حماس در غزه؛ مردی که تسلیم نمی‌شود
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • درگیری لفظی میان لاپید و وزیر شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی بالا گرفت
  • تداوم تظاهرات شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو و ادامه جنگ غزه
  • تظاهرات اعتراضی شهرک‌نشینان همچنان ادامه دارد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • گمانه زنی درباره تصمیم مهم اسرائیل برای 48 تا 72 ساعت آینده/ هیات حماس قاهره را ترک کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • خبر جدید رسانه‌های صهیونیستی درباره تصمیم نتانیاهو برای حمله به رفح
  • مشکلات جسمی اسرای فلسطینی بعد از آزادی بر اثر شکنجه در زندان