Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالغفور لیوال سفیر جمهوری اسلامی افغانستان در ایران در مراسم آموزش به کارکنان راه‌آهن افغانستان با بیان اینکه صمیمانه از اجرایی شدن این دوره‌های آموزشی و زحمتی که برای آموزش کارکنان راه آهن افغانستان کشیده‌اید، تشکر می‌کنم گفت: کارکنانی که در این دوره‌های آموزشی شرکت کرده‌اند اعلام می‌کنم که شما به یک گنجی از تجربه‌ها دست یافته‌اید و هرچه بردارید باز هم کم است و باید از دانش و تجربه‌های که در این دوره‌ها کسب کرده‌اید به سایر کارکنان هم انتقال دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

اعلام آمادگی ایران برای تکمیل راه آهن خواف - هرات در افغانستان

او با بیان اینکه برای بار سوم است که اعلام می‌کنم که راه آهن در کشور افغانستان موضوع جدیدی نیست و اکنون راه‌آهن در کشور افغانستان در مرحله جوان سازی است و آنچه که در کشور افغانستان وجود دارد یک صنعت ۱۰۰ ساله است که پیش از این مردم کشور افغانستان اقدام به راه‌اندازی آن کرده‌اند.

سفیر کشور افغانستان توضیح داد: بعد از استقلال افغانستان خط راه آهن از مرکز کشور کابل به دار المقام رسید.

لیوال با بیان اینکه زمانی که افغانستان با بحران روبه‌رو شد، توسعه صنعت راه آهن افغانستان متوقف شد اظهار کرد: هم اکنون با همت مردم افغانستان همکاری دوستان و همسایگان از جمله ایران در دوره دوم احداث راه آهن و صنعت ریل افغانستان قرار داریم.

افزایش مناسبات و ترانزیت از طریق راه آهن خواف هرات

او با اشاره به اینکه کشور افغانستان به کشور‌های جنوب آسیا و آسیای مرکزی و آسیای میانه دسترسی دارد و با توسعه این کشور می‌توانیم بین کشور‌های همسایه هم ترانزیت داشته باشیم، گفت: مقام رئیس جمهور کشور افغانستان هم بر تکمیل خطوط ریلی بین افغانستان و سایر کشور‌ها تاکید داشته است.

او بیان کرد: با در نظر داشتن روابط دو کشور، پس از افتتاح راه آهن خواف-هرات در آینده با وجود راه‌های مختلف زمینی و ریلی فصل تازه‌ای از مناسبات دو کشور باز شد.

لیوال گفت: باور دارم در آینده مناسبات ایران و افغانستان از لحاظ تاریخی-اقتصادی و همچنین اقتصاد و منفعت محور برای هر دو کشور به دو فصل تقسیم می‌شود که شامل تاریخ روابط قبل از افتتاح راه آهن خواف-هرات و مناسبات اقتصادی پس از افتتاح راه آهن خواف-هرات خواهد بود.

سفیر جمهوری اسلامی افغانستان در ایران ادامه داد: خط آهن خواف-هرات حلقه وصل چند حوزه بشری در جنوب آسیا، آسیای مرکزی، شرق میانه و حتی به نظر من شرق دور است.

او بیان کرد: یکی از شعار‌هایی که رئیس جمهور افغانستان دارد این است که افغانستان حلقه وصل آسیا شود؛ ایجاد خط آهن خواف-هرات اقدام مهمی در انتقال تجارب دو کشور است.

لیوال گفت: در افغانستان تصور بر آن بود که راه آهن این کشور جوان است، اما من این را می‌گویم که این پیر صد ساله دوباره در افغانستان جوان شده است؛ ما در استقلال افغانستان پس از سال ۱۹۱۹ اولین خط آهن را در کابل داشتیم که آغاز به کار کرد و دارالامان از طریق خط آهن به کابل وصل شد.

سفیر جمهوری اسلامی افغانستان در ایران با بیان اینکه در آستانه دهه‌های قرن ۲۱ این خط‌آهن پیر صد ساله را جوان ساختیم و با همکاری ایران و ازبکستان اولین خطوط راه‌آهن را وصل کردیم تا افغانستان حلقه وصل آسیا شود، افزود: راه آهن افغانستان در آینده بسیار شبیه به راه آهن ایران خواهد شد ما ارزش‌های مشترک فرهنگی زیادی داریم و راه‌آهن هم به آن اضافه می‌شود.

لیوال با بیان اینکه به خاطر میزبانی از همکاران ما در راه آهن ایران از شما قدردانی می‌کنم، اضافه کرد: امیدوارم متخصصان ایرانی در آینده به افغانستان بیایند و با اداره جوانان راه‌آهن افغانستان همکاری کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ناوگان ریلی حمل و نقل راه آهن افغانستان راه آهن خواف هرات کشور افغانستان دو کشور خط آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۳۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن

تین نیوز

مدیرعامل کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان گفت: دومین قطار ترانزیتی افغانستان بعد از تخصیص لکوموتیو کنسرسیوم برای خروج از کشور امکان حرکت دارد که در ادامه مشروط به همکاری شرکت راه آهن جمهوری اسلامی انجام خواهد شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، اداره راه آهن افغانستان در شبکه ایکس اعلام کرده است که، دومین قطار ترانزیتی افغانستان از مسیر ایران به مقصد ترکیه آماده ی حرکت است.

این اداره با اشاره به همکاری کشورهای همسایه افغانستان آورده است: ما علاوه بر انتقال کالاها، قلب ها را نیز به یکدیگر متصل می کنیم.

این در حالی است که، اولین قطار ترانزیتی افغانستان به مقصد ترکیه در ایستگاه شمتیغ متوقف شده است.

در خصوص این موضوع «مصطفی رضایی» مدیرعامل کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان به ایراف گفت: پس از این که اولین قطار ترانزیتی افغانستان به ترکیه به دلیل ناهماهنگی شرکت راه آهن دو هفته در مرز شرقی کشور گرفتار شد، بر اساس دستور دفتر رئیس جمهور، وزیر راه و شهرسازی به موضوع ورود کرد.

وی افزود: همچنین نامه تعیین کننده نماینده ویژه وزارت راه و شهرسازی برای آغاز بهره برداری تجاری از محور ریلی خواف - هرات با پیگیری هایی که نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان و استاندار خراسان رضوی انجام دادند، تعیین تکلیف صورت گرفت.

رضایی در ادامه توضیح داد: از این رو در روزهای جاری این قطار از نقطه صفر مرزی حرکتش را به سمت مرزهای غربی کشور برای خروج به سمت ترکیه آغاز خواهد کرد.

مدیرعامل کنسرسیوم توسعه ریلی در خصوص قطارهای ترانزیتی بعدی از افغانستان که وارد ایران می شود، مطرح کرد: بعد از تخصیص لکوموتیو کنسرسیوم برای خروج از کشور امکان حرکت قطارها است که در ادامه مشروط به همکاری شرکت راه آهن جمهوری اسلامی انجام خواهد شد.

رضایی در نهایت خبر داد که در روزهای آتی دومین قطار ترانزیتی هم وارد کشور خواهد شد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • حمله گازانبری طالبان به تعهدات آبی با ایران
  • بار ترانزیتی افغانستان بدون مجوز از ایستگاه تهران عبور کرد
  • حمله گازانبری امارت طالبان به تعهدات آبی با ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • حمله گازانبری امارت به تعهدات آبی با ایران ؛ همسایه‌آزاری تمامی ندارد
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • ایران ظرفیت پذیرش مهاجرین جدید را ندارد
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟