Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@03:04:20 GMT

جدیدترین اخبار کرونا در اروپا

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۳۴۶۱۹

جدیدترین اخبار کرونا در اروپا

خبرگزاری تسنیم: کرونا و عواقب سیاسی، اجتماعی و اقتصادی آن در ابعاد بسیار گسترده در سراسر اروپا در حال گسترش است.

انگلیس دارنده بیشترین قربانیان کرونا در جهان نسبت به جمعیت

بر اساس جدیدترین اخبار کرونا در اروپا انگلیس در حال حاضر نسبت به جمعیت آن در دنیا دارنده بیشترین آمار قربانیان کرونایی است. به صورت میانگین اخیرا در هفت روز در این کشور بیش از 16.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 مرگ کرونایی به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت ثبت شده است. این نتیجه براساس ارزیابی اخیر دانشگاه آکسفورد و با استناد به داده های دانشگاه جان هاپکینز به دست آمده است. به این ترتیب انگلیس نسبت به جمعیت خود از نظر دارندگان قربانیان کرونا قبل از چک و پرتغال و قبل از آمریکا و آلمان قرار دارد.

مرگ بیش از 400 هزار نفر در اتحادیه اروپا بر اثر ابتلا به کرونا

بر اساس ارزیابی کمیسیون اروپایی بیش از 400 هزار نفر در اتحادیه اروپا در ارتباط به بیماری کرونا فوت کرده‌اند. این آمار را کمیسر بهداشت اتحادیه اروپا روز سه شنبه در پارلمان اروپا اعلام کرد.

ویروس انگلیسی اروپا را از مهار کرونا بسیار دور کرده است

وی اعلام کرد که با توجه به شیوع نوع جدید ویروس انگلیسی، اروپا از پشت سر گذاشتن این بحران بسیار دور شده است. وی در عین حال واکسن را ابزاری پر قدرت علیه این بحران ارزیابی کرده است.

سال 2020 بدترین سال برای بازار خودرو در اروپا از سال 1990

سال کرونایی 2020 برای بازار خودرو در اروپا بدترین سال از زمان ثبت سوابق این عرصه از سال 1990 بوده است. به گزارش انجمن خودروسازان اروپایی در مقایسه با سال گذشته ثبت پروانه جدید برای اتومبیل های سواری در سل 2020 با تقریبا 24 درصد کاهش به 9.42 میلیون دستگاه رسیده است.

موج دوم کرونا با محدودیت های گسترده تاثیرات زیادی در آمارها داشته است. بخصوص عدم اطمینان زیاد در بین مشتریان به دلیل عواقب شدید اقتصادی منجر به عدم تمایل آشکار برای خرید در بین آن ها شده است. در آلمان هم بازار خودرو در سال 2020 حدود یک پنجم کمتر از سال قبل فروش داشته است.

در ماه دسامبر تعداد خودروهای تازه ثبت نام شده در اتحادیه اروپا در مقایسه با این دوره زمانی در سال قبل از آن حدود 3.3 درصد کاهش داشته و به 1031 میلیون دستگاه رسیده است.

در بازارهای مهم خودروی اروپا هم وضعیت بدتر بوده و در فرانسه 12 درصد کاهش، و ایتالیا 15 درصد کاهش وجود داشته است.

هشدار مشاوران علمی دولت آلمان درباره گسترش ویروس انگلیسی

ویروس جهش یافته انگلیسی به سرعت در بسیاری کشورها از جمله در آلمان در حال گسترش است و این مسئله کارشناسان علمی در آلمان را نگران کرده و به اعتقاد آن ها برای مهار این ویروس به اقدامات فوری که به مذاق بسیاری شهروندان خوش نمی آید نیاز است.

مشاوران علمی دولت آلمان روز گذشته و در آستانه برگزاری نشست نخست وزیران ایالات و صدر اعظم آلمان برای تصمیم گیری درباره چگونگی تداوم مبارزه با بحران کرونا درباره خطرات گسترش ویروس جهش یافته انگلیسی هشدار داده‌اند.

آن ها درباره شیوع گسترده این ویروس در آلمان هشدار داده و اعلام کردند که آمار مبتلایان باید با اقدامات سختگیرانه به سرعت کاهش یابد.

"رالف آپوایلر"، مدیر انستیتو بی انفورماتیک اروپا کمبریج در این باره گفته است که ویروس جهش یافته انگلیسی می تواند حدود هشت تا شش برابر مبتلایان بیشتری را در ماه نسبت به ویروس معمولی ایجاد کند. وی تشدید محدودیت ها و واکسیناسیون سریع و تلاش برای شناسایی بهتر مبتلایان به این ویروس برای مهار آن را خواستار شده است.

"کای ناگل"، از محققان برجسته در برلین هم انتظار دارد که ویروس جهش یافته انگلیسی تا اواسط ماه مارس در آلمان شیوع پیدا کند.

اکثر شهروندان آلمانی موافق تمدید قرنطینه سراسری

نتایج یک نظرسنجی هم نشان می دهد که اکثر شهروندان آلمانی از تمدید قرنطینه سراسری برای مهار کرونا حمایت می کنند.

989 مرگ کرونایی روزانه در آلمان

انستیتو رابرت کخ آلمان هم صبح امروز از ابتلای 11369 مورد ابتلای جدید به کرونا در عرض 24 ساعت و 989 مرگ کرونایی دیگر در این کشور خبر داده است.

شکسته شدن رکورد آمار مبتلایان کرونایی جدید در اسپانیا

در اسپانیا هم شمار مبتلایان جدید کرونایی در یک آخر هفته رکورد جدید 84.287 مورد را ثبت کرده است. بر اساس اطلاعات نهادهای بهداشتی در این کشور از روز جمعه تا دوشنبه 455 نفر هم در این کشور در اثر ابتلا به کرونا جان داده‌اند.

ویروس انگلیسی به جمهوری چک هم رسید

نوع جهش یافته ویروس کرونا برای اولین بار در جمهوری چک هم دیده شده است. این خبر را نهادهای بهداشتی این کشور روز گذشته اعلام کردند.

دولت در این اوضاع تمدید وضعیت اضطراری برای مهار کرونا را در دستور کار قرار می دهد.

شیوع کرونا در خانه سالمندانی در آلمان بعد از اجرای طرح واکسیناسیون

خبرها حاکی از آن است که چند روز بعد از واکسیناسیون در یک خانه سالمندان در یکی از شهرهای ایالت اشلسویگ-هولشتاین آلمان 33 نفر در این خانه به کرونا مبتلا شدند. واکسیناسیون علیه کرونا در 9 ژانویه در این مرکز مراقبت انجام شد و اولین موارد ابتلا به کرونا هم در 13 و 14 ژانویه در این خانه سالمندان مشاهده شد.

واکسیناسیون مجدد حدود 6581 نفر در آلمان

حدود سه هفته بعد از شروع واکسیناسیون کرونا در آلمان حداقل 6581 نفر در این کشور دوز دوم واکسن کرونا را هم دریافت کردند. بر اساس اطلاعات انستیتو ابرت کخ آلمان حدود 1.1 میلیون نفر در این کشور هم دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

واکسیناسیون بیش از 4 میلیون نفر در انگلیس

وزارت بهداشت انگلیس هم شب گذشته اعلام کرد که بیش از 4 میلیون نفر تا به حال در این کشور علیه کرونا واکسینه شده‌اند.

"بوریس جانسون"، نخست وزیر انگلیس هم اعلام کرده است که محدودیت ها به صورت آرام می تواند کاهش یابد.

ابراز نگرانی وزیر بهداشت فرانسه درباره بالا بودن آمار مبتلایان

وزیر بهداشت فرانسه هم آمار مبتلایان به کرونا در کشورش را همچنان بسیار بالا و نگران کننده دانسته و اینکه آیا قرنطینه سراسری سومی وجود خواهد داشت را نامشخص اعلام کرده است.

مردم صربستان واکسن روسی را به نمونه آمریکایی ترجیح‌ می‌دهند

وزارت بهداشت صربستان اعلام کرد که اکثر شهروندان این کشور هنگام درخواست برای انجام واکسیناسیون علیه عفونت ویروس کرونا، تقاضای تزریق واکسن "اسپوتنیک-5" تولید شده در روسیه را می‌کنند.

طبق این اطلاعات، در حال حاضر 28 درصد از داوطلبان واکسینه شدن واکسن فایزر آمریکایی را انتخاب کرده و بیش از 40 درصد واکسن "اسپوتنیک-5" را انتخاب می‌کنند.

واکسیناسیون گسترده علیه بیماری کووید-19 در صربستان از تاریخ 6 ژانویه (17 دی ماه) آغاز شده است و استفاده از واکسن روسی "اسپوتنیک-5"، بدون نیاز به آزمایشات بالینی مضاعف در این کشور مورد تأیید وزارت بهداشت آن قرار گرفت.

جدیدترین آمار ابتلا به کرونا در کشورهای مهم اروپایی

بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در انگلیس 3433494 نفر به کرونا مبتلا شده و 89860 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در فرانسه هم تا به حال 2914725 نفر به کرونا مبتلا شده و 70686 نفر هم در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

در ایتالیا هم تا به حال 2390101 نفر به کرونا مبتلا شده و 82554 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در اسپانیا هم تا به حال 2336451 نفر به کرونا مبتلا شده و 53769 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در آلمان هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال 2059314 نفر به کرونا مبتلا شده و 48105 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: فردا

کلیدواژه: کرونا اروپا ویروس جهش یافته انگلیسی نفر به کرونا مبتلا شده ابتلا به کرونا آمار مبتلایان اتحادیه اروپا ویروس انگلیسی میلیون نفر درصد کاهش برای مهار تا به حال بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۴۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • پیشنهادهای بزرگ به بایرن مونیخ؛ پپ گواردیولا را برگردانید!
  • هشدارهای آمریکا درباره سفر به آلمان جدی شد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • فایننشال تایمز: اروپا نگران تشدید اقدامات «خرابکارانه و خشن» روسیه است
  • ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • آمریکا هشدار سفر به آلمان را تشدید کرد
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴
  • آلمان کاردار سفارت روسیه را احضار کرد