Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر فاطمه محمدبیگی ظهر سه شنبه در آئین رونمایی از محصولات جدید حوزه مکمل‌ها، مواد اولیه دارویی و داروی ایورمکتین و موکوسیل توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ضمن تقدیر از ستاد اجرایی فرمان امام اظهار کرد: دکتر مخبر در رئیس ستاد اجرایی فرمان امام به همراه خانواده و مجموعه جهادی ستاد برکت و شرکت‌های دارو سازی که امروز ما در مراسم رونمایی از داروهای آنها حضور داریم موفق شدند تا طنین اقتدار ملی جمهوری اسلامی ایران را در جهان به صدا دربیاورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: طی بازدیدی که دیروز از ستاد اجرایی فرمان امام و نمایشگاه‌های فناوری‌ها و افتخارات انجام شد گویا روح دوباره‌ای در وجود ما دمیده و این مجموعه ستاد اجرایی امام با عملکرد جهادی و علمی خود بود که باعث شد اشتیاق ما برای فعالیت‌های بیشتر دوچندان شود.

این مسئول ابراز کرد: تولید جدید داروی ای برو تنیب با عنوان پیشگیری و درمان کرونا خود افتخار بزرگی بود که نصیب استان قزوین شد. ما در مجلس شورای اسلامی از مرداد ماه در روند این طرح قرار گرفتیم و با مراجعه به کمسیون بهداشت و تشکیل کمسیون غذا و دارو تصمیم گرفتیم که این دارو از جانب مجلس مورد حمایت قرار بگیرد.

وی گفت: سختی‌های بسیاری در این مسیر وجود داشت که تلاش‌های شبانه روزی این تیم برای برطرف کردن مشکلاتی نظیر واردات مواد اولیه، مشکلات گمرک، مشکلات سازمان غذا و دارو قابل تحسین است ما نیز در مجلس با برگزاری جلسات متعدد و تماس‌های مکرر از دولت و وزیر بهداشت خواستیم که از داروهایی که در داخل کشور برای مبارزه با کرونا تولید می‌شود به طور ویژه حمایت کنند.

محمدبیگی تصریح کرد: در حین ساخت داروی ایورمکتین و موکوسیل در کشور متوجه ورود نوع خارجی این دارو به کشور شدیم که من در اینجا از مسئولین مربوطه تقاضا دارم با رونمایی از این دارو در کشور از ورود داروهای مشابه به کشور جلوگیری کنند.

وی افزود: حمایت مسئولین در خصوص تولید داروی ایرانی باعث شد تا چرخه تولید دارو در کشور به همت ستاد اجرایی فرمان امام و شرکت‌های مربوطه ایجاد شود.

این مسئول بیان کرد: امید است تولید این دارو به مردم این و سایر کشورها همسایه توزیع شود و شعله ویران‌گر بیماری منحوس کرونا به خا موشی بگراید.

کد خبر 5125959

منبع: مهر

کلیدواژه: قزوین نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره بنیاد برکت ویروس کرونا کرمانشاه خطبه های نماز جمعه شیراز آمار کرونا ایام فاطمیه عکس استانها شهرکرد شهرستان کرج گرگان بوشهر عزاداری شهادت حضرت فاطمه الزهرا س شهادت حضرت زهرا س شیوع کرونا ستاد اجرایی فرمان امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۵۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲

رئیس اداره پایش و تامین زنجیره تامین داروی سازمان غذا و دارو گفت: متفورمین مصرفی بیماران مبتلا به دیابت با بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون عدد فروش، پرمصرف‌ترین داروی کشور در سال گذشته بود.

به گزارش ایسنا، محمدحسین متولی با بیان این مطلب اظهار کرد: پرفروش‌ترین داروها از لحاظ تعدادی در سال گذشته به ترتیب متفورمین با ۲ میلیارد و ۲۰۹میلیون عدد، ادالت‌کلد با یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و ۷۶۳ میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون عدد، فاموتیدین با یک میلیارد و ۲۳۱ میلیون عدد بوده است.

وی افزود: داروهایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم فروش قرار دارند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو، پرمصرف‌ترین داروهای تامینی سال ۱۴۰۲ از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، ادالت کلد، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده‌اند.

متولی خاطرنشان کرد: داروهای ذکر شده ۱۰ درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده اند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • ۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است
  • آمارهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها