Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها – آنطور که آمارها نشان می‌دهد حدود ۱۵ درصد مدارس استان گلستان تخریبی بوده و ۲۵ درصد نیز نیازمند مقاوم سازی است اما در شهرستان کلاله وضعیت فضاهای آموزشی چندان مطلوب نیست و با آمارهای استانی نیز فاصله دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کلاله، چندی قبل مهراله رخشانی‌مهر، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درباره میانگین سرانه فضاهای آموزشی کشور گفته بود که در سند تحول بنیادین آموزش ‌و پرورش 8.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

39 مترمربع تعریف شده است.

اما میانگین سرانه فضاهای آموزشی کشور در حال حاضر 5.21 مترمربع است و هم‌اکنون نیز 10 استان کشور از جمله گیلان و گلستان زیرخط میانگین قرار دارند. هرچند رئیس سازمان نوسازی مدارس ابراز امیدواری کرده تا مهر 1400 سرانه فضاهای آموزشی در این دو استان هم به میانگین کشوری برسد.

در همین حال رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفته که میانگین مدارس تخریبی کشور به کمتر از 20 درصد رسیده در حالیکه این آمار در برخی استان‌ها از جمله گلستان متفاوت است و در عین حال در شهرستان‌های مختلف نیز وضعیت متفاوتی وجود دارد.

 در گلستان طبق گفته‌های مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان 15 درصد مدارس تخریبی بوده و 25 درصد نیز نیاز ویژه به مرمت دارند اما وضعیت مدارس در شهرستان کلاله هم با میانگین استانی و کشوری فاصله دارد.

جلال‌الدین تاج‌پور، مدیر آموزش و پرورش کلاله در این باره به خبرنگار تسنیم گفت: از مجموع 135 ساختمان آموزشی، فرهنگی و ورزشی این شهرستان 55 ساختمان تخریبی و نیاز به بازسازی دارد.

مدارس خشتی و گِلی استان گلستان برچیده شدپرونده مدارس خشتی و گلی در استان کرمان برای همیشه بسته شدبخاری‌های نفتی و مدارس خشتی کل استان اردبیل حذف شد

وی گفت: با مشارکت خیران مدرسه ساز و همراهی نوسازی و تجهیز مدارس، برای 14 ساختمان آموزشی مجوز تخریب و بازسازی صادر شده است.

مدیر آموزش و پرورش کلاله افزود: هم اکنون ادامه ساخت سه مدرسه با پیشرفت خوبی نیاز به تامین اعتبار دارد.

وی با اعلام اینکه 38 ساختمان آموزشی دیگر به علت خشتی آجری بودنِ سازه، نیاز به بازسازی و مرمت دارد، گفت: مکاتبات لازم برای مرمت یا  بازسازی این ساختمان‌ها انجام  شده است.

تاج پور در ادامه به آخرین وضعیت آموزشی در شهرستان پرداخت و اضافه کرد: نظارت فرآیندی از سامانه شاد توسط راهبران آموزشی، سرگروه‌های درسی و مجموعه معاونان و  مدیران مدارس انجام می‌شود.

مدیر آموزش و پروش کلاله در ادامه خاطرنشان کرد: همه تمهیدات لازم برای فعالیت حضوری آموزشی دانش آموزان در مدارس توسط معلمان با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مقابله با کرونا فراهم است؛که این امر منوط به تصمیم ستاد ملی پیشگیری و مقابله با کرونا خواهد بود.

وی گفت: در همین زمینه طی ماه گذشته 41 معلم جدیدالورود از کلاس‌های ‌آموزشی برای تدریس در پایه‌های اول تا ششم ابتدایی برخوردار شدند.

انتهای پیام/581/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فضاهای آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۵۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی آیینی در بازدید از پروژه‌های بازآفرینی شهر تبریز گفت: نوسازی ۱۵۰ هزار واحدمسکونی موجود در بافت‌های فرسوده کشور آغاز شده است.

 آیینی افزود: بر اساس برنامه ریزی انجام شده پیش بینی می‌شود از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار واحد تا پایان سال به بهره برداری برسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه کلانشهر تبریز در حوزه بازآفرینی شهری از شهر‌های برتر کشور است گفت: این شهر در این زمینه می‌تواند الگویی برای سایر کلانشهر‌ها باشد.

آیینی ادامه داد: موفقیت طرح‌های بازآفرینی شهری مانند مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز با کمک ،همراهی و همدلی مدیران شهری و استانی امکان پذیر شده است.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز نیز در این بازدید با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت پروژه مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز در راستای طرح بازآفرینی شهری گفت: طول مسیرگشایی در این طرح یک هزار و ۸۰۰ متر است و ۷۵۰ ملک واقع در مسیر این پروژه باید تملک شود.

عزتی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی این پروژه افزود: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این پروژه امسال به اتمام می‌رسد و به مسیر ایده لو متصل می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۰ هزار میلیارد ریال برای تملک اراضی واقع در این پروژه هزینه شده است اظهار کرد: این پروژه موسوم به طرح نجات تبریز است و با هدف بازگشایی، تعریض معابر و تسهیل تردد عبوری ساکنان و رفع ترافیک شهری در سه مرحله به طور همزمان اجرا می‌شود.

عزتی ادامه داد: اجرای پروژه‌های مسیرگشایی در بافت‌های فرسوده و حاشیه نشین از اولویت‌های شهرداری تبریز است و این پروژه‌ها با همراهی اعضای شورای اسلامی و نهاد‌های قضایی این شهر اجرا می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی در جریان سفر یک روزه به تبریز از پروژه بازآفرینی شهری در شهرک جوانان، احیای میدان تاریخی صاحب آباد، سکونتگاه غیررسمی حاشیه اتوبان پاسداران و پروژه‌های نوسازی مردمی و بازآفرینی پیرامون مسجد کبود و میدان شهید بهشتی تبریز بازدید کرد.

دیگر خبرها

  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی برای مدرسه غیرانتفاعی متخلف
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است/اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان در طرح‌های آموزشی بوشهر
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور