Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر مطیعی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: به تازگی خبری منتشر شده مبنی بر اینکه ۱۰ درصد از دانشجویان گوشی اندروید ندارند. این آمار بر اساس یک مطالعه در سطح وزارت علوم ارائه شده و متولی آن صندوق نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطیعی ادامه داد: این تحقیق که وزارت علوم انجام داده است یک تحقیق جامع بوده و در آن حدود یک تا دو سوال درباره میزان دسترسی به ابزار الکترونیکی از دانشجویان برای برخورداری از آموزش مجازی پرسیده شده است. 

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: از کل پاسخ دهنگان به این پرسشنامه بین ۶ تا ۸ درصد اعلام کرده بودند که به گوشی و رایانه دسترسی ندارند.

به گفته این مقام مسئول، نتایج حاصل با شرکت همه دانشجویان کشور نبوده است و این میزان عدم دسترسی به ابزار الکترونیک مختص تعداد دانشجویان بوده که در این تحقیق حضور داشته اند. این نتایج از یک تحقیق پیمایشی منتج شده و درصد خطا در آن وجود دارد.

مطیعی ادامه داد: این ۶ تا ۸ درصد دانشجویی که اعلام کردند گوشی و یا رایانه برای آموزش مجازی ندارند، ۳ هزار نفر هستند.

به گفته این مقام مسئول، صندوق رفاه دانشجویان برای کمک به دانشجویانی که به این ابزار نیاز دارند، وام می دهد.

او تصریح کرد: وام‌ دانشجویی ضروری در مواردی چون بیماری‌های صعب العلاج، تصادفات، فوت پدر و مادر، حوادث غیر مترقبه‌ای که خارج از کنترل و اراده دانشجو باشد و منجر به ایجاد خساراتی شود که زندگی دانشجویی و خانوادگی دانشجو را تحت تاثیر قرار دهد، پرداخت می‌شود. کرونا نیز یک رویداد غیرمترقبه بود و وام هایی در این زمینه به دانشجویان پرداخت می شود.

مطیعی ادامه داد: دانشجویان می توانند برای تهیه ابزار هوشمند مثل گوشی موبایل، تبلت و لپ تاپ درخواست وام کنند.

او اضافه کرد: سال تحصیلی گذشته، وام ضروری تا سقف یک میلیون پرداخت می‌شد اما در برنامه ریزی جدید بسته به شرایط بین ۳ تا ۵ میلیون وام  پرداخت می‌شود. با وجود اینکه اعتبار دانشگاه‌ها محدود است، هر دانشگاه متناسب با تعداد دانشجویان و سقف اعتباری باید وام‌ها را با اولویت بندی پرداخت کند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: بخشنامه‌ای به دانشگاه‌ها ارسال شد و به معاونان دانشجویی اعلام شد که اولویت پرداخت وام ضروری با دانشجویانی است که این وام را برای خرید ابزار هوشمند «گوشی موبایل، تبلت و لپ تاپ» جهت برخورداری از آموزش مجازی نیاز دارند.

بیشتر بخوانید

مهلت ثبت نام وام‌های دانشجویی تمدید شد تامین منابع وام ویژه دکتری با محدودیت مواجه است وام مسکن دانشجویی در تهران به ۲۵ میلیون تومان افزایش یافت مبالغ انواع وام‌های دانشجویی در نیمسال تحصیلی ۹۹-۱۴۰۰ جزییات پرداخت وام ۵ میلیونی خرید لپ تاپ و گوشی هوشمند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت علوم دانشجو صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم لپ تاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۸۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار/ این دو موبایل دیگر بروزرسانی دریافت نخواهند کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش زومیت، گوشی‌های وان پلاس ۸ و وان پلاس ۸ پرو که در سال ۲۰۲۰ معرفی شده بودند، به پایان چرخه‌ی عمر خود رسیدند. وان پلاس وعده داده بود که برای این گوشی‌ها سه سال به‌روزرسانی اندروید و چهار سال به‌روزرسانی امنیتی منتشر خواهد کرد.

طبق بیانیه‌ی رسمی، آخرین به‌روزرسانی وان پلاس ۸ دارای وصله‌ی امنیتی آوریل ۲۰۲۴ (فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۳) است و OxygenOS 13.1.0.587 را برای کاربران به‌ارمغان می‌آورد. جدیدترین به‌روزرسانی گوشی وان پلاس ثبات و امنیت دستگاه را افزایش می‌دهد. به‌روزرسانی دردسترس کاربران هندی قرار گرفته است و به‌مرور برای سایر مناطق منتشر خواهد شد.

از مشخصات وان پلاس ۸ می‌توان به صفحه‌نمایش اولد ۹۰ هرتزی، پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۶۵، دوربین اصلی و سلفی ۴۸ و ۱۶ مگاپیکسلی، باتری ۴٬۳۰۰ میلی‌آمپرساعتی و شارژ سریع ۳۰ واتی اشاره کرد. قیمت گوشی مذکور در زمان عرضه حدود ۷۵۰ دلار اعلام شده بود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899416

دیگر خبرها

  • آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید!
  • جنبش دانشجویی ضدصهیونیستی به فرانسه رسید
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • هشدار/ این دو موبایل دیگر بروزرسانی دریافت نخواهند کرد
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟