Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@00:33:58 GMT

صنایع دستی فارس صاحب برند می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۳۸۵۴۳

صنایع دستی فارس صاحب برند می‌شوند

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی فارس گفت: پس از تصویب آیین نامه حمایت از برند ملی گردشگری توسط هیأت دولت، معاونت صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اقدام به انتشار فراخوان جذب برند‌های فعال در صنایع‌دستی ایرانی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیدر علی زاهدیان نژاد با بیان اینکه این فراخوان به منظور شناسایی و طراحی بانک اطلاعاتی برند‌های این حوزه منتشر شده است، افزود: تمام افرادی که دارای برند هستند و در یک یا همه موارد تولید، توزیع و فروش صنایع‌دستی به فعالیت می‌پردازند، اطلاعات برند خود را در فرمت جدول به نشانی الکترونیکی ichtotarvij@gmail.com ارسال کنند.

او، قید معرفی برند در بخش موضوع ایمیل را ضروری دانست و تصریح کرد: اطلاعات و مشخصات برند‌های فعال در حوزه صنایع دستی ایرانی در قالب یک جدول ارسال شود که در این جدول باید نام و نام خانوادگی، رشته‌های فعالیتی، حوزه فعالیت (تولید، توزیع، فروش و صادرات)، گسترده فعالیت (استانی، منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی) تعداد شعبه نمایندگی (داخل، خارج)، محل فعالیت، آدرس وب سایت، پست الکترونکی و شماره‌های تماس به طور دقیق ثبت شود.

معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی فارس در رابطه با خدماتی که در این زمینه توسط اداره میراث فرهنگی صورت می‌گیرد، گفت: هنگامی که برند‌ها شناسایی شوند جنبه حمایتی به خود می‌گیرند واطلاعات آن‌ها، اساس کار‌ها قرار می‌گیرد به این ترتیب، معرفی برند و کمک به بازار یابی و فروش محصولات یکی از مهم‌ترین خدماتی است که به آن‌ها ارایه می‌شود.

زاهدیان نژاد ادامه داد: برند ملی گردشگری فاخر‌ترین نشانی است که به کالا‌ها و خدمات ویژه گردشگری و کسانی که در مسیر تعالی و توسعه گردشگری تلاش می‌کنند، داده می‌شود.

معاون میراث فرهنگی فارس با اشاره به اهمیت اهدای نشان برند ملی گردشگری برای کالا‌ها و خدمات گفت: با تصویب این سند وظایف و تعهدات سایر دستگاه‌های عضو شورای راهبردی برند ملی گردشگری در قبال ساخت، مدیریت، عرضه و ترویج مشخص می‌شود و اجماع بین دستگاهی برای حمایت از برند شکل می‌گیرد.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی و گردشگری صنایع دستی فارس فارس برند ملی گردشگری صنایع دستی برند ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۸۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه گردشگری فارس با اجرای کمپین کرامت مثلث نور و خلیج فارس

ایسنا/فارس مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس بر ضرورت توسعه گردشگری مذهبی در این استان تأکید کرد و گفت: با معرفی کمپین کرامت نور، گردشگری مذهبی در ابعاد ملی و بین‌المللی توسعه می‌یابد.

محمد ثابت اقلیدی امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در حاشیه مراسم رونمایی از ۵ طرح گردشگری و صنایع‌دستی استان در نمایشگاه ایران اکسپو گفت: در کلان‌شهر شیراز به‌عنوان سومین حرم اهل‌بیت (ع)، بر آن شدیم تا مسیرهای گردشگری زیارت را همانند قطب زیارت کشور در حرم امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) با هدف جذب زائر ایجاد کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس افزود: با رونمایی از کمپین مثلت کرامت نور که امروز با حضور استاندار فارس انجام شد، وارد برنامه اجرایی خواهیم شد که در فاز اول توسعه گردشگری مذهبی داخلی را دنبال خواهیم کرد و در فاز دوم به معرفی حرم مطهر شاه‌چراغ (ع) در کشورهای شیعه می‌پردازیم.

ثابت اقلیدی در خصوص کمپین کرامت مثلث نور گفت: این کمپین با رویکرد توسعه گردشگری مذهبی بین حرم‌های مطهر در سه استان فارس، خراسان رضوی و قم است.

وی همچنین با بیان اینکه یکی دیگر از کمپین‌هایی که امروز رونمایی شد، کمپین مثلت خلیج‌ فارس است افزود: این کمپین با رویکرد توسعه گردشگری دریایی و بین سه استان فارس، بوشهر و هرمزگان است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس ادامه داد: در واقع این کمپین بین دو استان دریا محور و استان فارس با قدمت تاریخی و در پس‌کرانه‌های خلیج‌فارس و وجود مراکز تجاری، خدماتی، پزشکی، طبیعی و گردشگری است.

ثابت اقلیدی اضافه کرد: این کمپین مبتنی بر بازاریابی گردشگری دریایی و دریا محور به‌عنوان یکی از فرصت‌هاست که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب نیز است و به‌صورت تکنیکال در راستای توسعه گردشگری در جنوب کشور و به‌ویژه توسعه گردشگری دریایی دنبال خواهد شد.

وی گفت: در حوزه صنایع‌دستی نیز در نمایشگاه ایران اکسپو دو غرفه مجزای صنایع‌دستی با همکاری استانداری فارس در سالن‌های ۴۱، ۴۰ و ۲۵ دائر شده است که وسعت غرفه صنایع‌دستی استان در سالن ۲۵ به بیش از صد و پنجاه متر می‌رسد که در قالب آن ۲۶ هنرمند استان بیش از ۳۰ رشته صنایع‌دستی فارس را معرفی می‌کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس در این خصوص بیان کرد: در دو غرفه سالن‌های ۲۵ و ۴۰ بحث معرفی همه ظرفیت‌های صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان فارس در ابعاد مختلف با حضور راهنمایان مترجم مسلط به زبان‌های چینی، فرانسه، روسی و انگلیسی دنبال می‌شود و مترجمین به آشنایی بازرگانان کشورهای دیگر با پتانسیل‌های فارس می‌پردازند.

ثابت اقلیدی همچنین به رونمایی کتابچه دوزبانه صنایع‌دستی استان فارس،کمپین مثلث طلایی با رویکرد مسیرهای کمتر شناخته‌شده و مقاصد گردشگری جدید بین استان‌های فارس یزد و اصفهان، سند چشم‌انداز صنایع‌دستی استان، کمپین خلیج‌فارس با رویکرد توسعه گردشگری دریایی بین استان‌های فارس بوشهر و هرمزگان اشاره کرد و افزود: بی‌تردید با اجرای این برنامه‌ها شاهد تحول عظیمی در توسعه گردشگری فارس خواهیم بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه گردشگری فارس با اجرای کمپین کرامت مثلث نور و خلیج فارس
  • استان فارس برند جهانی در عرصه صنایع دستی محسوب می‌شود
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی فارس در اکسپو تهران
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • ‌معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان