Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24 - تولید کنندگان پنبه می گویند: پتروشیمی ها مواد مورد نیاز نساجی ها را صادر می کنند و نیاز داخل تامین نمی شود، وزارت جهاد هم به دنبال افزایش تعرفه واردات پنبه است که صنعت نساجی را در تنگنا قرار داده است.

در برنامه گفت گوی ویژه خبری امشب که با حضور نماینده وزارتخانه های جهاد کشاورزی، صمت، تولید کنندگان، پتروشیمی و بورس برگزار شد به مشکلات تولید پنبه و صنایع نساجی کشور اشاره شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این برنامه نمایندگان صنایع از کمبود مواد اولیه یعنی پنبه و نیز مواد پتروشیمی اشاره کردند که تولید پنبه در داخل کافی نیست و برای واردات هم تعرفه بسته می شود همچنین پتروشیمی هم به جای تامین نیاز صنایع، مواد اولیه نظیر پلی استر را صادر می کنند.نماینده وزارت صمت هم از تلاش وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش تعرفه واردات پنبه به رغم گلایه تولید کنندگان و نیز مخالفت کمسیون ماده یک با افزایش تعرفه در جلسه دیروز خبر داد.افسانه محرابی مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صمت در ابتدای این برنامه با اشاره به اینکه تولید پنبه کشور ناکافی است، گفت: سال گذشته 98 هزار تن واردات پنبه داشتیم و 60 هزار تن در داخل تولید شد بنابراین بخش تولید داخل باید تلاش بیشتری در این زمینه بکند.

به گزارش فارس علیمردان شیبانی عضو هیئت مدیره صنایع نساجی هم درباره اینکه چرا تولید پنبه از مسیر دهه های رشد خود عقب نشینی کرده گفت: سالانه 270 هزار تن پنبه صادر می کردیم اما اکنون  تولید پنبه در بهترین  حالت 50 تا 60 هزار تن است و مسئولان وزارت جهاد باید توضیح دهند که این عقب ماندگی به چه دلیلی بوده است.ابراهیم هزار جریبی مجری پنبه کشور که نماینده وزارت جهاد در این برنامه بود در باره دلیل عقب ماندگی تولید و افزایش واردات گفت: میانگین واردات کشور 60 هزار تن است و در سال گذشته به دلیل پیش بینی مسائل تحریم افزایش واردات داشتیم.وی واردات، نگاه به خارج به جای داخل و نبودن حمایت ها از این محصول استراتژیک در سال های گذشته را  اعامل اصلی کاهش تولید خواند و گفت: اکنون اتفاقات خوبی در این محصول صورت گرفته و  سطح زیر کشت به 70 هزار هکتار رسیده و در حقیقت کاهش سطح کشت متوقف شده است و برنامه ریزی برای تولید در وزرات جهاد کشاورزی وجوددارد.هزار جریبی با بی ان اینکه حرکت رو به رشد در تولید پنبه آغاز شده است گفت: تولید پنبه که به  40 هزار تن هم رسیده بود اکنون به 70 هزار تن رسیده  و پیش بینی تولید هم 80 هزار تن در سال جاری است و سطح کشت هم قرار است به 120 هزار هکتار برسد.علی جدی نایب رئیس کمیسیون صنایع ومعادن هم درباره کمبود پنبه داخل کشور گفت: برنامه حمایتی برای تولید پنبه از تولید کنندگان وجود ندارد و به همین دلیل کشاورزان رغبتی برای تولید ندارند.سید رضا قاسمی شهری مدیرعامل شرکت پتروشیمی شهید تند گویان گفت: 394 هزار تن داشتیم که بیش از 400 هزار تن به بورس عرصه کردیم یعنی 104 درصد عرضه شد اما صنایع پایان دستی نیاز را تعیین می کنند.حرابی مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صمت گفت: طرح افق راه اندازی شده که تولید کنندگان و خریداران این مواد اولیه آنجا نیاز خود را تامین می کنند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: تولید کنندگان صنایع نساجی تولید پنبه وزارت جهاد هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۸۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره تولید پتروشیمی‌ها باید تکمیل شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرتضی شاهمیرزایی معاون وزیرنفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در مراسم امضای تفاهم نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: کاری که امروز انجام می‌شود این است که کمک کنیم سال جاری را با نام جهش تولید و به رسم آن برگزار کنیم. شرکت‌های پتروشیمی باید محاسبات لازم را داشته باشند و بدهی‌های خود را مطابق تعهدات و سر موقع پرداخت کنند.

وی تصریح کرد: صنعت پتروشیمی به عنوان یک راهبرد کشور شناخته شده است و برای جبران کمبودی که در این زمینه وجود داشت، بخش خصوصی وارد سرمایه گذاری در بخش بالادستی شد. ظرف سه سال آینده مجموع گاز‌هایی که شرق و غرب کارون است را جمع آوری می‌کنیم و از هدر رفت آنها جلوگیری خواهد شد.

معاون وزیر نفت گفت: مهمترین راهبرد صنایع پتروشیمی تکمیل زنجیره است و ما باید خود را از خفت خرید برخی مواد اولیه که تا تنی ۶ میلیون دلار هم قیمت می‌خورد خلاص کنیم.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • صنایع نساجی هلال احمر ایران
  • زنجیره تولید پتروشیمی‌ها باید تکمیل شود
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور