Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهبر جریان صدر عراق در واکنش به تعویق انتخابات زودهنگام عراق و موکول شدن به دهم اکتبر آتی، اعلام کرد: «اگر عمری باشد.. اجازه نخواهم داد بار دیگر انتخابات به تاخیر افتد.» به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «مقتدی الصدر» رهبر جریان صدر که پیشتر درباره پیشنهاد کمیساریای عالی انتخابات برای به تاخیر افتادن زمان برگزاری انتخابات زودهنگام گفته بود که امیداور است این پیشنهاد به دلایل فنی واقعی ارائه شده باشد، در پی اعلام رسمی تاریخ جدید انتخابات پارلمانی عراق نیز طی پستی در توئیتر واکنش نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی نوشت: «اگر عمری باشد.. اجازه نخواهم داد که بار دیگر انتخابات به تاخیر افتد.. طی این مدت همه باید با روحیه‌ای ملی، برای برگزاری موفق و تکمیل [پروسه]آن به بهترین شکل ممکن و توقف درگیری‌ها و مشاجرات تلاش کنند.»

مقتدی الصدر تاکید کرد: «باید بسیار مراقب بازی فاسدان و توطئه‌های آن‌ها چه در خصوص قانون انتخابات یا دخالت در کار کمیساریای یا هر امری که به ضرر ملت تمام شود، باشیم.»

رهبر جریان صدر پیشتر گفته بود: «امیدواریم که پیشنهاد کمیساریای انتخابات یک پیشنهاد کاملا فنی به منظور اتمام کلیه سازوکار‌های انتخاباتی و برگزاری آن با اقداماتی قابل قبول باشد. همچنین امیدواریم که [این امر]به دور از دخالت‌های سیاسی، حزبی، فرقه‌ای و قومی باشد.»

وی افزود: «لذا اگر تعویق انتخابات به دلایل فنی [واقعی]باشد ما نیز به آن اذعان خواهیم داشت، اما در غیر این صورت باید منتظر تصمیم ما باشید… تا این آخرین به تاخیر افتادن انتخاباتی باشد که دولت بر برگزاری آن به منظور جلوگیری از فساد، ظلم، اشغالگری و عادی سازی روابط وعده داد.»

کابینه عراق دیروز (۱۹ ژانویه)، روز دهم ماه اکتبر سال جاری میلادی (۱۸ مهر ماه سال ۱۴۰۰) را به عنوان موعد انتخابات زود هنگام عراق اعلام کرد. این در حالی بود که پیشتر «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق ششم ژوئن آینده (۱۷ خرداد) را زمان برگزاری انتخابات پارلمانی تعیین کرده بود، اما کمیساریای عالی انتخابات برگزاری انتخابات در این تاریخ را مقدور ندانست و پیشنهاد ۱۶ نوامبر (۲۵ آبان) را طرح کرد، اما در نهایت تاریخ ۱۰ اکتبر به عنوان موعد برگزاری انتخابات زودهنگام اعلام شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انتخابات عراق مقتدی صدر رهبر جریان صدر انتخابات زودهنگام برگزاری انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۹۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برگزاری دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۲۱ اردیبهشت

 

تابناک _ بر اساس اعلام ستاد انتخابات کشور، تبلیغات دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است. در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است.

کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند.

برای دومین دور از انتخابات مجلس دوازدهم  حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در نظر گرفته شده است که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود.

عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزدها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

دیگر خبرها

  • فراهم شدن تجهیزات الکترونیکی برگزاری انتخابات در خرم‌آباد
  • تجهیزات الکترونیکی برگزاری انتخابات در خرم‌آباد فراهم است
  • جزئیات برگزاری دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۲۱ اردیبهشت
  • جزئیات جدید از برگزاری انتخابات اردیبهشت ۱۴۰۳
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • آمادگی شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • واکنش مقتدی صدر به تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا
  • تقدیر از مجریان برگزاری انتخابات در فیروزکوه
  • حمایت مقتدی صدر از تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا
  • جزئیات جدید درباره دور دورم انتخابات مجلس /انتخابات در این حوزه ها، الکترونیکی نیست