Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل نجار روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از طرح تغذیه مصنوعی سفره های زیر زمینی دشت هشتگرد استان البرز افزود: این طرح اقدامی موثر و ستودنی در کنترل سیلاب و تغذیه  مصنوعی آب

سفره های زیر زمینی به شمار می رود.

وی ادامه داد:  اگر چه این طرح هنوز تکمیل نشده اما اجرای بخش عمده آن موجب شده تا تنش آبی در روستاهای اطراف دشت هشتگرد شهرستان ساوجبلاغ  برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجار گفت :  بحث کنترل سیلاب ها و تغذیه مصنوعی  سفره های زیر زمینی کاری ارزشمندی بوده و در اجرای آن حوضچه های بتنی احداث شده است.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور بیان داشت: سفره های زیرزمینی دشت هشتگرد با وجود اینکه ۲۷ میلیون مترمکعب آب افت داشته است اما اکنون این مشکل درحال برطرف شدن است.

وی بیان داشت : حدود ۱۹ میلیارد تومان برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی دشت هشتگرد از ستاد مدیریت بحران کشور در خواست اعتبار شده که ضمن موافقت با آن، اسناد این درخواست را برای تامین بودجه به دولت پیشنهاد داده ایم.

وی با بیان اینکه اجرای طرح های پیشگیرانه نقش موثری در کاهش خسارات احتمالی ناشی از حوادث مختلف دارد ، گفت : کمترین هزینه در این بخش بیشترین فایده را برای کشور دارد.

دشت هشتگرد شهرستان ساوجبلاغ در پایین دست رودخانه بزرگ کردان قرار دارد که در سال های پربارش طغیان این  رودخانه  سبب آسیب به واحدهای مسکونی و صنعتی منطقه می شد ضمن آنکه برداشت بی رویه آب از سفره های زیر زمینی این دشت ، خسارات زیادی به این منابع آبی وارد کرده است.

طرح تغذیه مصنوعی دشت هشتگرد از سال آبی ۹۱- ۹۰  توسط شرکت آب منطقه ای استان البرز آغاز شده و تاکنون ۳۰ میلیارد تومان هزینه در برداشته است.

همانطور که اشاره شد اجرای بخش عمده این طرح تاکنون نقش موثری در کنترل سیلاب ها و تزریق آب های سطحی به سفره های زیر زمینی منطقه داشته است.

طرح تغذیه دشت هشتگرد دارای دریاچه های مصنوعی ، کانال های هدایت آب و بندهای خاکی و بتنی انحراف آب رودخانه کردان است .

دشت هشتگرد از توابع شهرستان ساوجبلاغ یکی از مناطق حاصلخیز کشاورزی و تولیدی استان البرز محسوب می شود.

برچسب‌ها اسماعیل نجار ساوجبلاغ شهرجدیدهشتگرد توسعه ایران سفره آب زیرزمینی جهش تولید مدیریت بحران شرکت آب منطقه ای استان البرز پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اسماعیل نجار ساوجبلاغ شهرجدیدهشتگرد اسماعیل نجار ساوجبلاغ شهرجدیدهشتگرد توسعه ایران سفره آب زیرزمینی جهش تولید مدیریت بحران شرکت آب منطقه ای استان البرز اخبار کنکور سفره های زیر زمینی تغذیه مصنوعی استان البرز دشت هشتگرد طرح تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۲۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این فناوری زمین را از گزند سیارک ها حفظ می کند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپیس، الگوریتم جدید هوش مصنوعی ردیابی سیارک، به نام Tracklet-less Heliocentric Orbit Recovery یا THOR، بیش از ۴۰۰ هزار تصویر آرشیوی از آسمان شب را بررسی کرد که توسط آزمایشگاه ملی تحقیقات نجوم نوری مادون قرمز (NOIRLab) نگهداری می شد. این الگوریتم برای انجام کار خود به ۵ رصد در طول ۳۰ روز از یک بخش خاص از آسمان نیاز دارد و آموزش داده شده است تا ۱.۷ میلیارد نقطه نوری را تنها در یک تصویر در هر فضا تجزیه و تحلیل کند.

ستاره شناسان همچنین از هوش مصنوعی برای بهبود کیفیت تصویر و تجزیه و تحلیل عکس های فضایی استفاده می کنند. برخی از هوش مصنوعی حتی ممکن است به نجات زمین از یک سیارک فاجعه آمیز کمک کند. اگرچه دانشمندان زمان زیادی را صرف جستجوی سیارک ها در فضا، از جمله در منظومه شمسی کرده اند، اما یافتن برخی از آنها بسیار چالش برانگیز است.

یک الگوریتم جدید هوش مصنوعی حدود ۲۷۵۰۰ سیارک را در عکس‌های تلسکوپ موجود در معرض دید قرار داده است. الگوریتم هوش مصنوعی به دانشمندان کمک می کند تا سیارک ها را ردیابی کنند که برخی از آنها ممکن است روزی با زمین برخورد کنند. بسیاری از سیارک‌های جدید در کمربند سیارکی بین مریخ و مشتری قرار دارند.

دانشمندان در حال حاضر بیش از ۱.۳ میلیون سیارک را در این بخش از منظومه شمسی یافته اند، اما به نوعی، با وجود اینکه در عکس های تله فوتوی قدیمی قرار داشتند، هنوز نزدیک به ۳۰۰۰۰ مورد از آنها پیدا نشده بود. از این سیارک‌ها که در طی حدود ۵ هفته یافت شده‌اند، ۱۵۰ سیارک مسیرهایی دارند که می‌توانند آنها را به مدار زمین هدایت کنند، اگرچه به نظر می‌رسد هیچ کدام قرار نیست به این سیاره برخورد کنند.

بیشتر بخوانید:

پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید

با این حال، با توجه به اینکه یک سیارک می تواند آسیب قابل توجهی به زمین وارد کند اطلاع قبلی ضروری است.

کد خبر 849482 برچسب‌ها ناسا کره زمین هوش‌ مصنوعی نجوم - سیاره - ستاره فضاپیما - کاوشگر

دیگر خبرها

  • ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان
  • این فناوری زمین را از گزند سیارک ها حفظ می کند
  • فاضلاب خانگی عامل ریزش قنات‌ و فرونشست زمین در یزد است
  • واقعیت فرونشست زمین در دریاچه مهارلو از دریچه دوربین مهر؛
  • گفتگو با با تولیدکننده خلاق گلاب در رادیو
  • فرونشست در اصفهان و خوزستان به بیش از ۷تا۱۰ سانتی متر رسید
  • محوطه جهانی نقش‌رستم به‌دلیل فرونشست تعطیل شد | مدیر پایگاه میراث جهانی تخت‌جمشید: فرونشست نقش رستم بحرانی تر از تخت جمشید است
  • برگزاری مراسم عزاداری در ساوجبلاغ
  • یک مقام مسئول: ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد
  • ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد