Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام محمد قمی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه ظرفیت‌های خوبی در کشور در مقوله تبلیغ و ترویج دین مبین اسلام و معارف وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به ۹۳ هزار هیئت مذهبی اشاره کرد، تاکید کرد: ۱۲ هزار خانه قرآنی شهری و روستایی از دیگر مسائلی هستند که با برنامه‌ریزی بر روی آنها می‌توان به موفقیت‌های بزرگی دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امروز ۲۰۰ دبیرستان معارف در کشور مشغول به فعالیت است، بیان کرد: اشاعه و گسترش این زیرساخت‌ها که به تربیت نسل جوان متدین و انقلابی منجر می‌شود، همکاری بین دستگاهی به خصوص با وزارت آموزش و پرورش را می‌طلبد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه به مقوله هیئت‌های مذهبی اشاره کرد و گفت: هیئت‌ها به واقع یکی از بزرگترین داشته‌ها و ظرفیت‌های فرهنگ دینی هستند که نقش مهمی در ترویج فرهنگ دارند و از سوی دیگر در این جنگ سنگین تمام عیار دشمنان در جبهه فرهنگی نیز نقش آفرین هستند.

قمی با بیان اینکه امروز جنگ، جنگ روایت‌ها است و لذا می‌بایست هیئت‌های مذهبی به این موضوع توجه بیشتر داشته باشند، بیان کرد: سازمان تبلیغات نیز به عنوان خادم در کنار هیئت‌ها که خاستگاهشان مردم است، ایستاده و هر اقدامی را که از دستش برمی‌آید انجام می‌دهد.

وی هیئت‌های مذهبی و مؤسسه‌های قرآنی شهری و روستایی را بزرگترین گروه‌های مردمی دانست و تاکید کرد: جنگ امروز شرایطی را پدید آورده که باید آرایش جدید را نیز اتخاذ کرد که در این آرایش جدید نیروهای مردمی تحت هر عنوان، دارای اهمیت هستند.

کد خبر 5126337

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان تبلیغات اسلامی حجت الاسلام محمد قمی هیات مذهبی ویروس کرونا شیراز کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شهرکرد گرگان بوشهر ایام فاطمیه عکس استانها شهرستان کرج شیوع کرونا عزاداری شهادت حضرت فاطمه الزهرا س شهادت حضرت زهرا س هیئت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۳۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، آیت الله محمدی لائینی دراین نشست افزود: لایه اول فرهنگ همان باور است، روزانه باید باور‌ها و ایمان خودمان را قوی کنیم؛ ضعف معرفت و باور دینی اولین مسئله در حوزه فرهنگ عمومی است.

وی گفت:امیدواریم که جلسه شورای فرهنگ عمومی به خروجی مطلوب ولو سی‌درصدی برسد، قلیلی که در حال تقلیل نباشد و در حال تکثیر باشد خوب است، مثلا همین مسئله‌های زاد و ولد و ازدواج.که نیازمند توجه بیشتر است.

آیت الله لائینی تصریح کرد: تولید انسان در کنار صنعت و کشاورزی مهم‌تر و  پاشنه‌آشیل‌های جدی امزوز کشور است، یکی از مشکلات دستگا‌ه‌های اجرایی ما این است که مسئولینش این را باور ندارند مثلا در بحث رعایت پوشش، آنها را هم باید به این اصول فرهنگی با برگزاری کلاس و دوره باورمندتر کرد.

وی تاکید کرد: به فرموده مقام معظم رهبری، تعاونی‌ها، دانش‌بنیان، صنایع خانگی، کشاورزی و ... حوزه‌های مشارکت مردم است، سال گذشته سال مانع‌زدایی بود قطعا اول موانع یا گره‌های سر راه حرکت ماشین اقتصاد و تولید را مشخص کردید، برداشتن آن موانع خودش اولین عامل برای جهش تولید است.

دیگر خبرها

  • ورزش باستانی ترویج فرهنگ پهلوانی و جوانمردی
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت
  • اسم گذاری ۱۷ شوال به عنوان روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای
  • تأکید بر حفظ فرهنگ ایرانی اسلامی و ترویج  فرهنگ حجاب و عفاف در مهاباد
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی
  • باغچه‌های سلامت خانگی راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم
  • تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • ترویج فرهنگ حفاظت از زمین پاک در بین دانش آموزان