Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست یزد گفت: مرکز مجهز پایش سیستماتیک آلایندگی هوا در آینده نزدیک در این استان راه اندازی و اطلاعاتی تکمیلی و زمان افتتاح آن متعاقبا اطلاع رسانی می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ "نیره پور ملائی" مدیرکل حفاظت محیط زیست یزد صبح امروز چهارشنبه در گفت و گوی مجازی با خبرنگارانبه مناسبت هفته هوای پاک  با بیان اینکه اجرای قانون هوای پاک نیازمند مشارکت همگانی است ،اظهار کرد: قانون هوای پاک برای ۱۷ وزارتخانه‌ و دستگاه‌  اجرایی وظایفی را تعریف کرده است که باید اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی خاطرنشان کرد: محیط‌زیست تنها متولی هوای پاک نیست، لازم است برای حفظ محیط و هوای پاک همه بخش‌ها و مردم همکاری کنند.

پور ملائی با اعلام اینکه بیشترین آلایندگی زیست محیطی استان مربوط به حوزه جغرافیایی دشت  یزد - اردکان است، در خصوص علت آن اظهار کرد : توسعه نامتوازن ناشی از استقرار کارخانه های فولاد و کاشی، واقع شدن در کریدور شاهراه اقتصادی شمال - جنوب و تردد زیاد ناوگان حمل و نقل سنگین  است که مشکلات زیست محیطی زیادی را ایجاد کرده است. 

مدیرکل حفاظت محیط زیست یزد، با اشاره به کانون‌ اصلی تولید گرد و غبار در دشت یادشده اظهار کرد: با توجه به بادهای غالب استان آلودگی در شهرهای یزد، اشکذر، اردکان و میبد دیده می شود.

وی  اقدام محیط زیست در خصوص کنترل آلایندگی‌ها را در سه حوزه نظارتی، اصلاحی و اقدامات آمایشی اشاره کرد و گفت: هم اکنون مجوز استقرار صنایع در دشت یزد _ اردکان صادر نمی‌شود. 

پورملائی با اشاره به افزایش سه برابری نظارت‌ها و پایش‌های شبانه از صنایع با وجود محدودیت نیروی انسانی و واحدهای متعدد صنعتی استان از سال ۹۷ تاکنون، گفت: اگر تعهد مسوولان صنایع در خصوص کنترل آلایندگی‌ها نباشد، کار سخت است،

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان یزد، اظهار امیدواری کرد که صاحبان صنایع به حوزه محیط‌ زیست و انسان سالم به عنوان محور توسعه پایدار توجه بیشتری داشته باشند.

وی ادامه داد: متاسفانه مسوولان تعدادی از صنایع استان به تعهد زیست محیطی خود عمل نمی کنند. 

 به گفته مدیرکل حفاظت محیط زیست یزد از ابتدای سال ۱۳۹۹ تاکنون ۴۸۶ مورد اخطار برای صنایع آلاینده استان صادر و در سامانه ثبت که بیشتر منجر به اصلاح آلایندگی‌ها شده است.

وی خاطرنشان کرد: از این تعداد، مسوولان ۱۶۲ واحد به تعهد اجتماعی خود عمل نکردند و در لیست واحدهای آلاینده استان قرار گرفتند. 

پور ملائی با اشاره به استقرار ایستگاه سنجش آلایندگی هوا در برخی مناطق استان تاکید کرد: دیماه سال ۹۹ ،شهر اردکان ۱۶ روز و میبد ۱۰ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس داشت ولی شهر یزد روز ناسالمی را در این ماه نداشته است.

وی یادآور شد : از سه هزار واحدی تولیدی و صنعتی استان ۸۰۰ واحد آن براساس فاکتورها و دستورالعمل های مربوطه مشمول پایش زیست محیطی تشخیص داده شد که هر سه ماه عملکرد این واحدها از سوی بازرسان رصد می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست  یزد، افتتاح سامانه کنترل آلودگی هوا در صنایع فولاد و واحد سنگ شکن کاشی، وبینار مشترک با دانشگاه علوم پزشکی ، وبینار آموزشی خبرنگاران، برگزاری مسابقه زیست محیطی در فضای آموزشی شاد را از برنامه های هفته هوای پاک عنوان کرد.
 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حفاظت محیط زیست یزد استان استان یزد مدیرکل حفاظت محیط زیست یزد زیست محیطی هوای پاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۶۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم

ایسنا/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از ثبت اولین مشاهده‌ گونه با ارزش و نادر پلنگ ایرانی در سال ۱۴۰۳ توسط عکاسان حیات وحش با هماهنگی این اداره کل در زیستگاه‌های استان خبر داد.

علی سالاروند امروز (دهم اردیبهشت ماه) گفت‌: با ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شده سفیدکوه خرم‌آباد توسط عکاسان حیات‌ وحش با هماهنگی اداره کل حفاظت محیط زیست استان، اولین حضور این گونه ارزشمند در مناطق حفاظت‌شده استان در سال ۱۴۰۳ تایید شد.

وی ادامه داد: وجود پلنگ به‌عنوان گونه چتر یا سایبان Umbrella Species یا به عبارتی جانوری که حضورش در یک محیط برای سایر گونه‌ها جنبه حمایتی دارد، نشان‌دهنده پویایی آن زیست‌بوم و تکمیل زنجیره غذایی منطقه و زیستگاه‌ است.

وی با تقدیر از خدمات محیط‌بان‌ها، بیان کرد: دستیابی به این سطح امنیت در مناطق تحت مدیریت اداره‌ کل حفاظت محیط زیست استان در وهله اول حاصل برنامه‌ریزی و تلاش شبانه‌روزی محیط‌ بان خدوم در حفاظت از محیط زیست استان و در وهله دوم هوشمندسازی مناطق حفاظت‌شده و استفاده از فناوری‌های نوین است که نتیجه آن، ارتقای امنیت و افزایش مشاهده تعداد گونه‌های حیات وحش در مناطق حفاظت‌شده استان در دو سال گذشته بوده است.

سالاروند توضیح داد: در ایران ۱۰ گونه گربه‌سانان وجود داشته که با انقراض شیر ایرانی و ببر مازندران، این تعداد به هشت گونه کاهش یافته و از هشت گونه گربه‌سانان کشور تاکنون پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده که نشان‌دهنده غنای تنوع زیستی استان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اضافه کرد: پارسال سه قلاده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های استان لرستان مشاهده و ثبت شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  • وصول عوارض آلایندگی محیط‌زیست در استان سمنان پیگیری شود
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود