Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-نماینده مردم حوزه مرکزی هرمزگان در مجلس گفت: در صورت کمک دولت و وزارت جهاد کشاورزی به روستاییان هرمزگان و رفع مشکلات آنها، اقتصاد کشاورزان این استان متحول می‌شود. - اخبار استانها -

احمد مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بندرعباس با اشاره به دیدار روز گذشته خود با وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: با درخواست بنده نشستی سه ساعته با کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی به همراه معاونین این وزارتخانه و روسای سازمان دامپزشکی و شیلات ایران و مدیرعامل بانک کشاورزی برگزار و مسائل و مشکلات کشاورزان و تولیدکنندگان محصولات دامی هرمزگان بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: هم اکنون که تمام کشور با مشکل سرما و توقف تولید محصولات کشاورزی مواجه هستند، روستائیان هرمزگانی در حال تامین محصولات کشاورزی خارج از فصل و تامین نیازهای بازار هستند. 

وی افزود: اما عدم سرمایه گذاری مناسب در بخش زیرساخت‌های کشاورزی و استفاده از شیوه‌های سنتی تولید موجب شده بخش از اعظمی از پتانسیل تولید محصولات کشاورزی، دامی و شیلاتی در هرمزگان بلااستفاده بماند.

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت: به بیش از 750 روستای حوزه انتخابیه سفر کرده‌ام، از نزدیک مشکلات کشاورزان و روستائیان را دیده‌ام با توانمندی‌های هر روستا و موانع و مشکلات پیش روی تولیدکنندگان روستایی آشنا هستم. 

مرادی تصریح کرد: همه این موارد را به تفکیک هر منطقه دسته بندی کرده‌ام که در صورت رفع این مشکلات، اقتصاد روستایی و مشکل بیکاری در روستاها شاهد تحول چشمگیری خواهد بود. 

وی اظهار کرد: لذا از دولت و مجموعه جهادکشاورزی انتظار می‌رود بر اساس وظایف ذاتی مشکلات روستاهای هرمزگان در این بخش را پیگیری و برطرف کنند. 

نماینده مردم حوزه مرکزی هرمزگان در مجلس گفت: در این نشست موضوعات مختلفی مورد بررسی قرار گرفت که از آن جمله می‌توان به بحث در خصوص راهکارهای توسعه پرورش ماهی در قفس در محدوده سواحل استان، تقویت تعاونی‌های صیادی، جلوگیری از هدر رفت آب از طریق ایجاد سدهای آبخیزداری و تامین لوله‌های آبرسانی به مزارع کشاورزی اشاره کرد. 

وی ادامه داد: احیا چشمه‌ها و قنوات، تسریع در تکمیل و بهره برداری از سد زاکین، رفع مشکلات سایت‌های پرورش میگو، احداث موج شکن جهت صیادان قشمی، احداث جاده‌های بین مزارع، حمایت از صادرات و صنایع تبدیلی و نرخ گذاری بر محصولات کشاورزی دیگر مباحث مهمی بود که در این نشست بررسی و راهکارهای آن مورد بحث و گفتگو با وزیر و معاونین این وزارتخانه قرار گرفت.

ارزیابی خسارت سرمازدگی محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان ؛ بیشترین خسارت نصیب دلگان شدضرب‌الاجل دادگستری به جهاد کشاورزی برای حل اختلاف 50 ساله با روستای شریف‌آباد ابهرسرمایه‌گذاری 570 میلیارد ریالی طرح‌های صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی در استان هرمزگان‌

انتهای پیام/864/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محصولات کشاورزی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۶۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر، پاکستان کشوری با جمعیت ۲۳۵ میلیون از بین کشورهای همسایه ایران بازار بزرگی برای بحث صادرات دارد. به طوری که آمار واردات محصولات کشاورزی این کشور سال گذشته بیش از ۱۱ میلیارد دلار بوده و سهم ایران از این بازار ۴۳۷ میلیون دلار بود.

با توجه به اقداماتی که وزارت جهاد کشاورزی انجام داده، صادرات سال گذشته محصولات کشاورزی و صنایع غذایی به پاکستان رشد ۲۶ درصدی تجربه کرد. ظرفیت بخش کشاورزی ایران ظرفیت بالایی در صادرات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی داشته و می‌توان سالانه تا سقف یک میلیارد دلار صادرات به پاکستان داشت.

علیرضا پیمان پاک، معاون وزیر جهاد کشاورزی حضور پررنگ در رویدادهای تجاری و نمایشگاه‌های بزرگ مرتبط اصلاح روش‌های بازگشت ارز حاصل از صادرات و نیز توسعه زیرساخت‌های گمرکی و تجهیز زنجیره سرد لجستیک حمل و نقل کالای کشاورزی را از جمله برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای دستیابی به این هدف صادرات برشمرد و گفت: با توجه به اینکه پاکستان کشور اسلامی است، می‌توان بحث واردات گوشت و دام زنده از آن کشور را بررسی و پیگیری کرد.

وی افزود: از سوی دیگر ذرت دامی که در این کشور کشت می‌شود از کیفیت مطلوب و قیمت مناسب برخوردار بوده و جز نهاده‌های مورد نیاز ایران است.

وی ادامه داد: اقتصاد ایران و پاکستان تا حدودی مکمل یکدیگر بوده که می‌تواند منجر به گسترش تعاملات شود.

گفتنی است؛ از جمله مواردی که در سفر ریاست جمهوری در سفر پاکستان پیگیری شد بحث کشت قراردادی، تهاتر کالاهای اساسی و سایر اقدامات زیرساختی بود.

کد خبر 6087611

دیگر خبرها

  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • برداشت محصولات کشاورزی در نقاط مختلف استان بوشهر نظارت می‌شود
  • گندم‌کاران استان اردبیل در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • گندم‌کاران در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • مجلس گزارش تفحص از وزارت جهادکشاورزی را به قوه قضاییه ارجاع کرد