Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – اکرم شعبانی؛ به نظر می‌رسد بازار فلزات گرانبها در هفته جاری روند صعودی محتمل‌تری در پیش رو داشته باشد. در بازارهای خارجی روز گذشته همچنین شاخص دلار آمریکا با روند کاهشی و قیمت نفت خام با افزایشی شدن، شرایط را برای افزایش قیمت فلزات گرانبها فراهم آورد. بر این اساس طلای آتی فوریه با افزایش ۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸۰ دلاری به قیمت ۱۸۳۹.۷۰ دلار در هر اونس و نقره آتی مارس در بازار کومکس نیویورک با ۰.۴۲۴ دلار افزایش به قیمت ۲۵.۲۹۵ دلار در هر اونس معامله شد.

از نکات تاثیرگذار بر بازارهای روز گذشته شهادت و سخنرانی جنت یلن کاندیدای وزارت خزانه داری ایالات متحده در مجلس سنا بود. همان گونه که انتظار می‌رفت یلن از برنامه «بزرگ» برای جبران خسارات ناشی از همه گیری ویروس کرونا حمایت کرد. بر مبنای سخنرانی یلن بازارهای طلا و نقره به بالاترین اوج روزانه خود دست یافتند. این در حالی است که هفته گذشته هم جو بایدن از بسته ۱.۹ تریلیون دلاری حمایت مالی آمریکا خبر داده بود.

بازارهای جهانی سهام روز گذشته عمدتا روند صعودی داشت. شاخص‌های اصلی سهام ایالات متحده نیز روز گذشته معاملات خود را صعودی به پایان رساندند. معامله‌گران و سرمایه گذاران برای شروع هفته معاملاتی ایالات متحده پس از تعطیلات سه روزه، روند مثبتی را از سر گرفته‌اند. این در حالی است که تعداد قربانیان ویروس کرونا در این کشور از مرز ۴۰۰ هزار نفر عبور کرد که بر اساس آمار بیشترین آمار قربانیان در میان کشورهای جهان را داشته است، اگرچه استدلال سرمایه گذاران این است که توزیع واکسن کرونا در آینده نزدیک منجر به جبران خسارت‌های وارد شده خواهد شد.

در مهمترین بازارهای خارجی روز گذشته، شاخص دلار آمریکا پس از بازگشت خوب اخیر، بار دیگر روند کاهشی در پیش گرفت. قیمت‌های آتی نفت خام نیمکس بدون تغییر نسبت به آخرین روز معاملاتی هفته گذشته به ۵۳ دلار در هر بشکه رسید. بازده اوراق قرضه ده ساله خزانه داری ایالات متحده نیز در محدوده ۱.۱۲ درصدی معامله شد.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت طلا)

از دیدگاه فنی، افزایش قیمت‌های معاملات آتی در هفته جاری خبر از یک کاهش قیمت بزرگ در آینده نزدیک می‌دهد. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به سطح قیمت ۱۹۰۰ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح پشتیبانی فنی ۱۸۰۰.۸۰ دلار در هر اونس است. بر اساس معاملات اخیر، سطح مقاومت نخست طلا ۱۸۴۵ دلار و سطح مقاومت دوم در بالاترین سطح قیمت هفته گذشته یعنی ۱۸۶۴ دلار در هر اونس قرار گرفته در حالی که سطح پشتیبانی نخست طلا بر روی ۱۸۲۵ دلار و سطح پشتیبانی دوم بر روی پایین‌ترین قیمت معاملات هفته گذشته یعنی ۱۸۱۷.۱۰ دلار در هر اونس مشاهده شده است.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت نقره)

معاملات آتی نقره مارس در ابتدای معاملات روز گذشته به پایین‌ترین سطح قیمت خود در پنج هفته گذشته رسید. در بازار نقره هم افزایش قیمت‌ها خبر از یک روند صعودی در کوتاه مدت می‌دهد. هدف بعدی صعودی قیمت نقره دستیابی به سطح مقاومت فنی و بالاترین قیمت معاملات ماه ژانویه یعنی ۲۹.۱۰۵ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح پشتیبانی و پایین‌ترین قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۲۴.۰۴ دلار در هر اونس است. بر اساس معاملات انجام شده در روزهای گذشته، سطح مقاومت نخست نقره در بالاترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۲۵.۴۸ دلار و سطح مقاومت دوم در ۲۶ دلار در هر اونس مشاهده شده در حالی که سطح پشتیبانی نخست ۲۵ دلار و سطح پشتیبانی دوم ۲۴.۳۶۵ دلار عنوان شده است.

پربیننده ترین پیش بینی قیمت دلار برای فردا اول بهمن/ ورق بازار ارز برگشت بازار طلا در مسیر افزایشی قرار گرفت/ سکه ۴۰۰هزار تومان گران شد سیگنال بایدن به بازار ارز دلار کانال عوض کرد/ نرخ آزاد به ٢٢هزار تومان رسید قیمت دلار ۱ بهمن ماه ۱۳۹۹

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بازار طلا دلار در هر اونس فلزات گرانبها قیمت معاملات سطح پشتیبانی ایالات متحده گذشته یعنی سطح مقاومت هفته گذشته دلار و سطح روز گذشته سطح قیمت هدف بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۷۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند نزولی قیمت دلار شروع شده است

احمد اشتیاقی گفت: افزایش یکباره قیمت دلار کاملا سیاسی است. زمانی که تنش و مسائل سیاسی رفع شود، نرخ دلار حتی به کمتر از کانال ۶۰ هزار تومان هم باز‌می‌گردد؛ در این صورت دلار صرفا به اندازه نیمی از تورم رشد داشته که یک امر عادی محسوب می‌شود.

 

احمد اشتیاقی، تحلیلگر بازار‌های مالی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو با اشاره به این موضوع که جنگ و مسائل سیاسی بر بازار‌های مالی اثر می‌گذارد و این امر صرفا به ایران اختصاص ندارد، گفت: با رخ دادن جنگ، بی ثباتی در اقتصاد ایجاد می‌شود و این بی ثباتی در روند بازار‌های مالی اثر می‌گذارد.

 

وی با بیان اینکه بازار ارز در جامعه‌ای مانند ایران که در آن انتظارات تورمی پررنگ است، با هر تنش سیاسی دچار التهاب می‌شود، اظهار کرد: ایجاد نوسان در بازار ارز با حمله به کنسولگری ایران در دمشق و پاسخ کشورمان به رژیم صهیونیستی و درگیری‌های بعدی طبیعی است، ولی با کاهش این تنش سیاسی روند صعودی نرخ ارز متوقف یا کاهشی می‌شود. در حال حاضر نیز مشاهده می‌شود که دلار با کاهش چند کاناله به کف کانال ۶۰ هزار تومان رسیده و روند نزولی آن آغاز شده است.

 

اشتیاقی تاکید کرد: با اقدامات بانک مرکزی تورم از ۴۷ به ۳۲ درصد کاهش یافت و رشد نقدینگی به ۲۴ درصد رسید، بنابراین، رشد محدود ۱۰ تا ۱۵ درصدی نرخ دلار کاملا طبیعی است.

 

وی افزود: با رشد تورم قیمت تمامی کالا‌ها نیز رشد می‌کند و در این وضعیت اگر دلار نیز به اندازه ۱۵ درصد رشد کند هنوز با رشد ۳۰ درصدی تورم فاصله دارد که این مهم حاصل اقدامات بانک مرکزی است. در این میان اگر بانک مرکزی بتواند همین روند را ادامه دهد به نتایج مثبتی خواهیم رسید.

 

این تحلیلگر بازار‌های مالی با اشاره به این موضوع که افزایش یکباره قیمت دلار کاملا سیاسی است، اظهار داشت: زمانی که تنش و مسائل سیاسی رفع شود، نرخ دلار حتی به کمتر از کانال ۶۰ هزار تومان هم باز‌می‌گردد؛ در این صورت دلار صرفا به اندازه نیمی از تورم رشد داشته که یک امر عادی محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
  • نقش انتخابات آینده آمریکا بر قیمت مسکن چیست؟
  • روند نزولی قیمت دلار شروع شده است
  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟
  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • سکه ۴۰ میلیون تومان شد ؛ کاهش قیمت طلا ادامه دارد ؟
  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت