Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص پوست و مو به بیان توصیه‌هایی برای پیشگیری از عوارض پوستی ناشی آلودگی هوا پرداخت.

علی اصیلیان در گفت‌وگو با میزان در پاسخ به این سوال که آلودگی هوا چه عوارض پوستی را به همراه دارد؟ گفت: در هوای آلوده فلزات سنگین نظیر سرب وجود دارد و هنگامی که این مواد روی پوست افراد قرار می‌گیرند، می‌توانند سبب به وجود آمدن مشکلات پوستی برای آن‌ها شوند، برای مثال آلودگی‌ها به صورت یک لایه روی منافذ پوست می‌نشینند و در نتیجه نمی‌گذارند مواد زاید که از طریق پوست خارج می‌شوند به بیرون راه پیدا کنند و این امر در دراز مدت موجب به وجود آمدن مشکلات فراوانی می‌شود و حتی ممکن است در مواردی سرطان پوست را به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به اینکه آلودگی هوا همچنین می‌تواند سبب ایجاد تغییر رنگ در پوست، تیرگی و درماتیت تماسی یا همان اگزمای پوستی شود، افزود: هنگامی که مواد آلوده روی پوست افراد می‌نشینند، موجب به وجود آمدن تحریکاتی می‌شوند و حساسیت‌هایی را روی پوست صورت و اطراف چشم‌ها ایجاد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: چرا آمار بستری کودکان مبتلا به کرونا افزایش یافته است؟

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: چناچه بیماری زمینه اگزمای سرشتی و اگزمای سبورئیک را داشته باشد، هنگامی که آلودگی‌های معلق هوا و ریزگرد‌ها روی پوست او قرار گیرند، درماتیت‌های سبورئیک واتوپیک تشدید می‌شوند و مشکلات فراوانی نظیر خارش را برای بیمار به وجود می‌آورند.

این متخصص پوست در پاسخ به سوالی دیگری در خصوص اینکه چگونه از باید از عوارض پوستی آلودگی هوا در امان بمانیم؟، توضیح داد: بهترین راه برای جلوگیری از بروز عوارض ناشی از آلودگی هوا پیشگیری و در خانه ماندن است و توصیه می‌شود درروز‌هایی که هوا آلوده است، کمتر از خانه خارج شویم، اما در صورتی که مجبور به خروج از خانه هستیم بهتر است، از کرم‌های ضد آفتاب آنتی پلوشن که ضد آلودگی هوا هستند، استفاده کنیم، چرا که این کرم‌ها ذرات آلوده معلق در هوا را به خودشان جذب می‌کنند.

وی با بیان اینکه کرم‌های ضد آفتاب آنتی پلوشن باید هر دو ساعت یکبار با صابون‌های ملایم شسته و مجددا به پوست مالیده شوند، اظهار کرد: یکی از دیگر کار‌هایی که عوارض پوستی ناشی از آلودگی هوا را کاهش می‌دهد، استفاده از ماسک است چرا که ماسک به عنوان پوششی روی صورت، جلوی برخود ذارت و مواد آلوده را با پوست می‌گیرد و سبب می‌شود، آلاینده‌ها روی ماسک قرار گیرند و همچنین تمیز کردن و شست‌وشوی پوست با صابون‌های ملایم نقش بسزایی در کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا دارد.

انتهای پیام/

برچسب ها: پوست پوست و مو آلودگی هوا کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پوست پوست و مو آلودگی هوا کرونا عوارض پوستی آلودگی هوا روی پوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۱۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف یک راه جدید برای از بین بردن بوی زیر بغل

پژوهشگران «دانشگاه متروپولیتن اوزاکا» در پژوهش جدیدی نشان داده‌اند که می‌توان باکتری‌های ایجادکننده بوی زیر بغل را با استفاده از لیزین به‌دست‌آمده از باکتریوفاژ هدف قرار داد.

به گزارش ایسنا، ساطع شدن بوی بد از زیر بغل، یکی از مشکلاتی است که بسیاری از افراد را آزار می‌دهد.

به نقل از ساینمگ، بوی بد زیر بغل ناشی از متابولیزه شدن عرق توسط باکتری‌های تولیدشده توسط غدد «آپوکرین»(Apocrine) است. این باکتری‌ها بومی پوست ما هستند اما بوی تولیدشده در بدن افراد گوناگون، متفاوت است. به طور کلی، مردم از دئودورانت‌ها برای زیر بغل خود استفاده می‌کنند اما شاید راهی برای خلاص شدن از شر باکتری‌ها وجود داشته باشد.

برای کشف این راه حل، یک گروه پژوهشی به سرپرستی پروفسور «ساتوشی اوماتسو»(Satoshi Uematsu) استاد «دانشگاه متروپولیتن اوزاکا»(OMU) و «کوسوکه فوجیموتو»(Kosuke Fujimoto) دانشیار دانشکده پزشکی این دانشگاه، نمونه‌های مایع بدن را از زیر بغل ۲۰ مرد سالم جمع‌آوری کردند.

یک پنل بویایی ذهنی، بوها را به دو نوع طبقه‌بندی کرد که ۱۱ نوع بوی قابل توجه را در بر داشت. پژوهشگران، مواد تولیدشده از متابولیسم باکتری‌ها و DNA میکروفلور پوست را تحلیل کردند و افزایش حضور پیش‌سازهای ایجادکننده بو را در آن ۱۱ نمونه دیدند که با تکثیر باکتری «استافیلوکوکوس هومینیس»(Staphylococcus Hominis) همراه بود.

پژوهشگران، آمینواسید «لیزین»(Lysine) را از یک باکتریوفاژ تولید کردند که باکتری استافیلوکوکوس هومینیس را آلوده می‌کند. طی بررسی‌های آزمایشگاهی مشخص شد که لیزین فقط باکتری استافیلوکوکوس هومینیس را هدف قرار می‌دهد، نه باکتری‌های دیگر که معمولا روی پوست وجود دارند.

«میهو اوماتسو»(Miho Uematsu) دانشیار گروه ایمنی‌شناسی و ژنومیک دانشگاه متروپولیتن اوزاکا گفت: ما با استفاده از ابررایانه «SHIROKANE» در «دانشگاه توکیو»(UTokyo)، یک تحلیل متاژنومیک را در مقیاس بزرگ روی میکروفلور پوست انجام دادیم و دریافتیم که باکتری استافیلوکوکوس هومینیس در ایجاد بو مهم است. شناسایی کردن لیزین که به باکتری استافیلوکوکوس هومینیس حمله می‌کند نیز نتیجه تحلیل جامع ژنوم بود.

دکتر «میکی واتانابه»(Miki Watanabe) از اعضای گروه ایمنی‌شناسی و ژنومیک و گروه پوست دانشگاه متروپولیتن اوزاکا گفت: بوی زیر بغل یکی از معدود اختلالات پوستی است که باکتری‌ها عامل اصلی آن هستند. اگرچه بسیاری از بیماران از بوی زیر بغل رنج می‌برند اما گزینه‌های درمانی کمی وجود دارند. ما معتقدیم که این پژوهش به ارائه یک درمان جدید می‌انجامد.

این پژوهش در «Journal of Investigative Dermatology» به چاپ رسید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • واکنش شاعرانه محمد مهدی عبداللهی به شعر رهبر انقلاب
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند
  • خواص جکوزی برای پوست
  • موثرترین و بهترین روتین پوستی روز و شب کدام اند؟
  • حملات بی‌امان بیش از ۲۰ خدنگ به مار پیتون (فیلم)
  • (ویدئو) حملات بی‌امان بیش از ۲۰ خدنگ به مار پیتون
  • دستان قاچاقچی گردو در پوست گردو
  • پلمب مطب غیر مجاز مداخله گر در زمینه پوست، مو و زیبایی در قم
  • بررسی نقش روتین پوستی در سلامت پوست
  • کشف یک راه جدید برای از بین بردن بوی زیر بغل