Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-26@03:38:33 GMT

افتتاح طرح توسعه‌ای تولید لوازم خانگی درقم

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۵۲۴۹۵

طرح توسعه‌ای تولید لوازم خانگی شرکت صنعتی پاکشوما و شماری دیگر از طرح‌های صنعتی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت در قم به بهره‌برداری رسید. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، علیرضا رزم حسینی روز پنجشنبه درجریان سفر یک‌روزه خود به قم، ضمن بازدید از گروه صنعتی پاکشوما در شهرک صنعتی محمودآباد، طرح توسعه‌ای و خطوط تولید جدید این شرکت را مورد افتتاح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بازدید و راه اندازی مجدد شرکت فورتکس رایانه (تولید کننده لوح‌های فشرده) و بازدید از شرکت شیمی آذرجام (تولید کننده راکتور‌های گلس لایند) در شهرک صنعتی شکوهیه از دیگر برنامه‌های وزیر صنعت، معدن و تجارت درقم بود.

رزم حسینی در این سفر با آیات عظام نوری همدانی، جوادی آملی و مکارم شیرازی دیدار می‌کند و همچنین دیداری با آیت الله سعیدی «تولیت حرم مطهر حضرت معصومه و امام جمعه قم» خواهد داشت.

شرکت در جلسه هم اندیشی با تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی استان قم از دیگر برنامه‌های وزیر صنعت، معدن و تجارت در این سفر یک روزه خواهد بود.

واحد صنعتی پاکشوما تولیدکننده انواع لوازم خانگی با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و ۴۰۰ هزار دستگاه در زمینی به وسعت ۱۰۰ هزار متر مربع و سرمایه ثابت ۱۱هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی برای بیش از ۸۵۰ تن است، طرح توسعه‌ای و خطوط تولید جدید آن نیز شامل خط تولید یخچال و فریزر با ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰ هزار دستگاه در مساحتی به وسعت ۱۵ هزار متر مربع و ایجاد اشتغال برای ۳۸۰ تن در شهرک صنعتی محمود آباد قم به بهره برداری رسید ارزش ماشین آلات خارجی این خط تولید ۲۴ میلیون دلار و ماشین آلات داخلی آن ۱۹۰ میلیارد ریال است.
راه اندازی مجدد شرکت فورتکس رایانه (تولید کننده لوح‌های فشرده) با ظرفیت تولید سالانه ۱۵۰ میلیون عدد در مساحتی به وسعت ۱۷هزار متر مربع با سرمایه ثابت ۲هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای ۸۰ تن در شهرک صنعتی شکوهیه قم صورت گرفت.
همچنین شرکت شیمی آذرجام (تولید کننده راکتور‌های گلس لایند) به وسعت ۱۸ هزار متر مربع و سرمایه ثابت ۸۰۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۱۰۰ تن در شهرک صنعتی شکوهیه واقع شده، ظرفیت تولید این واحد سالانه ۱۳۰ دستگاه است.
شهرک صنعتی محمود آباد قم با مساحتی بالغ بر ۷۰۰ هکتار در کیلومتر ۱۸ آزادراه قم - تهران قرار گرفته و از خدمات زیربنایی مانند آب، برق، تلفن، گاز و راه‌های ارتباطی مناسب برای حضور صنایع مادر و تخصصی برخوردار است.
شهرک صنعتی شکوهیه به عنوان بزرگترین شهرک صنعتی قم با بیش از یک هزار هکتار مساحت در کیلومتر۱۲ جاده قدیم قم - تهران واقع شده و بیشترین حجم سرمایه گذاری صنعتی استان در آن صورت پذیرفته است.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آن‌ها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال دارد.

حجم سرمایه‌گذاری انجام شده برای واحد‌های صنعتی قم فراتر از ۵۱ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۵۸ هزار تَن فرصت اشتغال ایجادشده است. برچسب ها: طرح ، توسعه ، تولید ، لوازم خانگی ، قم ، وزیر صنعت

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: طرح توسعه تولید لوازم خانگی قم وزیر صنعت شهرک صنعتی شکوهیه شهرک صنعتی هزار متر مربع سرمایه گذاری میلیارد ریال طرح توسعه ای تولید کننده لوازم خانگی ظرفیت تولید وزیر صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۲۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • فاز دوم شهرک صنعتی محمودآباد راه‌اندازی می‌شود
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است