Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت آموزش و پرورش در راستای اجرایی کردن اهداف سند تحول بنیادین ۲۵ بسته تحولی از معاونت‌های مختلف تدوین کرده که در این میان سه بسته تحولی «مدرسه انطباقی»، «مداخلات بهنگام طلایی» و «توسعه مشارکت ها و اجتماعی شدن» در آموزش و پرورش استثنایی با بیش از ۱۰ برنامه و ۳۶ فعالیت طراحی و اجرایی شده است.

در توضیح چگونگی فعالیت این بسته‌های تحولی باید گفت که بسته تحولی مدرسه انطباقی به دنبال تحقق جامعه عادلانه، برابر، در دسترس و بدون محدودیت برای دانش آموزان استثنایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آمار اعلام شده از سوی سازمان آموزش و پرورش استثنایی، بیش از ۱۵۰ هزار دانش آموز در هفت گروه تحت پوشش سازمان آموزش و پرورش استثنایی قرار دارند که از این تعداد ۷۰ هزار نفر در ۱۲۰۰ مدرسه ویژه استثنایی و ۸۲ هزار نفر نیز در بیش از ۲۰ هزار مدرسه عادی تحت عنوان تلفیقی فراگیر در حال تحصیل هستند.

بر اساس گفته‌های مسوولان آموزش و پرورش استثنایی،  این بسته تحولی به دنبال مناسب سازی فضا، تجهیزات، معلمان، اولیا و جامعه برای دانش آموزان با نیازهای ویژه است که قرار بوده به منظور تحقق این امر در سال ۹۹ در هر استان یک مدرسه عادی و یک مدرسه اتیسم در تمامی جوانب به صورت الگویی مناسب سازی شود.

بسته مداخلات بهنگام دومین برنامه تحولی سازمان آموزش و پرورش استثنایی است که شناسایی به موقع  تمامی نوآموزان و کودکان لازم التوجه و انجام مداخلات بهنگام استاندارد را برای آموزش بهتر دنبال می‌کند.

بر اساس گفته مسوولان این سازمان، در آموزش و پرورش استثنایی مداخلات از بدو تولد است و در حال حاضر نیز ۲ هزار کودک زیر سه سال تحت پوشش خدمات آموزش و پرورش استثنایی قرار دارند.

این برنامه در خصوص تشخیص جامع و به موقع، مداخلات بهنگام در گروه های هفت گانه دانش آموزان با نیازهای ویژه مورد تاکید بوده و در این راستا سند جامع مداخلات بهنگام و طلایی با همکاری معاونت آموزشی و وزارت بهداشت و درمان و بهزیستی به اجرا گذاشته می‌شود.

در نهایت در توضیح بسته تحولی مشارکت‌ها نیز باید گفت که برنامه تحولی در پی توسعه مشارکت همه ارکان و اجزای جامعه در امر تعلیم و تربیت دانش آموزان با نیازهای ویژه است.

سه بسته تحولی وزارت آموزش و پرورش در واقع در سال ۹۹ تدوین، طراحی و اجرایی شده، از این رو روند فعالیت این بسته‌ها مورد توجه بسیاری از مخاطبان قرار گرفته است.

سیدجواد حسینی رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی روز پنجشنبه درباره میزان تحقق این برنامه‌های تحولی به خبرنگار ایرنا گفت: برای این بسته‌های تحولی حدود ۴۴ فعالیت در نظر گرفته شده که بر اساس آخرین گزارشات ۶۵ درصد آنها تحقق یافته است.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود که تا پایان سال ۱۴۰۰، صد درصد این برنامه‌های تحولی محقق می‌شود.

حسینی با بیان اینکه سه بسته تحولی مدرسه انطباقی، مداخلات بهنگام طلایی و توسعه مشارکت ها، کاهش تمرکز و اجتماعی شدن در سازمان آموزش و پرورش استثنایی با ۸ برنامه و ۳۶ فعالیت تدوین و اجرایی شده است، اظهار داشت: علاوه بر بسته های تحولی برنامه های سالانه و جاری سازمان آموزش و پرورش استثنایی در سال ۹۹ مشتمل بر ۵ برنامه و ۱۶ فعالیت است.

وی افزود: پوشش برنامه های تدوینی  از ۳ زیرنظام به ۶ زیر نظام و فراوانی فعالیت ها از ۱۸ فعالیت سال ۱۳۹۸ به ۴۶ فعالیت در سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است و ۶۵.۲ درصد از کل فعالیت های سازمان نوآورانه و ۹۳.۳  درصد فعالیت های بسته تحولی نیز تاسیسی و نوآورانه است.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی یادآور شد: برنامه های مشارکتی سازمان آموزش و پرورش استثنایی در قالب بسته تحولی توسعه مشارکت ها، کاهش تمرکز و اجتماعی شدن با ۴ برنامه پیگیری می شود.

وی ادامه داد: اولین برنامه این بسته تحولی توسعه مشارکت بخش دولتی، بازنشستگان و تشکل های مردمی است که برای آن ۷ فعالیت گنجینه های مدیریتی، باشگاه بازنشستگان، راهنمایان بالینی، حامی، ۱۰۰ دبیرخانه ۱۰۰ مدرسه، مدرسه سازی تخصصی دستگاه ها و توسعه کمی و کیفی سازمان های مردم نهاد پیش بینی شده است.

پوشش ۹۹ درصدی سنجش سلامت دانش آموزان

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی همچنین از پوشش ۹۹ درصدی شاخص سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان خبرداد و گفت: سال گذشته ۹۷ و هشت دهم درصد پوشش سنجش سلامت نوآموزان صورت گرفت.

حسینی افزود: اما امسال حتی در شرایط شیوع ویروس کرونا توانستیم به شاخص ۹۹ درصدی دست یابیم.

به گزارش ایرنا، طرح سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان بر اساس مصوبه دولت در سال ۱۳۷۳ و دیگر اسناد بالادستی، اساسنامه سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی و قانون برنامه پنج ساله هرساله اجرا می‌شود.

طرح سنجش سلامت در سال ۷۳ آغاز شد و در سال گذشته ۹۷درصد پوشش و امسال پوشش ۹۹درصدی را به همراه داشت.

به گفته مسوولان آموزش و پرورش، امسال برای اجرایی کردن طرح سنجش ۲ هزار و ۲۰۰  پایگاه سنجش با حضور۲۰ هزار عوامل اجرایی در سراسر کشور وجود داشت و بیش از یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار دانش‌آموز تحت پوشش قرار داده است.

برچسب‌ها طرح سنجش سلامت سید جواد حسینی بازگشایی مدارس وزارت آموزش و پرورش دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح سنجش سلامت سید جواد حسینی بازگشایی مدارس طرح سنجش سلامت سید جواد حسینی بازگشایی مدارس وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان اخبار کنکور سازمان آموزش و پرورش استثنایی مداخلات بهنگام توسعه مشارکت دانش آموزان بسته تحولی سنجش سلامت مشارکت ها طرح سنجش بسته ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۲۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش

 مسئول سازمان بسیج فرهنگیان کشور در نشست تبیینی مسئولان کانون‌های بسیج فرهنگیان استان کردستان با اشاره به موضوع جذب در آموزش و پرورش و تحولات رقم خورده در این زمینه، آن را محصول تلاش انقلابی فرهنگیان جوان بسیجی عنوان کرد و گفت: ریل جذب آموزش و پرورش بعد از ۸۰ سال توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد.

سجاد صدیقی با اشاره به فرمایش رهبری در خصوص جنگ در عرصه تعلیم و تربیت، جذب در بسیج فرهنگیان را از مهم‌ترین فعالیت در این سازمان عنوان کرد و اظهار داشت: عمق نفوذ انقلاب اسلامی از این طریق باید در مسأله‌ها صورت گیرد.

وی، مکانیزم تربیت نسل توسط دشمن را قاعده‌ای باطل دانست که باید به دست انقلابی‌ها از بین برود.

صدیقی افزود: بسیج فرهنگیان باید آمادگی لازم را برای پیاده‌کردن موضوع تقابل با نقشه دشمن در تعلیم و تربیت را به دست آورد.

وی پایه اساسی هویت بسیج را مردم و حضور آنان دانست و بیان کرد: باید مکانیزم‌ها را برای حضور گسترده و عملی مردم فراهم نماییم.

 مسئول سازمان بسیج فرهنگیان، مأموریت بسیج فرهنگیان را پاسخ به دغدغه رهبری دانست و با بیان اینکه بسیج باید قاعده بد مانع در برابر تحول را بر هم بزند، عنوان کرد: موضع‌گیری بسیج فرهنگیان در برابر کج‌روی‌های دولت در آموزش و پرورش باید بدون اغماض باشد.

وی با بیان اینکه بسیج فرهنگیان باید شانه‌های خود را زیر بار مسئولیت آموزش و پرورش ببرد، تلاش این توده را در راستای تحول در آموزش و پرورش ضروری خواند و گفت: این قشر باید مأموریت‌های خود در آموزش و پرورش را مسأله‌محور نماید.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • تحقق تمدن نوین اسلامی در مسیر آموزش و پرورش قرار دارد
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • ۱۷ هزار معلم در استان مرکزی خدمت می کنند
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • البرز آماده بزرگداشت هفته معلم است/ تقدیر از معلمان نمونه
  • نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • تقویت جایگاه مدارس مستلزم رفع محدودیت‌ها و تفویض برخی اختیارات است