Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم مدرسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت انتقال خون در استان قزوین اظهار کرد: مردم نباید نگران انتقال کرونا در مراکز اهدا خون باشند چراکه تمامی پروتکل‌های بهداشتی در مرکز انتقال خون رعایت شده و کلیه‌ی مراجعین پس از ورود به مرکز انتقال خون پذیرش و معاینه می‌شوند.

مدیرکل انتقال خون استان قزوین اذعان کرد: که فاصله‌گذاری‌ها در مرکز انتقال خون به‌صورت درست انجام شده و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از دواطلبین خون دریافت می‌شود، همچنین پزشکان در مرکز اهدا خون حضور مستمر دارند و سلامتی فرد اهداکننده را موردبررسی قرار می‌دهند و اگر فردی دچار علائم بیماری خاصی باشد یا اهدا خون با توجه به شرایط سن، وزن و بیماری ممکن نباشد به‌هیچ‌وجه از وی خون دریافت نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: طبق آمار موجود از ابتدای سال جاری تا ۳۰ آذرماه میزان مراجعین ۳۴ هزار و ۷۴۷ نفر بوده که ۶/۷ درصد این آمار مختص به مراجعین خانم می‌باشد و ما از کلیه شهروندان به‌ویژه بانوان که حضور فعالی داشتند، تشکر می‌کنیم، اما باید به این نکته توجه داشت که با وجود تداوم بیماری کرونا و فصل سرما ما همچنان به فرآورده‌های خونی نیازمندیم.

این مسئول ابراز کرد: با شیوع ویروس کرونا مسئله اهدای پلاسمای خون از بیماران بهبود یافته برای بیماران حاد کویید ۱۹ مطرح شد که بیماران یک ماه بعد اتمام دوره‌ی نقاهت به مرکز اهدای خون مراجعه می‌کنند‌.

وی ادامه داد: تاکنون حدود ۵۰۷ پلاسما از ۶۶۷ مراجعه کننده دریافت شده‌است. دریافت پلاسما از مراجعین، تنها با دریافت اسناد و مدارک ابتلاء به بیماری انجام شده و از مراجعینی که احتمال ابتلاء به بیماری کرونا داشتند دریافت نخواهد شد.

مدرسی در پایان تصریح کرد: بیشترین نیاز پلاسما در استان مربوط به بیمارستان شفا تاکستان بوده است و ما در این امر نیازمند همراهی بیماران بهبودیافته از بیماری کرونا هستیم همچنین از شهروندان می‌خواهیم که به صورت مستمر با در دست داشتن کارت ملی به مراکز اهدای خون در قزوین و تاکستان مراجعه کنند و با این کار سلامت هم‌نوعان خود را تضمین کنند.

کد خبر 5127237

منبع: مهر

کلیدواژه: پلاسما قزوین انتقال خون ویروس کرونا شیراز کرمانشاه آمار کرونا بارش برف شهرکرد گرگان شهرستان کرج بوشهر شیوع کرونا ایام فاطمیه عکس استانها عزاداری شهادت حضرت فاطمه الزهرا س شهادت حضرت زهرا س انتقال خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۲۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست