Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: ایرج حریرچی روز پنج شنبه در ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان قزوین، اظهار داشت: با توجه به وضعیت کرونا در سطح استان‌های کشور، لازم است رعایت این دستورالعمل‌ها و اقدامات پیشگیرانه همچنان در دستور کار باشد.

به گزارش ایرنا، وی با بیان اینکه در ۱۰۰ سال اخیر هیچ پدیده‌ای مانند بیماری کرونا کشور‌ها را درگیر خود نکرده است، افزود: این ویروس تمامی کشور‌های جهان را در زمینه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی تحت تاثیر قرار داده است و امیدواریم این پدیده را با اتحاد و همدلی از بین ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: به دنبال شیوع این ویروس، بسیاری از کشور‌های جهان، رشد اقتصادی منفی را تجربه کرده اند، ولی خوشبختانه ایران در سال ۹۹ رشد اقتصادی منفی را تجربه نکرد.

حریرچی اضافه کرد: البته در تمام دنیا پس از کرونا فاصله طبقاتی بیشتر شده که کشور ایران هم از این موضوع مصون نیست و باید تمام همت خود را برای رسیدگی به افراد محروم جامعه اختصاص بدهیم.

این مسوول با اشاره به وضعیت استان قزوین بعد از شیوع کرونا، گفت: با توجه به خصوصیات ویژه‌ای که این استان در زمینه ترکیب سنی جمعیت و میزان مراودات با سایر استان‌ها داشت می‌توانست به یک استان گرفتار تبدیل شود.

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: خوشبختانه با توجه به تلاش مسوولان، مدافعان سلامت، اصحاب رسانه و همراهی مردم این موضوع در استان کنترل شده است.

حریرچی اضافه کرد: عملکرد استات قزوین در زمینه کرونا بسیار موفق بوده و در دو ماه اخیر این موفقیت بسیار ملموس‌تر شده است.

وی اظهار داشت: برخلاف تصور اولیه در مواقعی که در همه گیری‌ها روند بیماری نزولی می‌شود اقدامات سیستم‌های کنترلی و پیشگیرانه باید افزایش یابد و این اصل مهم رعایت نشود در آینده با مشکل رو به رو می‌شویم.

این مسوول گفت: تا اطلاع ثانوی هیچ کشوری نمی‌تواند دستورالعمل‌های بهداشتی را کنار بگذارد و باید همچنان در این زمینه تاکید کرد.

وی گفت: در زمینه کرونا باید با همدلی و اتحاد عمل کنیم چرا که تنها راه نجات از این ویروس از این میسر می‌شود.

این مسوول با بیان اینکه وضعیت تست کرونا در استان قزوین تا حد قابل قبولی رشد کرده است، اضافه کرد: استان قزوین باید تبدیل به استان‌های نخست کشور در زمینه تست کرونا باشد، چون این استان دارای توانایی زیادی است و از طرفی هم دارای شرایط خاصی است که نشان دهنده لزوم توجه بیشتر به تست کرونا خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه قرنطینه در شرایط موجود از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: باید نسبت به کسانی که موضوع قرنطینه را جدی نمی‌گیرند و باعث تهدید و افزایش ابتلا می‌شود برخورد قانونی شود.

این مسوول با اشاره به اینکه قرنطینه باید به صورت متمرکز و جدی انجام شود، گفت: ۷۰ درصد کسانی که نسبت به قرنطینه خود اظهاری کرده اند بیش از ۲ کیلومتر از محل قرنطینه خارج شده اند که بسیار نگران کننده است و باید نسبت به آن اهتمام ویژه‌ای به خرج داد.

حریرچی اضافه کرد: مرگ و میر ناشی از کرونا بیش از اینکه به حال نامناسب و سطح اکسیژن به هنگام مراجعه بستگی داشته باشد به بیماری زمینه‌ای و سن بالای فرد مراجعه کننده بستگی دارد و تعداد مرگ و میر در بین آن‌ها بسیار بالاتر است و چنین افرادی باید قرنطینه معکوس شوند.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تفاوت قرنطینه و ایزوله اشاره کرد و گفت: قرنطینه برای کسی است که تست آن‌ها مثبت شده، ولی ایزوله برای کسی است که تماس نزدیک دارد، هر چند شرایط و مدت قرنطینه آن‌ها برابر است و باید به صورت یکسان با آن‌ها برخورد کرد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: ایرج حریرچی وزارت بهداشت واکسن کرونا کرونا صراط استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۶۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، محمدرضا شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال ۱۳۸۶ با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (۲۰۲۲) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در پازل ایران قوی بتواند موضوع و سر فصل بسیار مهم در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این راستا ما شرکت های دانش بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته او، مردم در ایران از نظر فرهنگی و تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری ها دارند و عطاری ها توانسته اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‎بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت های افزوده کار را پیش ببریم. در سال های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه ها پر رنگ شده و امیدواریم با تلاش خودمان و به کارگیری همه ظرفیت ها در این زمینه موفق تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه دار بودن این آموزه ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنها است. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی ، نوع غذاها، کم تحرکی و ... علیرغم کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیر واگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی در پایان "رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی" را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می شود.

کد خبر 6098303

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • فیلم| سخنرانی باورنکردنی یک دانشجوی آمریکایی درمورد ایران/ایران مثل رگ‌های بدن در کل دنیا ریشه دوانده
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • از گزینه هدایت ایران تا تبدیل به مدعی بهترین لیگ دنیا
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟