Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@00:02:36 GMT

چربی قهوه‌ای از قلب شما محافظت می‌کند

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۵۷۱۰۳

چربی قهوه‌ای از قلب شما محافظت می‌کند

نوع خاصی از چربی در بدن، به نام چربی قهوه ای وجود دارد که می‌تواند نقش محافظت‌کننده در برابر بیماری‌های قلبی، دیابت نوع ۲ و فشار خون بالا داشته باشد و به کالری‌سوزی کمک کند.

تحقیقات محققان آمریکایی که در ژورنال Nature Medicine منتشر شده، نشان می‌دهد که حتی افراد چاق نیز از این اثر حفاظتی چربی قهوه‌ای سود می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان دانشگاه راکفلر در شهر نیویورک نتایج اسکن بیش از ۵۲ هزار بیمار از مرکز سرطان Memorial Sloan Kettering را بین سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۸ بررسی کردند.

طبق نتایج این تحقیق، دیابت نوع ۲ فقط در ۴.۶ درصد از افراد دارای بیشترین میزان چربی قهوه‌ای (حتی افراد چاق) مشاهده شد، در حالی که ۹.۵ درصد از افراد فاقد این چربی به دیابت نوع ۲ مبتلا بودند. همچنین سطح کلسترول ال‌دی‌ال یا همان کلسترول بد در گروه اول به مراتب کمتر بود. چربی قهوه‌ای گلوکز را برای مصرف انرژی می‌سوزاند و به ثبات سطح قند خون و جلوگیری از دیابت کمک می‌کند.

پل کوهن، محقق ارشد این مطالعه می‌گوید: چربی قهوه‌ای باعث سوخت‌و‌ساز چربی سفید می‌شود. این نوع چربی به طور طبیعی در بدن هنگام تولد وجود دارد ولی با افزایش سن، از میزان آن کاسته می‌شود. این نوع چربی بر خلاف چربی سفید که در شکم، دور کمر و زیر پوست ذخیره می‌شود، در اطراف گردن، امتداد شانه‌ها و قلب وجود دارد.

چربی قهوه‌ای به عنوان یک لایه محافظ برای گرم نگه داشتن ما نیز عمل می‌کند. تولید چربی قهوه‌ای آسان نیست. با این حال ورزش منظم، خواب با کیفیت و قرار گرفتن در معرض سرما می‌تواند چربی سفید را به قهوه‌ای تبدیل کند.

در حالی که اولین و سریع‌ترین عکس‌العمل بدن در سرما لرزیدن برای تولید گرما است، در نهایت بدن موفق می‌شود مقدار کافی سلول‌های چربی قهوه‌ای تولید کرده تا بتواند وظیفه گرم کردن بدن به طور کامل را به این سلول‌ها محول کند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: چربی قهوه ای دیابت نوع ۲ ورزش چربی قهوه ای دیابت نوع ۲ سبک زندگی پارسی خبر ورزش چربی قهوه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۷۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: زیرساخت‌های محافظت از محوطه غار باستانی زل هستیجان در شهرستان دلیجان مهیا می‌شود.

به‌گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، محمود مرادی در بازدید از محوطه غار باستانی زل در شهرستان دلیجان اظهار کرد: غار زل هستیجان دربردارنده اسناد و شواهد فراوانی به خط و زبان فارسی میانه، متعلق به اواخر عهد ساسانی و اوایل دوران اسلامی است.

وی افزود: این غار بارها مورد هجوم غارتگران آثار ملی قرار گرفته و تا کنون بسیاری از این اسناد به شکل غیرقانونی از کشور خارج شده است.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی با اشاره به تصمیمات که در خصوص برنامه‌های در دست اقدام برای حفاظت و شناسایی بیشتر غار گفت: با استقرار کانکس نیروی یگان حفاظتی و نصب دوربین‌های نظارتی، حفاظت این اثر تاریخی تشدید خواهد شد.

مرادی با تاکید بر اینکه فصل دوم پژوهش غار هستیجان به زودی آغاز خواهد شد، ادامه داد: نیاز است به این غار توجه ویژه شود، فصل اول پژوهش این غار توسط محمدرضا نعمتی از اعضای هیئت علمی پژوهشکده باستان شناسی وزارت میراث‌فرهنگی در دست کاوش قرار گرفته است و فصل بعدی پژوهش‌ها در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: خشت‌های خام و داده‌های سفالی تکه‌های پارچه و چرم نوشته دوره ساسانی از جمله آثار به دست آمده در فصل اول کاوش غار زل است که در دست بررسی و مطالعه بیشتری قرار دارد و فصل دوم پژوهش‌ها توسط پیمانکار ذیصلاح به زودی آغاز می‌شود.

کد خبر 747929

دیگر خبرها

  • آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲
  • آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • میدان مغناطیسی زمین ۳.۷ میلیارد ساله است
  • عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند
  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • اهمیت تشخیص زودهنگام دیابت