Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان جهانی بهداشت درنظر دارد چند واکسن ضد کرونایی شرکت‌های بین المللی را در هفته‌های آتی به‌منظور توزیع سریع واکسن‌ها در کشورهای فقیر مورد تائید قرار دهد.

به نقل از شبکه خبری «سی‌جی‌تی‌ان» چین، طرح جهانی کوواکس که سازمان جهانی بهداشت هدایت آن را برعهده دارد، خواستار توزیع دستکم ۲ میلیارد دُز واکسن کووید – ۱۹ در سراسر جهان در سال جاری است که دستکم ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳  میلیارد دُز آن در اختیار کشورهای فقیرتر قرار می گیرد.

با این حال، کوواکس هنوز نتوانسته است مقادیر کافی واکسن را به دلیل کمبود بودجه تامین کند و حال آنکه کشورهای ثروتمند مقادیر زیادی واکسن را به خود اختصاص داده اند.

در رقابت برای تامین واکسن، مصوبه های قانونی در تائید اثربخشی و ایمنی واکسن ها و افزایش میزان تولید، حائز اهمیت است. اما برخی کشورهای فقیرتر  تا حد زیادی به مجوزهای سازمان جهانی بهداشت متکی اند، زیرا از ظرفیت نظارتی محدودی برخوردارند.

تائیدیه سازمان جهانی بهداشت به طور خودکار به خرید واکسن به واسطه طرح کوواکس منجر نمی شود، اما امکان توزیع واکسن به کشورهای فقیرتر را تسهیل می کند تا بتوانند به طور مستقیم به واکسن دسترسی پیدا کنند.

تاکنون دو شرکت چینی سازنده واکسن تحت عنوان «سینوفارم» و «سینوواک» درخواست خود در سازمان جهانی بهداشت را ثبت کرده اند. این سازمان در حال بررسی  این درخواست هاست و در ماه مارس (فروردین ۱۴۰۰) در مورد این دو شرکت اتخاذ تصمیم می کند.

واکسن شرکت سینوفارم برای مصارف کلی مورد تائید چین، امارات متحده عربی و بحرین قرار گرفته و مجوز مصارف اورژانسی در پاکستان، صربستان و مصر را دریافت کرده است.

شرکت سینوواک نیز هنوز نتایج جهانی آزمایش مرحله سوم خود را منتشر نکرده اما واکسن این شرکت برای مصارف اورژانسی در کشورهایی چون برزیل، اندونزی، ترکیه و شیلی تائید شده است.

سازمان جهانی بهداشت اواخر ماه دسامبر (دی) مجوز تزریق واکسن شرکت آمریکایی فایزر و شرکت آلمانی بایون‌تک را صادر کرد.

همچنین انتظار می رود واکسن ضد کرونای شرکت مُدرنا اواخر ماه فوریه (اسفند) مورد تائید سازمان جهانی بهداشت قرار گیرد.

در همین حال، واکسن های شرکت های فایزر و مُدرنا در چند کشور غربی از جمله آمریکا و برخی کشورهای اروپایی برای مصارف اورژانسی مجوز دریافت کرده است.

یک واکسن ضد کرونای دیگر که شرکت آمریکایی «جانسون اند جانسون» سازنده آن است، احتمالا در ماه می یا ژوئن (اردیبهشت یا خرداد) از طرف سازمان جهانی بهداشت تائید می شود.

بعلاوه، واکسن تولیدی شرکت آسترازنکا و دانشگاه آکسفورد که انستیتو سروم هند سازنده آن است، در ماه ژانویه یا فوریه (دی – بهمن - اسفند) تائیدیه سازمان جهانی بهداشت را دریافت می کند.

این سازمان بین المللی در نیمه دوم ماه فوریه (اسفند) همین واکسن را که در کره جنوبی تولید شده است، مورد تائید قرار می دهد./ ایرنا


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت مورد تائید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۸۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز یکشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است.

وی افزود: در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بوده و به مشتریان خود خدمات ارائه می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، تصریح کرد: باتوجه‌به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش میزان تعداد واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تأمین دارو و واکسن‌های دامی موردنیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

زبردست اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان عنوان کرد و هدف از این اقدام را دردسترس‌بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران برشمرد.

وی گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر هیچ‌گونه کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

کد خبر 6096978

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • پیام شی به نشست سازمان همکاری اسلامی
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح