Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: سهم صنعت و تکنولوژی در اقتصاد ملی باید به ۳۵ درصد برسد.

آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی دوم بهمن ماه در ۱۶۹ مین جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان مرکزی که با حضور اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورایی اسلامی و صادقی نیارکی معاون امور صنایع وزارت صمت برگزار شد، با اشاره به اینکه برخی مسائل مانند ارز و صادرات و واردات مسائلی مربوط به کل کشور است، اظهار کرد: فولاد را نباید در عرصه اقتصاد داخلی با قیمت جهانی مقایسه کنیم و نباید به خودمان گل بزنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مابه التفاوت ها باید جبران کسری بودجه باشد نه اینکه برخی افراد برای خود سودهای هنگفت کسب کنند.

وی تصریح کرد: با افزایش قیمت شدید آلومینیوم در ماه های اخیر، این منابع باید به سمت احداث آندسازی هدایت می شد.

امام جمعه با تاکید بر اینکه باید به سمت اصلاح، روان سازی قوانین و جلوگیری از تضادها و تناقضات حرکت کرد و کمیسیون صنایع و معادن باید این بحث را جدی بگیرد، گفت: اگر دو بند قانونی را اصلاح کنید قطعا افتخار قلمداد می شود.

وی در خصوص بودجه ۱۴۰۰ اظهار کرد: مقام معظم رهبری بر تولید تاکید دارند و صنعت و کشاورزی و معدن ابزارهای تولید کشور است. نباید اجازه ضایعات و هدررفت را داد، صنایع تقویتی بسته بندی و صادراتی را تقویت کرد و تا زمان است مجلس و کمیسیون باید بندهایی از لایحه بودجه را مورد رسیدگی قرار دهند، همچنین باید از امروز به برنامه هفتم توسعه کشور توجه داشت و برنامه های حکیمانه را پایه گذاری کرد.

دری نجف آبادی  تصریح کرد: مجلس و کمیسیون از اهرم نظارتی خود استفاده کند و خواستار توضیح برخی از نهادها مانند بانک مرکزی، سازمان تامین اجتماعی و ... شود و براساس آن تصمیمات درست اتخاذ شود.

وی با بیان اینکه برای کاهش تورم نباید هزینه ها را بالا برد، بلکه باید بهره وری را توسعه بخشید، افزود: باید به قدرت رقابت و صادرات فکر کرد. به جای عدد و رقم و کمی کردن، به کیفیت توجه شود و حتی اگر به دنبال افزایش حقوق هستیم این افزایش به ارتقای بهره وری منوط شود.

نماینده ولی فقیه به مسائل زیرساختی صنایع کشور اشاره کرد و گفت: وضعیت راه، راه آهن، بنادر و ... بسیار مهم است و باید شبکه اتصالات را تقویت کرد. شبکه راه آهن فعلی کشور مربوط به ۷۰ سال قبل است، شاید رسیدن به سرعت ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت در این عرصه اعلام شود ولی قطعا با چنین سرعتی حرکت نمی شود.

وی با بیان اینکه ایران کشوری کم آب است، افزود: صنعت و کشاورزی آب می خواهد ولی استان مرکزی دارای شهرستان هایی خشک است. طی دو سال اخیر وضعیت بارندگی خوب بوده است، اما مشخص نیست که این شرایط همیشگی باشد، به همین دلیل باید نسبت به استان مرکزی و تامین آب در عرصه های مختلف مانند کشاورزی و صنعت و استحصال آب از فاضلاب تدبیر شود.

دری نجف آبادی اضافه کرد: ۴۰ درصد صنایع استان مرکزی در ساوه و زرندیه قرار گرفته است و باید به وضعیت آب این دو شهرستان جدی عمل کرد.

وی با تاکید بر توجه به تولید و صادرات، بیان کرد: حیات کشور به صادرات وابسته است، مشخص نیست که شرایط آمریکا چه می شود و در واقع چیدمان نیروها توسط بایدن همچون قبل است، به همین دلیل باید روابط با کشورهای منطقه و توسعه صادرات را جدی گرفت، با ایجاد وزارت بازرگانی(تجارت) و توسعه صادرات مخالفتی ندارم و می تواند بسیار اثربخش باشد.

امام جمعه اراک با بیان اینکه برای توسعه صنعت به تحقیقات نیازمند هستیم، باید واحدهای تحقیق و توسعه و شرکت های دانش بنیان را با تمام وجود حمایت کرد، گفت: باید مهارت آموزی نیز در اولویت قرار گیرد، اقتصاد سنتی جواب نمی دهد بلکه باید اقتصادی روزآمد و فعال داشت و در این راستا آموزش و پرورش، وزارت رفاه و فنی و حرفه ای تلاش داشته باشند.

وی خواستار تدبیر درخصوص منابع ارزی و ریالی شد، گفت: قیمت ارز باید مدیریت شود، شرایطی باید تدبیر شود که امکان پاسخگویی به نیازهای داخلی و تامین مواد اولیه صنایع و دانش مورد نیاز و پیشرفت صنعت باشد و اگر یارانه ای هم مدنظر است به تولید اختصاص یابد و سهم صنعت و تکنولوژی و فناوری در اقتصاد ملی باید به ۳۵ درصد برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی صنعت استان مرکزی استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۹۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق

به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛ عباس پورافغان، در جمع مدیران هلدینگ صنایع مس افق کرمان اظهار داشت: با توجه به توسعه صنعت مس در منطقه بیش از 6500 میلیارد ریال قراردادهاي فافق افزایش خواهد یافت. 

وی با اشاره به روند توسعه صنعت مس در استان کرمان گفت:با آغاز فعالیت مجتمع مس در آلو شرکت صنایع مس افق کرمان نيز با دارا بودن تجربه و نیروی انسانی متخصص همگام با شرکت ملی صنایع مس ایران فعالیت خود را با 5 قرارداد بزرگ خدماتی به مبلغ تقريبي 6500 ميليارد ريال آغاز نموده است. 

وی همچنین با بر شمردن ظرفیت های هلدینگ صنایع مس افق کرمان و شرکت های زیر مجموعه افزود: در حال حاضر در استان کرمان طرح ها و پروژه های سرمایه گذاری این هلدینگ در دست اجرا قرار دارند که نشان از توان و همت والای این هلدینگ در ایجاد رشد و توسعه استان و ایجاد اشتغال پایدار در منطقه است.
 
وی ضمن تشریح فعالیت هاي هلدینگ در مجتمع مس در آلو اظهار داشت: شركت صنايع مس افق كرمان و شرکت های زیر مجموعه با توجه به توان فني و تخصصي خود در ارائه خدمات حمل و نقل، تامين نيروي انساني، بهداشت و درمان، فضای سبز و تامین غذا، خدمات فنی و تجهیز ماشین آلات سنگین فعالیت خود را آغاز نموده اندو دراين راستا تعداد زیادی نيروي انساني متخصص جذب و مشغول به كار می گردند.
 
پورافغان، افزود: تحقق توسعه همه جانبه در گرو استفاده از تمامی ظرفیت های موجود در این صنعت است و در این باره با برنامه های هدفمند و حساب شده گام خواهیم برداشت. 

وی،افزود: با توجه به انجام پروژه های اکتشافی توسط شرکت ملی صنایع مس ایران در سال جاری و افزايش میزان ذخایر مس کشور و همچنين با توجه به آغاز بهره برداري شركت ملي صنايع مس ايران از معدن مس سريدون  در نظر داریم از ظرفیت ایجاد شده در صنعت مس به خوبی استفاده نمائيم كه به طور حتم توسعه های آتی هلدینگ در زنجیره  مس پیگیری خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • هدفگذاری ۲ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی در برنامه هفتم توسعه