Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-03@03:58:33 GMT

شیده لالمی درباره چه چیزی تحقیق می کرد؟

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۵۹۸۴۴

صراط:

مدیر گروه ارتباطات واحد علوم و تحقیقات _ در پیام تسلیت برای درگذشت این روزنامه‌نگار تاکید کرده است که موضوع پایان‌نامه دکترا نشاندهنده دغدغه‌های فکری شیده لالمی در حوزه‌ی روزنامهنگاری اجتماعی بوده است.

به گزارش خبرفوری متن پیام تسلیت مدیر گروه ارتباطات واحد علوم و تحقیقات به شرح زیر است:

"بسمه تعالی

خبر درگذشت نابهنگام خانم سیده شیده لالمی از دانشجویان دکتری فعال و پرتلاش واحد علوم و تحقیقات، باعث تاسف و تاثر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سیده شیده لالمی علاوه بر تحصیل و انجام پژوهش‌های کاربردی در حوزه ارتباطات، روزنامه‌نگاری پرسابقه و خوشنام بود که مسائل اجتماعی را نه از پشت میز تحریریه، بلکه در میانه میدان پیگیری و منعکس می کرد.
رساله ناتمامش با عنوان “بررسی نحوه بازنمایی گروه های خاموش در رسانه های ایران” نشان دهنده دغدغه های فکری او در حوزه های روزنامه نگاری اجتماعی بود.
اینجانب از طرف خود و به نمایندگی از اعضای هیئت علمی گروه علوم ارتباطات واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، این حادثه تلخ را به خانواده و دوستان آن زنده یاد و به همکاران ایشان در رسانه های کشور تسلیت می گویم و برای آن مرحومه غفران الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی از درگاه خداوند متعال مسالت دارم.

افسانه مظفری
مدیر گروه علوم ارتباطات و دانش شناسی
واحد علوم و تحقیقات
دانشگاه آزاد اسلامی"

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: شیده لالمی صراط رسانه های ایران واحد علوم و تحقیقات شیده لالمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۹۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برگزاری کنکور ۱۴۰۳ برای داوطلبان سیل زده

جزئیات برگزاری آزمون مجدد از داوطلبان شهرستان زیرکوه (از استان خراسان جنوبی) در گروه‌های آزمایشی علوم‌ریاضی و علوم‌انسانی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت اول) اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد؛ به اطلاع داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت اول) شهرستان زیرکوه از استان خراسان جنوبی می‌رساند، با توجه به وقوع سیل در این شهرستان و مسدود شدن مسیر تردد داوطلبان در روز برگزاری آزمون گروه‌های آزمایشی علوم‌ریاضی و علوم‌انسانی (صبح پنجشنبه به‌تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۶)، مقرر شد برای مساعدت با این داوطلبان مجدداً از آنها در روز جمعه به‌تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۱ در همان حوزه امتحانی قبلی (شهرستان زیرکوه) با شرایط و ضوابط آزمون اصلی، آزمون مجدد به‌عمل آید.

کارت شرکت در آزمون این داوطلبان از روز سه‌شنبه به‌تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قابل مشاهده و پرینت است و فرآیند آزمون از ساعت ۸:۰۰ صبح روز جمعه به‌تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۱ شروع خواهد شد.

همه داوطلبان گروه‌های آزمایشی علوم‌ریاضی و علوم‌انسانی شهرستان زیرکوه (اعم از حاضر یا غایب) می‌توانند در آزمون مجدد شرکت نمایند. بدیهی است آن دسته از داوطلبانی که در آزمون تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۶ حاضر جلسه آزمون در گروه‌های آزمایشی علوم‌ریاضی و علوم‌انسانی بودند در صورت شرکت در آزمون مجدد، آزمون قبلی آنان (روز پنجشنبه به‌تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۶) باطل شده و نتیجه آزمون مجدد (به‌تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۱) برای آنها ملاک عمل قرار خواهد گرفت.

کد خبر 749936

دیگر خبرها

  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد
  • جزئیات برگزاری کنکور ۱۴۰۳ برای داوطلبان سیل زده
  • ساخت ۱۲ هزار واحد مسکونی در کل کشور در سال گذشته
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • برگزاری مجدد آزمون در این شهر
  • بازنمایی رسانه‌ای ایران در جهان بعد از حملات موشکی به رژیم صهیونیستی
  • دستگیری سارقان زورگیر باهوشیاری واحد گشت عملیات+ فیلم
  • دستگیری سارقین زورگیر باهوشیاری واحد گشت عملیات+ فیلم
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است