Web Analytics Made Easy - Statcounter

به منظور توسعه و به روزرسانی زیر ساخت‌های صداوسیما، ۲۲ میلیارد تومان اعتبار توسط استانداری کردستان اختصاص داده شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، استاندار کردستان ظهر امروز در نشست انعقاد تفاهمنامه همکاری بین صدا و سیمای مرکز کردستان و استانداری استان که  به منظور توسعه و به روز رسانی زیر ساخت‌های صداوسیما و تکمیل شبکه‌های دیجیتال و رادیویی انجام شد، اظهار کرد: اگر می‌خواهیم کردستان در مسیر توسعه قرار گیرد باید به رسانه خصوصا صدا و سیما توجه جدی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بهمن مرادنیا گفت: استان کردستان شرایط خاص خود را دارد و کردستان برای توسعه همه جانبه نیازمند همکاری گسترده رسانه ملی است تا ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های آن به خوبی در سراسر کشور نمود پیدا کند.

 

وی اعلام کرد: با توجه به نظر سنجی‌ها مردم استان از برنامه‌های تولیدی در صدا وسیمای مرکز کردستان رضایتمندی کامل دارند. ما به عنوان دولت در استان میان خود و صداوسیما فاصله‌ای احساس نمی‌کنیم و از هر امکانی برای تقویت رسانه ملی بهره خواهیم گرفت.

 

معاون توسعه و فناوری سازمان صداوسیما هم در این مراسم رسالت اصلی این سازمان را توزیع پراکنده امکانات و زیر ساخت‌های رسانه‌ای در سراسر کشور عنوان کرد و گفت: تمام تلاش ما در راستای تامین تجهیزات مورد نیاز سراسر کشور است خوشبختانه صدا و سیمای مرکز کردستان در بسیاری از شاخص‌ها جزء مراکز برتر کشور است.

 

علیدادی ضمن تقدیر از تلاش مدیرکل و همکاران فنی مرکز، استانداری و همکاران ستادی سازمان افزود: پوشش دیجیتال در استان کردستان حدود ۹۹ درصد است که بالاتر از میانگین کشوری است.

 

معاون توسعه و فناوری رسانه ملی همچنین در این مراسم گفت: این تفاهم‌نامه ارتقای کمی و کیفی برنامه‌های تولیدی مرکز کردستان و رضایت هرچه بیشتر مخاطبان استان را به دنبال خواهد داشت.

 

مدیرکل مرکز کردستان نیز با اشاره به اهمیت زیرساخت‌ها در رسانه ملی گفت: بدون زیرساخت مناسب، هیچ روساختی دارای بقا و انسجام نیست و در رسانه ملی هم زیرساخت بسیار مهم است و این تفاهم نامه توسعه و بروز رسانی زیرساخت‌های شبکه‌های استانی و تکمیل پوشش دیجیتال تلویزیونی و اف ام در سطح استان را ایجاد می‌کند.

 

جعفرعبدالملکی در این مراسم با اشاره به اینکه هم اکنون ۵۲ شبکه با زبان کردی در خارج از مرزها برنامه پخش می‌کنند، اعلام کرد: صدا و سیما نیز باید توانایی مقابله با این برنامه‌ها را داشته باشد و هیچ کشوری مثل ایران مظلوم نیست که با زبان خودش مورد هجمه فرهنگی باشد و در دل این مظلومیت، مظلومیت استان کردستان مضاعف است.

 

مدیرکل صدا و سیمای مرکز کردستان هم با اشاره به اینکه هم‌اکنون ۴۱۵ ایستگاه تلویزیونی در استان وجود دارد که ۳۶۵ ایستگاه آن دیجیتال است، گفت: برای مقابله با هجمه‌ی فرهنگی و رقابت با شبکه‌های معاند باید زیرساخت‌های رسانه‌ی صداوسیمای مرکز کردستان تقویت شود.

 

به منظور توسعه و به روزرسانی زیر ساخت‌های صداوسیما، 22 میلیارد تومان اعتبار توسط استانداری کردستان اختصاص داده شد و تفاهم نامه‌‌ای بین صداوسیمای مرکز کردستان و استانداری کردستان به امضا رسید.

پایان پیام/713

منبع: شبستان

کلیدواژه: انعقاد تفاهم نامه همکاری استانداری کردستان توسعه زیرساخت ها صدا و سیما مرکز کردستان زیر ساخت زیرساخت ها رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۰۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت از اعلام آمادگی وزارت بهداشت ایران برای همکاری در زمینه تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از وبدا، دکتر احمد نجاتیان در نشست تخصصی سلامت اجلاس ایران-آفریقا با اشاره به توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت ازجمله ایجاد ۱۶ هزار تخت بیمارستانی و توسعه مراکز بهداشتی و درمانی، شرکت‌های بیمارستان سازی و انجمن تخصصی مربوطه را یکی از ظرفیت‌های اساسی کشور برای صدور خدمات فنی و مهندسی در قالب ساخت بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی دانست.

وی در ادامه تاب‌آوری را از مؤلفه‌های اصلی نظام سلامت ایران عنوان کرد و گفت: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران با ۶۰۰ هزار نیرو در شرایط و بحران‌های مختلف وظیفه تأمین، حفظ و ارتقای سلامت را به‌خوبی انجام داده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، از برگزاری ۳۰ میلیون نفر ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت در وزارت بهداشت خبر داد و تصریح کرد: ظرفیت‌های آموزشی ایران در حوزه سلامت توسط وزارت بهداشت و موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت (معتمد) قابل‌گسترش در قاره آفریقا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • گزارش تصویری | بازدید رئیس رسانه ملی و معاون سیما از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • مجموعه های تلویزیونی جدید رسانه ملی
  • خبر‌های رسانه - ۱۵ اردیبهشت
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • خبر‌های رسانه - ۱۳ اردیبهشت
  • اهالی رسانه و تپق‌های زبان معیاری